Arama sonuçlarınız

1. taiga

Bursa Çevresindeki Hafta Sonu Kaçış Noktaları...

Ynt: Bursa Çevresindeki Hafta Sonu Kaçış Noktaları... O taraftan artık pek inmem, Kocayayla çok daha güzel... Ama Kelese gelirken Baraklı köyü ayrımı var... Oradan Baraklı göletine gidelim istersen...

2. taiga

Bursa Çevresindeki Hafta Sonu Kaçış Noktaları...

Ynt: Bursa Çevresindeki Hafta Sonu Kaçış Noktaları... Kocayayla artık bizim mekan oldu... Şükürler olsun ki Poyrazlar'ın büyüsünden kurtulduk ;D ve uygun olan her hafta sonu artık Keles yollarından Kocayaylaya doğru seyir halindeyiz... Aslında Bursaya yakın bir de Alaçam yaylası var, ki ben...
  3. taiga

Gönüllü Sadelik; Sade Yaşam ve Karavan

Ynt: Gönüllü Sadelik; Sade Yaşam ve Karavan Özlemişim bu topiği...

4. taiga

Kalk Gidelim Küheylan

Ynt: Kalk Gidelim Küheylan Küheylan kalmış gidiyor gene... Lakin yolculuk nereye, ser verip sır vermiyor musun Ferhat hocam... Ne yalan söyleyeyim sanki rota İskandinavya gibi geliyor bana...
  5. taiga

Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey

Ynt: Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey T1 ve T2 den %100, T3 den %80 uzak durun. T4 veya T5 düşünün. Öğrencisiniz, başa çıkamazsınız. Bu araçlar klasiktir, retrodur, ruhu vardır türü söylemler işi ve ciddi geliri olanlar için geçerlidir, sizin koşullarınızda sadece eziyet...

6. taiga

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Karavancı değiller lakin "gezgin" sıfatını sanırım sonuna kadar hakediyorlar... 1969 da evlenen bu çift 1941 ve 1942 doğumlu, yani an itibariyle 70 yaşındalar... Ve hala geziyorlar şu an Sri Lankadalar... 82 model FJ60 ile 1984 den beri 656.000...

7. taiga

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Gemlikten bir ilan daha... Acaba ruhsata motokaravan diye işletilmiş mi? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-2010-yapimi-1997-model-pegout-boxer-karavan-32268629/detay/
  8. taiga

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Gidiş ve dönüş yolundaki tüm dostlara keyifli yolculuklar...
  9. taiga

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Bülent, Sanırım sen Pamukova tarafından gelirsin, Hüseyinliden yukarı... İstanbuldan gelecek dostlar için Yuvacık üzerinden gelmek ise çok daha makul...

10. taiga

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Arkadaşlar, 5-6-7 Ağustos ta (Cuma akşamı çıkıp pazar dönüş) ailemle İnönü yaylasında olacağız. İstanbuldan iki arkadaşımızda çadır+binek araçla gelecek. Zamanı uygun olan, yayla havası almayı düşünen arkadaşları bekleriz.

11. taiga

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Ah be İlhan abi, hala china da taiwandasın... Bırak çekik gözlü peşinde koşmayı, kır şu inadını taktır danfoss u rahat et... :D
  12. taiga

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Bence o foto Bodrum yarımadasından, araya karışmış... ;D

13. taiga

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Bir aksilik olmazsa bu hafta sonu Keles-Kocayayla da olacağım. Sonraki hafta sonu ise büyük ihtimalle İnönü yaylası...
  14. taiga

Defender 110 Hakkında...

Ynt: Defender 110 Hakkında... Ayran gönüllüsün ayran... Güzelim koyun kokulu nivayı bırakıp İngiliz keçisine koştun... ;D
  15. taiga

Otomobil - Çekme Karavan Deneyimlerim; Doğan Böncü (dogan124)

Ynt: Otomobil - Çekme Karavan Deneyimlerim; Doğan Böncü (dogan124) Çok aradım bunlardan, senle bile defalarca konuşmuştuk abi... En son kışın Aktur kamping de gördüydüm yatıyordu lakin satılık değilmiş...

16. taiga

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-82-model-hymercar-orjinal-ford-karavan-dunyada-5-adet-uretilmis-55034626/detay/ En son 8000 (eski para 8 milyar) TL ye bıraktılardı ama içime sinmediğinden almamıştım...
  17. taiga

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Yolun açık olsun dostum... Keyifle gidin, neşeyle dönün...
  18. taiga

Otomobil - Çekme Karavan Deneyimlerim; Doğan Böncü (dogan124)

Ynt: Otomobil - Çekme Karavan Deneyimlerim; Doğan Böncü (dogan124) Ali bey, Nasılsa dolaşmayacağınızı düşünerek size karavanı satmışlar... Adapazarı firmalarının en büyük gelir kapısı deprem... >:( Bu saatten sonrada firmanın size yardım edeceğini hiç sanmıyorum, geçmiş deneyimler bana böyle...

19. taiga

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Süreyya beylerde Bozcaada Ayazmadalardı... Belki bir İmaj Kardeşliği yaşarsınız... :D Keyifli tatiller...
  20. taiga

Karavan Buzdolabı Sistemleri Hakkında

Ynt: Karavan Buzdolabı Sistemleri Hakkında Abi, İşin gerçeği o büro tipine çok ihtiyacımız olmadı. Sağolsun eşim tencereden yarım karpuza kadar her şeyi 41 lt lik dolaba sığdırmayı başardı (içinde biralar şu şişeleri peynir tereyağ yoğurt kavanozları türü malzemeyle doluken) Nerede ihtiyaç...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri