Arama sonuçlarınız

1. taiga

Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı

Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı Levent hocam, Manuelde de arızanın neyden kaynaklandığını anlıyorsunuz, ona göre ışık yanıp sönüyor... O konuyu düzelteyim dedim... Ötesi herkesin kendi tercihi... Konunun organik olarak benimle uzaktan yakından alakası yok, yani ticaretini...

2. taiga

Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı Teşekkür ederim, şimdilik sorunsuz, ileride ne olur bilemem... Size de ürünün yeni ismiyle (ki debasto dan vazgeçmeniz çok iyi olmuş diye düşünüyorum) başarılar dilerim, umarım firma olarak ülkemizde bayi/servis ağınızla hızla yayılırsınız ...
  3. taiga

Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı Manueli sanırım... Dijtalin fiyatını bilmiyorum, hatta var mı onu da bilmiyorum, beni de çok ilgilendirmiyor açıkçası... Çünkü göstergenin çok önemli olmadığını düşünüyorum... Markanın güvenilirliğini daha önemli buluyorum... Bu kişisel tercihtir...

4. taiga

Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı KDV ve montaj dahil Eber 1100 TL ye, webasto ise 1350 TL ye takılıyor... (KK ya taksitle üstelik) Açıkçası Debasto/Shava fiyatlarını gözden geçirmezse, rekabette çok zorlanır bu oturmuş iki marka karşısında ...
  5. taiga

Motokaravan Kiralayarak Almanya-Avusturya-İtalya-İsviçre

Ynt: Motokaravan Kiralayarak Almanya-Avusturya-İtalya-İsviçre Hedefimiz o zaten... Hırvatistan-Kuzey İtalya ve İsviçre... Kısmet diyelim... ::)

6. taiga

Ynt: Motokaravan Kiralayarak Almanya-Avusturya-İtalya-İsviçre Bu yıl 8. sınıf sbs sınavımız var... Dolayısıyla belirsizlik (İstanbulda liseye gitme vb.) hakim olduğundan bu yaz için kesin plan yapamıyorum... Ancak ilk Avrupa rotamızda İsviçre mevcut, hatta neredeyse sadece İsviçre mevcut...

7. taiga

Ynt: Motokaravan Kiralayarak Almanya-Avusturya-İtalya-İsviçre Yeni aldığım İsviçre rehber kitabını okumaktayken bu topiği izlemek ayrı bir keyif... ;)
  8. taiga

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları İyi ki doğdun Ferhat...

9. taiga

İnsanı Utandıran Doğa; Yedigöller

Ynt: İnsanı utandıran doğa :Yedigöller Enfes bir doğa... Paylaşım için cidden teşekkürler, gitmek istediğim yerlerin ilk sırasında bulunan bir bölge...

10. taiga

Kalk Gidelim Küheylan

Ynt: Kalk Gidelim Küheylan Ne diyeyim sana Ferhat... Biz Alaçam yaylasında sabaha kadar webasto çalıştıralım, sen orada denize gir üstüne de soğuk karpuz... Hiç mi insafın acıman yok bize... :D
  11. taiga

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Su deposunu doldurdum, buzdolabını 3 e getirdim, birazdan nevaleyi de yükleyip usul usul Alaçama doğru yola çıkacağım... Her ne kadar törenleri iptal etmiş olsalar da :( , tüm dostların Cumhuriyet bayramını kutlar, keyifli bir hafta sonu dilerim...

12. taiga

Kendi Karavanını Yapanların Çoğu Sahibinden.com'da Neden?

Ynt: Kendi Karavanını Yapanların Çoğu Sahibinden.com'da Neden? Amaç tabi ki para kazanmak... Deneyim arttıkça daha güzel karavanlar yapıp kazancı artırmak... Eli yüzü düzgün karavanlar yapılıyorsa, bu "ticaret" kötü bir durumda değil bana göre... Sonuçta yollarda dolaşan karavan sayısı...
  13. taiga

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Abi, Senin oğlan BP den gelin alırsa sorunların çözülür, benimkini opete beşik kertmesi için uğraşırım ama pek umudum yok... :D Sanırım 7 karavan olacağız... Çoğunluk aslan sütü sever... Benim gibi üzümsever olacak mı ortamda, bilemiyorum... :D
  14. taiga

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Bu bomba haber... Serin havada güzel coşku olacak...

15. taiga

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? http://g.co/maps/rfpbq
  16. taiga

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Hafta sonu Ercovadaki şenliğe gitmek amacındaydık... Bugün Süreyya hocalarla buluştuk, sohbette İstanbuldan Mahir beylerin (Buselik) Ankaradan da Nurettin beylerin geleceğini, dolayısıyla Ercova nın çok uygun olmayacağından mütevellit başka bir program yapabilir miyiz diye...
  17. taiga

Kalk Gidelim Küheylan

Ynt: Kalk Gidelim Küheylan Sen kesin Norveçte de iş bağlamışsındır... :D

18. taiga

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Herkesin bakışı farklı olabilir, ben kişisel düşüncemi yazayım... Karavanı kendinizin yapması kolay bir hamle değil, ortaya çıkan sonuç, beklediğiniz güzellikte olmayabilir. O nedenle tavsiye etmem. Yani tanıdık mobilyacı...
  19. taiga

Karavanda TV ve Anten

Ynt: Karavanda TV ve Anten İlhan abi, Hala beklemedeyiz sanırım... ;)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri