Arama sonuçlarınız

1. taiga

Karavan Buzdolabı Sistemleri Hakkında

Ynt: Karavan Buzdolabı Sistemleri Hakkında Bende vitrifrigo c41 var... Çok memnunum. 15 gün boyunca güneş panelinden ne kadar enerji aldığıma baktım. (Geceleri sıfırlayarak) Akşam aydınlatma led, su pompası, elektrikli musluklar ve buzdolabı (5 kademeden 3 te çalıştı ve hep tepeleme doluydu...

2. taiga

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Hafta sonuna kalsaydın gelirdim yanına... Nihal abla Ayvalıkta, Abdi abiler Çandarlı da, aşağılarda var başkaları sanırım... Assos a geçersen haberim olsun... İyi yolculuklar dostum...
  3. taiga

Çubucak Orman Kampına Gelmeyin.!

Ynt: Çubucak Orman Kampına Gelmeyin.! En güzeli bu... Kendi adıma hiç elektrik alma ihtiyacı duymamaktan çok memnunum, inanılmaz büyük özgürlük...

4. taiga

Çubucak Orman Kampına Gelmeyin.!

Ynt: Çubucak Orman Kampına Gelmeyin.! "elektrik için alınan günlük bedel 6 TL..Çok pahalı..İnsanlar da bunu bildiklerinden kimse LPG li ocak kullanmıyor ve elektrikli ocak kullanıyor...Gece karavan ve çadırların önünde sabaha dek ampuller yanıyor...Böyle olunca da trafo kaldırmıyor...
  5. taiga

Karavanınız Kaç Kilo?

Ynt: Karavanınız Kaç Kilo? 120 lt su dolu iken 2860 kg çıktıydı, İlhan abi doğru hatırlar. 3500 kg sorunu yaşamıyorum. :D

6. taiga

Karavan için Tuvalet Tavsiyesi?

Ynt: Karavan için Tuvalet Tavsiyesi? Dometic ten çok memnunum ancak Thetford un hangi modeli olduğunu merak ettim, fiyat olarak şahaneymiş... http://www.thetford.com/HOME/ApplicationHome/RecreationalApplication/tabid/85/Default.aspx Model numarası yazabilir misiniz? Şu aşağıdaki olabilir mi...

7. taiga

Karavanımın Yapım Aşamaları;Toyota Coaster(Gezgin Turko)

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları;Toyota Coaster(Gezgin Turko) Yanılmıyorsam geçen çarşamba Dikilide Bademli tarafından gelip ilçe içine giden sizin karavanı görüp el sallamıştım, o sırada bizde bir kaç karavan deniz kenarında idik...
  8. taiga

Karavan Yaşamında Eşlerimiz Haklı mı?

Ynt: Karavan Yaşamında Eşlerimiz Haklı mı? Sadece karavan yaşamında değil, eşlerimiz her konuda haklı... ;)
  9. taiga

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? KADIRGa koyundAYIZ ENFES BIR Karavani olan fransiz komsumun laptopindan yaziyorum! koy ve deniz muthis olaganustu herkese tavsiye ederim herkese keyifli geziler not pc fransizca klavye o yuzden kusura kalmayin

10. taiga

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? GB şenliğini takiben Batı Karadeniz turu yapmak istiyordum ancak bizimkilerin deniz ısrarı sonucu rotayı Kadırga koyuna çevirdik. İnternet tv gazete vb olmadan az kafa dinleyeceğiz... Yollarda olan tüm dostlara keyifli tatiller... Görüşmek üzere...

11. taiga

Şile Kaçamakları

Ynt: Şile Kaçamakları Abi, Ben seni Bursa tayfasından saymıyorum ki artık... Yıl 365 gün, sen toplamda 30 gün bile Bursada değilsin... ;D
  12. taiga

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? En sevdiğim yerlerin başında... Durum nedir hocam, kalabalık, denizin durumu, ortam... Bu hafta sonu tatil zamanımız başlıyor, Aktur için acaba mı gitsek mi diye hep düşünürüz, o nedenle soruyorum...

13. taiga

Şile Kaçamakları

Ynt: Şile Kaçamakları İstanbul tayfası güzel yerler keşfediyor... Bursa tayfası ise daha yeni yeni kendine gelecek...
  14. taiga

Kendi Karavanını Yapanlar;Subaru Libero 4WD Minivan-ssem

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar;Subaru Libero 4WD Minivan-ssem Güle güle kullanıp keyfini sürün... :D
  15. taiga

Erdek (Kapıdağ Yarımadası) Kamp Yerlerimiz

Ynt: Erdek (Kapıdağ Yarımadası) Kamp Yerlerimiz Bundan sonra Erden abiye saygıda asla kusur etmem... :D

16. taiga

Saroz'da Kamp Alanı Tavsiyesi?

Ynt: Saroz'da Kamp Alanı Tavsiyesi? Saroz yöresinden yeni haberler var mı? Tavsiyeler, güzellikler, gidilecek ortamlar...
  17. taiga

Ynt: Erdek (Kapıdağ Yarımadası) Kamp Yerlerimiz Evet abi, aynen bu. Bir offroad scooter ı resmen. Kısmen çok yakar diğerlerine göre ama zaten senede kaç km yapacaksınız ki, taş gibi sağlamdır, 3 kişi ile feci yaylalarda ormanlık arazide gezdiklerini gördüm bu BW100 ile. Kendi adıma alacak...
  18. taiga

Ynt: Erdek (Kapıdağ Yarımadası) Kamp Yerlerimiz Reis, Asıl tedirginlik sende sanırım... Kocayayla ya bile gitmeye tırsar görünüyorsun... :D

19. taiga

Ynt: Erdek (Kapıdağ Yarımadası) Kamp Yerlerimiz 5 koli gönderirse Erden abi izin verir sanırım... :D Hanımla çocuk deniz isterlerdi, hafta sonu kaçış için yakın mesafeli güzel bir seçenek burası... Hoşuma gitti...
  20. taiga

4.Gezenbilir Festivaline Giden Karavancılar,01-03-Temmuz 2011

Ynt: 4.Gezenbilir Festivaline Giden Karavancılar,01-03-Temmuz 2011 Cuma günü izin alıp perşembeden gelecektik ama izni vermediler eleman yokluğundan, 2 gün içinde yol benim açımdan çok uzun... O nedenle I am out... 1-mayıstosböce Camper Perşembe-Cuma...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR