Arama sonuçlarınız

1. taiga

Kalk Gidelim Küheylan

Ynt: Kalk Gidelim Küheylan Tık tık tık... Kış günleri yaklaştı, acil olarak bünyeye zerk edeceğimiz gezi yazılarına ihtiyacımız var.. :D

2. taiga

Motokaravan Örnek Model ve Fotoğrafları

Ynt: Motokaravan Örnek Model ve Fotoğrafları Tam hayalimdeki araç... Sanırım arkaya doğru westfalia tarzı kalkıyor tavan... Cidden enfes ötesi, her şeyiyle ekspedisyon için... Dünyayı keşfet bunla...
  3. taiga

Haydi Arkadaşlar Poyrazlara 15-16 Ekim

Ynt: Haydi Arkadaşlar Poyrazlara 15-16 Ekim Gene açıldı KT nin sezonu... ;D Nasıl bir sihri büyüsü varsa artık... Tüm dostlara keyifli bir hafta sonu dilerim Poyrazlarda...

4. taiga

Haydi Arkadaşlar Poyrazlara 15-16 Ekim

Ynt: Haydi Arkadaşlar Poyrazlara 15-16 Ekim Yarından itibaren eurodizel in pompa fiyatı 4.27 TL... Not: Şaka tabi ki. ;D
  5. taiga

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Durumu toparlarsam (artık nasıl olacaksa :D ) bütçeyi ayarlar gene sıfır bir niva kaparım inceden diye hayal kurardım... Hakikaten hayal oldu artık... >:(

6. taiga

Motor Karavan İçin Hangi Scooter...

Ynt: Motor Karavan İçin Hangi Scooter... Benim araç 2800 kg civarında olduğundan kg sorunum yok... BW100 cidden çok randımanlıdır, iki kişiyi dağ tepe dolaştırır... Hüseyin abinin dediği gibi ayak konan yerin geniş olduğu scooter lar su bidonu vb taşıma da büyük kolaylık... Yurtiçinde...

7. taiga

Ne Yapmalı Ne Etmeli Bu Mevsimde Nereye Gitmeli ?

Ynt: Ne Yapmalı Ne Etmeli Bu Mevsimde Nereye Gitmeli ? Yenice gidiş dönüş Bursadan 850 km yi geçer... Hafta sonu hamlesi için çok uzak bir mesafe... :-\ Oraya kadar gitmişken Safranbolu, Amasra vb de görmek istediğimden bu rotaya benim kafamda min. 5 gün süre ayırmak var... Dolayısıyla ben...
  8. taiga

MayısTosBöce YolDa

Ynt: MayısTosBöce YolDa Belli değil mi... Dikkat edersen İlhan hocam diğer el giderek büyüyen "Türk kası" bölgesinde... Dolayısıyla hedefte "gelecek yaza kadar 8 kg vermek"... ;D
  9. taiga

Motokaravan Kiralayarak Almanya-Avusturya-İtalya-İsviçre

Ynt: Motokaravan Kiralayarak Almanya-Avusturya-İtalya-İsviçre Pek TV seyretmeyiz, o yüzden akşamları yemek sonrası oğlum oturuyor dersine, hanım alıyor eline örgüsünü (bana hırka örüyor :D ) geçiyoruz PC başına, açıyoruz yurtdışı gezileri kısmını, dalıyoruz topiklere, fotolara bakıp hayaller...

10. taiga

Ynt: Ne Yapmalı Ne Etmeli Bu Mevsimde Nereye Gitmeli ? Bundan sonra hep 1600 m üstü yaylalardayız... ;D Güle güle kullan reis... Artık üşümek yok...

11. taiga

Üyelerimizden Prof. Dr. Metin Özpoyraz'ı Kaybettik

Ynt: Üyelerimizden Prof. Dr. Metin Özpoyraz'ı Kaybettik Az önce İtalya Alpler topiğine bakıyordum... Son sayfada Metin bey vefat etti mesajını gördüm, acaba bir yanlışlık mı var diye forumu arayınca bu topiğe ulaştım... Hakikaten bir şaşkınlık ve üzüntü içindeyim... :'( Nur içinde yat Metin...
  12. taiga

Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya

Ynt: Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya 2012 planları yapılıyordur herhalde... Bu sefer rota nereye doğru... ;)

13. taiga

Ynt: Ne Yapmalı Ne Etmeli Bu Mevsimde Nereye Gitmeli ? Ciddi misiniz yoksa "geyik"mi çeviriyorsunuz... :D
  14. taiga

İtalya Alpleri ve İsviçre

Ynt: İtalya Alpleri ve İsviçre Enfes topikmiş... Merakla izlemeye devam...
  15. taiga

Motokaravan Kiralayarak Almanya-Avusturya-İtalya-İsviçre

Ynt: Motokaravan Kiralayarak Almanya-Avusturya-İtalya-İsviçre Her zamanki gibi izlemedeyiz... ;)

16. taiga

2011 Ramazan bayramı Erdek,Cunda,Foça

Ynt: 2011 Ramazan bayramı Erdek,Cunda,Foça Reis, Benim dandik makinayla çekip boyutunu küçülterek yolladığım fotolar onlar... Resim üstünde oynama makyaj vb. nanelerini ben bilmem de, sevmem de... Cidden enfes çam ağaçlarının olduğu bir ortam... 12-13 m. boyundalar... Lakin düz yer yok...
  17. taiga

Ynt: 2011 Ramazan bayramı Erdek,Cunda,Foça Sahi dün Poyrazlarda olduğunu duyupta üzülmeyeyim diye az daha telefonunu açmayacaktın... Bizde o an şöyle bir yerdeydik... :D
  18. taiga

Ynt: 2011 Ramazan bayramı Erdek,Cunda,Foça Benden önce Yenice ormanlarına gidersen tüm lastiklerini indiririm, mazot depona şeker atarım, egzosa patates tıkarım vs vs... ;D Ya cidden kurban bayramında falan yapsak mı bir hamle o tarafa?

19. taiga

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Herhalde birileri aldı yada kendileri yeniden satışa çıkardı, fiyat 42.000 olmuş... (Eski ilandaki fotolar sürüyor, yenisi çekilmemiş, en son 28 bin yazıyordu)...
  20. taiga

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Ben gördüm kk. ekstremde bonusu üstadım... Kıvırcık olmasını beklerken, toplam rakamı görünce saçlarımın hepsi döküldü... ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri