Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Karavan Buzdolabı Sistemleri Hakkında
Bende vitrifrigo c41 var... Çok memnunum.
15 gün boyunca güneş panelinden ne kadar enerji aldığıma baktım. (Geceleri sıfırlayarak)
Akşam aydınlatma led, su pompası, elektrikli musluklar ve buzdolabı (5 kademeden 3 te çalıştı ve hep tepeleme doluydu...
Ynt: Kim Nerede?
Hafta sonuna kalsaydın gelirdim yanına...
Nihal abla Ayvalıkta, Abdi abiler Çandarlı da, aşağılarda var başkaları sanırım...
Assos a geçersen haberim olsun...
İyi yolculuklar dostum...
Ynt: Çubucak Orman Kampına Gelmeyin.!
"elektrik için alınan günlük bedel 6 TL..Çok pahalı..İnsanlar da bunu bildiklerinden kimse LPG li ocak kullanmıyor ve elektrikli ocak kullanıyor...Gece karavan ve çadırların önünde sabaha dek ampuller yanıyor...Böyle olunca da trafo kaldırmıyor...
Ynt: Karavan için Tuvalet Tavsiyesi?
Dometic ten çok memnunum ancak Thetford un hangi modeli olduğunu merak ettim, fiyat olarak şahaneymiş...
http://www.thetford.com/HOME/ApplicationHome/RecreationalApplication/tabid/85/Default.aspx
Model numarası yazabilir misiniz?
Şu aşağıdaki olabilir mi...
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları;Toyota Coaster(Gezgin Turko)
Yanılmıyorsam geçen çarşamba Dikilide Bademli tarafından gelip ilçe içine giden sizin karavanı görüp el sallamıştım, o sırada bizde bir kaç karavan deniz kenarında idik...
KADIRGa koyundAYIZ ENFES BIR Karavani olan fransiz komsumun laptopindan yaziyorum! koy ve deniz muthis olaganustu herkese tavsiye ederim
herkese keyifli geziler
not pc fransizca klavye o yuzden kusura kalmayin
GB şenliğini takiben Batı Karadeniz turu yapmak istiyordum ancak bizimkilerin deniz ısrarı sonucu rotayı Kadırga koyuna çevirdik.
İnternet tv gazete vb olmadan az kafa dinleyeceğiz...
Yollarda olan tüm dostlara keyifli tatiller...
Görüşmek üzere...
En sevdiğim yerlerin başında...
Durum nedir hocam, kalabalık, denizin durumu, ortam...
Bu hafta sonu tatil zamanımız başlıyor, Aktur için acaba mı gitsek mi diye hep düşünürüz, o nedenle soruyorum...
Ynt: Erdek (Kapıdağ Yarımadası) Kamp Yerlerimiz
Evet abi, aynen bu.
Bir offroad scooter ı resmen.
Kısmen çok yakar diğerlerine göre ama zaten senede kaç km yapacaksınız ki, taş gibi sağlamdır, 3 kişi ile feci yaylalarda ormanlık arazide gezdiklerini gördüm bu BW100 ile.
Kendi adıma alacak...
Ynt: Erdek (Kapıdağ Yarımadası) Kamp Yerlerimiz
5 koli gönderirse Erden abi izin verir sanırım... :D
Hanımla çocuk deniz isterlerdi, hafta sonu kaçış için yakın mesafeli güzel bir seçenek burası...
Hoşuma gitti...
Ynt: 4.Gezenbilir Festivaline Giden Karavancılar,01-03-Temmuz 2011
Cuma günü izin alıp perşembeden gelecektik ama izni vermediler eleman yokluğundan, 2 gün içinde yol benim açımdan çok uzun...
O nedenle I am out...
1-mayıstosböce Camper Perşembe-Cuma...