Arama sonuçlarınız

1. KaRgA

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) hayırlı sabahlar abilerim ablalarım kemal abi sende hangi resimleri var bilmiyorum ama şimdi dahada tatlı oldular varsa yayınlaya bilirsin

2. KaRgA

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ikiz babası olmak herkeze nasip olmaz birde bir kız bir erkek ikizleri ayrı bir ikram benim altın damlalarım allah sizede nasip etsin kemal abi :D ;D ;D
  3. KaRgA

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar

4. KaRgA

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? hayırlısabahlar hayırlı işler yeni bir gün yeni bir hayata devam
  5. KaRgA

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) hepinize geçmiş olsun acil şifalar bende askerde 22 saatlik cebri yürüyüşü yapmıştım 10 dakkalık dinlemeler halinde sonrasında ayaklarım botlara sımaz hale gelmişti :)

6. KaRgA

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) selam fatoş hanım hakkınızda bilgimiz yok fikrimizde olamıyor nasılsınız ::)

7. KaRgA

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) slm murat abi seninlede fazla tanışamadık resminde biyerlere çıkyon hayırdır dağcılık filanmı var abi okadar yükle nere gidiyonsun böle :D
  8. KaRgA

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) perihan ablam benimde ençok sevdigim şeylerden biri bir yaz gecesi çimenlerin üzerinden yıldızları seyretmek yanındada odun ateşi üzerinde demlenen bir çay oldumu ne güzeldir :D
  9. KaRgA

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu murat albayrak abimiz dağcılık ilemi uğraşıyor eger öyle ise bende özel harekat olarak askerlik yapmıştım bizimde dağdan inişlerimiz olmuştu çok yabancı degilim dağlara :D

10. KaRgA

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu yusuf abi valla çok güzel dedin inş nasip olusa yaparız ama bu pişirme usulünü ilk defa gördüm bu resimde

11. KaRgA

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? selamlar fatih teki haşim işcan geçitinin yanındaki tarihi hamama benziyor
  12. KaRgA

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) selam herkeze hayırlı sabahlar. perihan ablam ya bi şaka yapım dedim anında ban ladın bizi ama oda güzel bir espiri ::)

13. KaRgA

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu selam arkadaşlar herkeze hayırlı sabahlar. yusuf bey'in balıklar çok lezzetli görünüyor o nasıl balık pişirme yusuf bey valla azım sulandı :D
  14. KaRgA

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) selam arkadaşlar fazla bakamıyorum siteye kusuruma bakmayın bu arada kemal abinin de dogum günü kutlu olsun gönül yaşım 25 hissediyorum demiş benim gönül yaşım daha 18 kemal abi sen yanmışın :D
  15. KaRgA

Ferrari'ye Selektör Yapan Transporter

Ynt: Ferrari'ye Selektör Yapan Transporter slm kemal abi resimde çuk diye oturmuş videoyu serettin sanırım :D

16. KaRgA

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu herkeze selam inş böle bir kar yagarda tamizlenir mikroplar çok ihtiyacımızvar nasip olursa gideriz oralara kemal abi bende çok severim bol karlı ortamları :D
  17. KaRgA

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu selam arkdaşlar hayırlı cumalar ayrıca ayrıca bu dodge deseto nu bulundugu karlı bölge neresi resim yenimi acaba baya bir karvar maşaallah.
  18. KaRgA

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? selam hayırlı akşalar herkeze burası neresi çokgüzel ip uçları olsa dahada güzel

19. KaRgA

Başarılı Olan İlk Türk Füzesi'nin Akibeti

Ynt: Başarılı Olan İlk Türk Füzesi'nin Akibeti selam arkadaşlar türkiye üzerinde oynana oyunlardan biridir üreten toplum degil tüketen bir toplum olması nitekim tüketen toplum olduk. ws ws ws konuşulacak çok şeyler var salıcakla.
  20. KaRgA

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) selamlar işyerindeyim arada bakıyorum yazılara ama çayısanal degil real içmeklazım kemal abi :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri