Arama sonuçlarınız

1. taiga

Ülkemizin Deprem Gerçeği Karşısında Karavancılğın Gelişiminde Devlet Desteği?

Ynt: Ülkemizin Deprem Gerçeği Karşısında Karavancılğın Gelişiminde Devlet Desteği? Sn. Supergezgin, Geçmişi bir yana bıraktığımızı düşünelim... Tam da o vakit soruyorum... UKKF ve karavan dernekleri benim gibi yeni karavancılara nasıl bir yol haritası sunuyor? Yapmaya devam edeceğiniz doğru...

2. taiga

Ülkemizin Deprem Gerçeği Karşısında Karavancılğın Gelişiminde Devlet Desteği?

Ynt: Ülkemizin Deprem Gerçeği Karşısında Karavancılğın Gelişiminde Devlet Desteği? Aksine... Kendi adıma derneklerin ve UKKF nin ne düşündüğünü, ne yaptığını, yeni karavancılara nasıl bir yol haritası göstereceğini merak ediyorum... Elbette UKKF ve tüm geçmişi temsil eden dernekler...
  3. taiga

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Ev ile Poyrazlar arası 5 km olsa bizde gelirdik ama 200 km... ;D

4. taiga

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Cavid hocam, başın sağolsun... :'(
  5. taiga

Kalk Gidelim Küheylan

Ynt: Kalk Gidelim Küheylan Hakikaten yahu... Bu Küheylan çok hiperaktif... Az pasiflora falan içirin şuna, sakinlesin, durulsun... Hep o Ferhatın bulduğu ucuz mazotlardan bu coşkusu, yoksa normalde Küheylan bu kadar atraksiyon değil... ;D

6. taiga

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Yusuf hocam, Benim hedefte Trex600, lakin şu simulatör başında ziyadesiyle zaman geçireyim, yoksa kıracağım parça parası ilen karavanla Avrupa turu atılır... :D Haşmet hocam, Hava harp okuluna mı gidiyor? Yoksa pilot kursları var ona mı yazıldı?

7. taiga

Kendi Karavanını Yapanların Çoğu Sahibinden.com'da Neden?

Ynt: Kendi Karavanını Yapanların Çoğu Sahibinden.com'da Neden?
  8. taiga

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Bende RC heli'ye sarayım diyorum ancak en az 3 ay simulatörde pişmek lazım... Bakalım o kadar sabrım var mı göreceğim... :D
  9. taiga

Benim Kamp Taşıtım; VW T3 Camper (aslanahmet)

Ynt: Benim Kamp Taşıtım; VW T3 Camper (aslanahmet) Demek sende hacı oldun... :D

10. taiga

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Müdürüm, Sen uçağı getir, nitroda deposunda olsun, görelim senin cevvali nasıl süzülüyormuş... İlk buluşmaya bekliyorum, bilesin... ;)

11. taiga

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Celal abinin (Yalçın) eski aracı... PM ile ondan bilgi isteyebilirsiniz...
  12. taiga

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Çağırdın...Geldik abi... Gerçi nitro yakıtı unuttuğumuz için RC offroad aracı çok çalıştıramadık ama olsun... Kısmet Kocayaylaya... :D

13. taiga

Kurban Bayramında Kim Nerede ?

Ynt: Kurban Bayramında Kim Nerede ? Şimdilik kıpırdamayı düşünmüyorum ama her an vazgeçebilirim bu p.t.t. modundan... :D Hamleye kalkarsam, bir ihtimal İznik, bir ihtimal Erdek...
  14. taiga

Yaşam Aküsü 1

Ynt: Yaşam Aküsü 1 ABD deki büyük çekme karavanlarda oldukça tutulan bir model aşağıdaki... http://www.sahibinden.com/ilan/is-makineleri-sanayi-elektrik-enerji-jeneratorler-benzinli-kipor-kge-3500tc-dijital-sifir-ayarinda-super-sessiz-34444627/detay/ Bu da honda olan, fiyattan dolayı buna...
  15. taiga

Motokaravan Kiralayarak Almanya-Avusturya-İtalya-İsviçre

Ynt: Motokaravan Kiralayarak Almanya-Avusturya-İtalya-İsviçre Bayram tatilinde eşimle oturup, çayımızı kahvemizi hazırlayıp, gezenbilir ve karavantürk teki Avrupa gezi topiklerini aheste aheste yeniden tek tek okuyup gözden geçireceğiz... Görsellik açısından en zengin topiklerden birisi de...

16. taiga

Truma Trumatic E 2400 Eberspacher D2 ?

Ynt: Truma Türkiye Distiribütörü Cavid Abi, Ferhat tüp bitse bile kerevizden, lahanadan bulduğu sebzeden lpg üretir gene çalıştırır truma yı sen ona bakma... ;D Kuzeye gittiler son gezilerinde ve anladığım kadarıyla ısıtıcı o yörenin soğukluğundan mütevellit ziyadesiyle fazla çalıştı ve...
  17. taiga

Truma Türkiye Distiribütörü

Ynt: Truma Türkiye Distiribütörü Truma kombi ve truma boiler türü ürünlerde gelir vede ulaşılabilir rakamlarda olursa tadından yenmez...
  18. taiga

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Bu yıl (1 kasım 2011 de) karavana zorunlu trafik sigortası bedeli 216 TL ödedim. (4 taksit-Dubai sigorta, geçen yıl 240 TL idi sanırım)

19. taiga

4x4 Motokaravanlar

Ynt: 4x4 Motokaravanlar Müthişmiş... Tam aradığım boyut ve elbette UNIMOG... ;)
  20. taiga

Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı

Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı Levent hocam, Bu shava nın rakım konusundaki performansı nedir? Hiç 2000+ m. de deneme şansınız oldu mu?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri