Arama sonuçlarınız

1. taiga

MayısTosBöce YolDa

Ynt: MayısTosBöce YolDa Mayıstosböce yolu falan unuttu, sadece sucuk peşinde... ;D

2. taiga

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Mercedesi beğendim lakin tüm araçlar gibi o da aşırı tuzlu... >:(
  3. taiga

Alaçam Dombayçukuru Yaylası Kampı-Kestel/Bursa

Ynt: Alaçam Dombayçukuru Yaylası Kampı-Kestel/Bursa Eylül bitmeden topluca bir İnönü hamlesi mi yapsak?

4. taiga

Ynt: Alaçam Dombayçukuru Yaylası Kampı-Kestel/Bursa 2 yi gördüm, 3 artırıyorum, 5 yayla gezisi... :D
  5. taiga

Ynt: Alaçam Dombayçukuru Yaylası Kampı-Kestel/Bursa Alaçam yolu yakın ve kolayca ulaşılan bir yer... Biz oradayken zift ve mıcır döktüler, toz toprak olayı bitti böylece... Manzarası şahane, yeşilin her tonunu görüyorsunuz, sanki Kanada ormanlarını seyreder gibisiniz, örneğin bu derece şahane...

6. taiga

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Poyrazlara gelsinler değil mi? ;D

7. taiga

Adapazarı Poyrazlar Gölü Gezisi (2 - 3 Ekim 2010)

Ynt: Adapazarı Poyrazlar Gölü Gezisi (2 - 3 Ekim 2010) öhö öhö !!! ;D
  8. taiga

TRTye karavan belgeseli

Ynt: TRTye karavan belgeseli Takipteyiz... Başarılar...
  9. taiga

Yeni karavan yeni macara başlıyor

Ynt: Yeni karavan yeni macara başlıyor Ayhan abi, Çok güzel bir haber bu... Karavandan kopamayacağını zaten biliyorduk... Yeni cevvalin hayırlı olsun... Karavanını aldığında Erdekte bir kutlama yaparız artık... ;)

10. taiga

Camper yapmak icin Hyundai Starex yada H1'i hic degerlendirdiniz mi?

Ynt: Camper yapmak icin Hyundai Starex yada H1'i hic degerlendirdiniz mi? Ruhu yok... ;D Tek kişi yada çiftler için hafta sonu kaçamaklarına ciddi olarak düşünülmesi gereken bir seçenek...

11. taiga

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Gece kalmaya izin veriyorlar mı hocam?
  12. taiga

Hızlı Norveç turumuz

Ynt: Hızlı Norveç turumuz Bu topiği ben nasıl kaçırmışım... :o Hemen ilk mesajdan itibaren detaylı okumaya (fotoları izlemeye) başlıyorum... Bartek hocam, şimdiden teşekkürler...

13. taiga

Kalk Gidelim Küheylan

Ynt: Kalk Gidelim Küheylan Ferhat, Eğer 12 yaşında olsaydım kesin kahramanım olurdun... İnan benim ve tanıdığım pek çok forumdaş için inanılmaz bir ilham, "Yollarda" olmamız içinde müthiş bir motive unsuru ve enerji kaynağısın... Şirin ailesine keyifli kutuplar... :D
  14. taiga

Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya

Ynt: Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya En son nasıl ikna ettiysen artık, İlhan ve Erden abileri götürebildin KT ye... Velakin Poyrazların egemenliği bundan kelli sona ereceğinden çabaların sonuçsuz kalacak, kendini buna alıştır... :D
  15. taiga

Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp) İkea, Korupark falan az alışveriş yaptık abi... Ondan kaldık bu hafta...

16. taiga

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp) Pardon abi ya, ben mesajı yeni sandıydım, kusura kalma...
  17. taiga

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp) İlhan abi, Ben anlamadım, şimdi Danfoss dan memnun değil misin? Hala neyin arayışındasın?
  18. taiga

Ynt: Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya Aslında ben hesabı yanlış yapmışım... Sizde araba + çekme karavan için çift ücret var... O zaman fiyat çok yüksek değil, ben direk benim karavan için hesaplamıştım (onboard cabin, 2 yolcu, araç uzunluğu 5m altı -resmi Peugeot site değerine...

19. taiga

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Aradım sordum... Karavan ruhsatlı değil. Öyle olsa zaten 120 bin TL olurdu dedi satıcı arkadaş. Olurdu ama asla da satılamazdı dedim bende. :D Sonuçta özel amaçlı taşıt gibi bir şey yazıyormuş, yatağı söküp giriyorum TÜV e dedi...
  20. taiga

Ynt: Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya Yunanistan-İtalya geçişi her gezi anısında yer alır ancak ilk kez bu kadar detaylı ve foto/videoyla süslenmiş bir yazı görmekteyim... Bilgiler için çok teşekkürler. Not: 711 euro gidiş/dönüş sanırım "yüksek sezon" fiyatı.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri