Arama sonuçlarınız

1. taiga

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Müdür, Ben accu dan Mekece için bakıyorum... Bir gün güneşli yazarken, ertesi gün hop yağışlı oluyor haftasonu için... Çözemedim olayı... Eğer cidden yağış vb olursa rotayı başka ortama kırarız... Olmadı Delmeceye (Yalova) çıkarız, asfalttır yolu oranın... Yok bana uzak...

2. taiga

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? *** http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=79768.0 *** Bu cumadan (feci bir hava değişikliği olmazsa) Ercovadaki şenliğe gideceğiz... Ortamın hareketliliğine göre Ercova yerine İnönü yaylasında da kamp atabiliriz... (İki yayla arası 3 km) Gelmeyi düşünen arkadaşların...
  3. taiga

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Güzel haber... Eber in hakkını vermek lazım, di mi... ;D

4. taiga

Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak?

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Cerrah Ferhat... Panele anestezi verdi mi acaba... ;D
  5. taiga

4. Geleneksel Ercova Yaylası Anadolu Off Road Oyunları (29 - 30 Ekim 2011)

Ynt: 4. Geleneksel Ercova Yaylası Anadolu Off Road Oyunları (29 - 30 Ekim 2011) Haberleşip gideriz birlikte... Ancak topik nedense çok sessiz... Etkinliğe katılım ne düzeyde? Son gelişmeler nedir? Sonuçta 29 ekim günü pek çok ilde buluşma-kortej-yürüyüş-offroad yarışı vb türünden hamleler...

6. taiga

Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak?

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Arada bir panelleri su ve fırçayla silin... Üstündeki toz, kuş pisliği vb. gittikten sonra verim ciddi artıyor... :D Bu arada Önder bey, şu yeni MPPT şarj regülatörünü test etme şansınız oldu mu? Düz steca PR lere göre verim...

7. taiga

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Şaşırmadım... Daha öncede "dün İstanbuldaydım, bugün Gdansk tayım" benzeri sözlerini çok duymuştuk... ;D
  8. taiga

Kalk Gidelim Küheylan

Ynt: Kalk Gidelim Küheylan Kalemine kuvvet... ;)
  9. taiga

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- NAOS (seyyah54)

Ercova yaylası ise oyunların yapılacağı yer, cumadan gelmeye çalışacağım ortama... Bilahare köpüklü kahvelerimizi içeriz ... ;)

10. taiga

Ynt: 4. Geleneksel Ercova Yaylası Anadolu Off Road Oyunları (29 - 30 Ekim 2011) Sanırım 28 ekim öğleden sonra resmi tatil... (Sadece kamu kuruluşlarına olabilir bilemiyorum) Bu çerçevede cumadan yaylaya gidecek arkadaş var mı?

11. taiga

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Hocam, Biz offroad yapmayacağız ki... ;D Onlar çamurda debelenecek, biz kenardan çayımızı içip seyredeceğiz... Eskiden isoff oyunları için Bolu Aladağlara yada Ercovaya Anakamp tayfası hep gelirdi... Sonuçta amaç doğada olup ateş başında KT yi...
  12. taiga

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) 29 ekimde Pamukova- Ercova yaylasında offroad şenliği yapılacakmış... Denk düşürebilirsem katılmayı hedefliyorum... Organizasyondan Bülent beyi arayıp karavanların gelmesi sizin için sorun olur mu dedim... Aksine memnun olacaklarını belirtti...

13. taiga

Yaşam Aküsü 1

Ynt: Yaşam Aküsü 1 Bülent, Ben ABD ve Avustralya karavan forumlarını incelemiştim... Lakin satın alırken ülkemizde AGM akü pek yoktu... (Mastervolt vardı lakin tahmin edileceği üzere deli fiyat) Levent çok haklı, akü konusuna çok kafayı takma, hangisi hesaplı ise onu al, çünkü deli kar...
  14. taiga

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Arkadaşlar, Dün TÜV muayeneye gittim... Geçemedim... M1 olacak dediler, N1 i kabul etmediler. İyi de o N1 i geçen sene yazan gene sizdiniz deyince Ek-1 çıkartın denildi... O vakit EK-1 alıp gittik ve hafif kusurla geçtik... Sabahta trafik...
  15. taiga

Ynt: 4. Geleneksel Ercova Yaylası Anadolu Off Road Oyunları (29 - 30 Ekim 2011) takip...

16. taiga

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) :'(
  17. taiga

ISIZU MIDI KARAVAN OLURMU

Ynt: ISIZU MIDI KARAVAN OLURMU Karavanda ne kadar süre geçireceğinize bağlı... Eğer yılın 8+ ayını karavanda geçirecekseniz İsuzu Midi tarzı bir araç mantıklı... Yok yazın 1 ay gezerim sonra araç yatar diyorsanız, hiç tavsiye etmem...
  18. taiga

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Şu da olur... Hatta çok daha iyi olur... ;D http://www.youtube.com/watch?v=9owLXGI5lWs

19. taiga

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım 8 tondan fazla... ;D
  20. taiga

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Haşmet hocam, Yakında Pardustan üste para vererek kurtulmak zorunda kalacaklar... :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri