Arama sonuçlarınız

1. KaRgA

THE FARUK Faruk Kayhan Aramızda Ayrılalı 1. Yıl Oldu :(:(:(:(:(

Ynt: THE FARUK Faruk Kayhan Aramızda Ayrılalı 1. Yıl Oldu :(:(:(:(:( Evimde, Bilgisayarımda ve Gönlümde bıraktığın gibi öylece kaldın sevgili dostum Faruk abim. (Tevazu ile biz birbirimize abi derdik.) Bir yıl sonra yine birlikteyiz Sevgili Faruk abimiz... Aylar sürdü hazırlamaya çalıştığım...

2. KaRgA

THE FARUK Faruk Kayhan Aramızda Ayrılalı 1. Yıl Oldu :(:(:(:(:(

Ynt: THE FARUK Faruk Kayhan Aramızda Ayrılalı 1. Yıl Oldu :(:(:(:(:( Bir yıl sonra yine birlikteyiz Sevgili Faruk abimiz... Aylar sürdü hazırlamaya çalıştığım sayfamda senin ile dostluğumuz,senden aldığım sevgi teşviklerin ve desteklerin ile gece gündüz yayınlamaya çalıştım gezip gördüğüm...
  3. KaRgA

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Çok haklısınız bir zamanlar "Burası" çok şendi :(( S.n Peşehodkanın sorusunun cevabı; Sünbül Efendi'nin İstanbul Koca Mustafa Paşa kompleksindeki mezarı. Sünbül Efendi İstanbul’un büyük velîlerinden. Sünbüliyye Sufi tarikatının kurucusudur (ayrıca Sunbuli olarak da...

4. KaRgA

Gökçeada Gezisi Seyyah-34 İle

Ynt: Gökçeada Gezisi Seyyah-34 İle Yücel Kardeşim Bende ilginize Teşekkür Ederim.
  5. KaRgA

Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... Fatiha'lar Senin İle Olsun Sevgili Faruk Abimiz.

6. KaRgA

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Leventçiğim ellerine ,emeklerine sağlık.İşin iyisi böyle geç olur sonrada ailece sağlık ve sıhhat ile tadını çıkarırsınız inşaallah.Seni gölgen gibi izliyoruz. Kolaylıklar diliyorum.

7. KaRgA

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Osman bey kardeşim bizlere bir kez daha mendil kullandırdın,ama umarım bu göz yaşları Faruk abimize mağfiret olarak ulaşır.Ellerinize sağlık ,birde bu 2 adet videoyu İzniniz ile diğer dost ve arkadaşlarım ile paylaşabilirmiyim. Şimdiden teşekkürler eder saygılar ve...
  8. KaRgA

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... Çok değerli arkadaşlarım hepinize candan teşekkürlerimi iletiyorum hepiniz eksik olmayınız.Benim Nikim aylardır kullanıma kapalı olduğundan yeğenime ait bu nikle sürekli aranızdayım ama gönlüm biraz buruk olduğundan artık sadece Sizlerin sağlık...
  9. KaRgA

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Osman bey kardeşim Ellerine ve Emeklerine sağlık çok güzel ,Faruk Kayhan abimize yakışır şekilde olmuş.Çok teşekkür ederim ,aynı zamanda sizlerin ve hepimizin başı sağolsun. Antalya gezimiz sırasında Ahmet ustamızın işyerinde tanıştığımız Seyyah-34 Kemal Karaca.

10. KaRgA

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

11. KaRgA

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Evet burası Alanya kalesidir ve doğu tarafından çekilen bir pozdur.
  12. KaRgA

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Leveny bey atasözümü bimemiyorum ama sizi çalışırken ve vernik gibi çok etkili bir kimyeviyi kullanırken görünce o söz geldi birden aklıma. ;) "Maskesiz çıkmam abi" Aracınız çok güzel oluyor uzun zamandır takip ediyorum ve...

13. KaRgA

Ülkemizin Deprem Gerçeği Karşısında Karavancılğın Gelişiminde Devlet Desteği?

Ynt: Ülkemizin Deprem Gerçeği Karşısında Karavancılğın Gelişiminde Devlet Desteği? İstanbul 03-11-2010 Sabah saat 04:50 suları ihtiyaç için ayaktayım evmizdeki oldukça uzun yapraklı çiçekler sanki karşısında bir vantilatör çalışıyormuş gibi veya rüzgara maruz kalmışlar esinti misali sallanmaya...
  14. KaRgA

Yol - da

Ynt: Yol - da Haşmet bey severek yapılan işlerin süprizlerinede her zaman hazır olmak lazım.
  15. KaRgA

Yol - da

Ynt: Yol - da Dün 28-10-2010 İst. Karadenize sıfır Karaburun'da yol kenarında kaldırım taşlarında Rüzgar ile Yağmurun muhteşem dansı vardı kaçırmak istemedim.

16. KaRgA

İstanbul'da Yaşamak İstemiyorum!... Peki ama Neresi?...

Ynt: İstanbul'da Yaşamak İstemiyorum!... Peki ama Neresi?... İstanbul'da Yaşamak İstemiyorum!... Peki ama Neresi?... Fethiye. Bir yanı Marmaris,Gökova.Diğer yanı Demreye kadar bütün güzellikler sizin. Artıları eksilerine göre...
  17. KaRgA

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) sizlere bir bilmece sorim.cevabını hemen sölemem ona göre. yaşlı bir adam varmış ve çok zenginmiş bu adamın beş çocugu varmış bu yaşlı adam ömek üzere yatagında yatarken çocuklarını yanına çagırmış evlatlarım ben ölmek üzereyim fakat bu içinde...
  18. KaRgA

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) işyerindeyim bir yazı yazıyorum aniden kayboluyorum telefonlar müşteriler saolsun bırakmıyor kusuruma bakmayın :d

19. KaRgA

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) slm herkeze güzel muhabbetler ve hayırlı akşamlar diliyorum.
  20. KaRgA

Gökçeada Gezisi Seyyah-34 İle

Ynt: Gökçeada Gezisi Seyyah-34 İle slm arkadaşlar karga kardeşiniz hepinizin bayramını kutlar salık ve sıhhat diler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri