Arama sonuçlarınız

1. taiga

Kalk Gidelim Küheylan

Ynt: Kalk Gidelim Küheylan Hoşgeldiniz Ferhat... Detaylı gezi yazını en çok bekleyenlerdenim bilesin... ;)

2. taiga

Maşukiye - Kuzuyayla Off-Road Keşif Gezisi (13 - 14 Ekim 2007)

Ynt: 13 - 14 Ekim Maşukiye - Kuzuyayla Keşif Gezisi Acaba bu cevval şu an nasıl bir iriliktedir... :D
  3. taiga

Gezenbilir Sonbahar Buluşması (01 - 02 Ekim 2011)

Ynt: Gezenbilir Sonbahar Buluşması (01 - 02 Ekim 2011) Çağrı sanırım İstanbul karavancılarına...

4. taiga

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Cavid abi, Az önce konuştum Ferhatla... Belgrad dalar... Dolaşıyorlar şehri... İnternet bulamadığından mesaj atamadığını söyledi... Sanırım ptesi İstanbulda olacaklar... Herhangi bir ciddi sıkıntı yaşamamışlar... Bugün 42. günlerindeler turlarının... Hakikaten helal...
  5. taiga

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Sorduk mu... >:( ::) ;) :D ;D

6. taiga

Motokaravanda Sürekli Yaşam

Ynt: Motokaravanda Sürekli Yaşam Bülent, Ben stadyumun karşısında oturuyorum. Ancak 2 FB-Bursaspor maçını da Celal abilerin karavanda izlemiştim... ;D Yani benim oturduğum dairemi onların karavan mı daha "ev" bu bile gösterge olabilir... Ümitler, Süreyya beyler ve Celal abiler full time ın...

7. taiga

Motokaravanda Sürekli Yaşam

Ynt: Motokaravanda Sürekli Yaşam Bülent konuyu hortlatmış... :D Bu süre içinde kendi adıma sürekli karavanda yaşayanlarla hem tanıştım, hemde birlikte kamp yapma deneyimleri yaşadım... Elbette bunun yanında bizimde tecrübelerimiz oldu camper edindikten sonra... Tüm bunların ışığında...
  8. taiga

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım O camia mafya gibi zaten, girmek var çıkmak yok... ;D
  9. taiga

Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya

Ynt: Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya Youtube dan videoları da izliyorum... Özellikle feribot hamlesini görsel olarak izlemek enfes bir olay... Kafamdaki belirsizliklere cevap oluyor... Çok teşekkürler... Not: Niva hastası olduğumdan son fotoda arkadaki nivayı görmek beni...

10. taiga

Hilux Fotoğrafları..

Ynt: Hilux Fotoğrafları.. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-toyota-hilux-4x4-2800-cc-arazi-canavari-50682138/detay/ Ali, Sen hatırlarsın, bu araç Gönen yada Biga civarından satılık değil miydi?

11. taiga

Motor Karavan İçin Hangi Scooter...

Ynt: Motor Karavan İçin Hangi Scooter... Erden abi, Kendi adıma 2. el BW100 alacağım... Yaylalarda iki kişiyi çok rahat, 3. yü zorlanarak taşır... Başka tarz düşünüyorsan ayak konan yeri dar değil, geniş olan modellere yönelmeni tavsiye ederim. Çünkü 19 lt lik su bidonu, marketten alacağın...
  12. taiga

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Yakında üste para verecekler... :D http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-uygun-motokaravan-aile-icin-ucuz-tatil-94-bmc-levent/detay/

13. taiga

Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya

Ynt: Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya Belki bir gün bizim işçilerimizde bu cevabı verebilecekleri refah seviyesine ulaşırlar... :D
  14. taiga

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Hangi kamptan döndün anlamadım reis...
  15. taiga

Kalk Gidelim Küheylan

Ynt: Kalk Gidelim Küheylan Ferhat... Küheylan nerelerde... Sizden hiç ses çıkmıyor... ??? :'(

16. taiga

Macera Karavanları - Offroad Campers

Ynt: Macera Karavanları - Offroad Campers http://www.youtube.com/watch?v=uH15eSJ2jUg&feature=related
  17. taiga

Hilux Fotoğrafları..

Ynt: Hilux Fotoğrafları.. Şahane... Güle güle kullanın...
  18. taiga

MayısTosBöce YolDa

Ynt: MayısTosBöce YolDa Alaçama giden bir daha zor ayrılır oradan... :D Koşturmaya gerek yok, yayılırız Dombay çukuruna, missssssssss... Gerçi sen gene kaybolup, akabinde bir 131 şahinle çıkarsın ortaya ama... ;D

19. taiga

MayısTosBöce YolDa

Ynt: MayısTosBöce YolDa Kuş uçuşu inanılmaz yakın... Karadan gidersek 100 km civarı... ;D
  20. taiga

MayısTosBöce YolDa

Ynt: MayısTosBöce YolDa Tatmak kısmet olmadı zaten şu sucuktan... ;D Müdürüm, Bayram sonrası Kocayayla veya Alaçam için geliyor musun? Kar kaplamadan yolları her hafta sonu altın değerinde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri