Arama sonuçlarınız

1. turkogluturker

İstanbul'a Bir Unimog Daha :)

Ynt: İstanbul'a Bir Unimog Daha :) tebrik ediyorum unimog süper olmus ,elinize saglık ön panjurda harika yeni bi hava katmıs güle güle kullanın bol camurlar ;)

2. turkogluturker

Mercedes - Benz Unimog

Ynt: Mercedes - Benz Unimog konteyner ceken bu unimog galiba fransa'dan cektigi yük tesadüf istanbul'dan dikkatimi cekti, bende ceplokomotifi demek istiyorum sevgilerimle
  3. turkogluturker

Serbest Paraşüt

Ynt: Serbest Paraşüt ayrıntılı bilgi ve cevaplara ulasabilirsiniz sevgilerimle http://www.thk.org.tr/anasayfa.htm

4. turkogluturker

Kayseri'de Yamaç Paraşütü

Ynt: Kayseri'de Yamaç Paraşütü yamacparasütü 1sn zaman kaybetme sevgiler ;)
  5. turkogluturker

Defender için Acil ve Ucuz İşçilik

Ynt: Defender için Acil ve Ucuz İşçilik merhabalar sessiz derken benzinli modelmi concrete nin aracı saygılar

6. turkogluturker

Türkıye'de Eşi Yok. Land Dızel 1991 110 Satıyorum.

Ynt: Türkıye'de Eşi Yok. Land Dızel 1991 110 Satıyorum. gelen gideni aratırmıs dimi yanii... umut simdi agla :'(

7. turkogluturker

İleri Seviye Jet Modeller

Ynt: İleri Seviye Jet Modeller ibrahim o prototip modele nasıl motor takıcaksın merak ettim aslında bi fikrim var konusuruz hafta sonu olursa eger jet motor tarzı bişey fikir sadece
  8. turkogluturker

Tomb Raider

Ynt: Tomb Raider Bir gün gelecek,bir gün kalacak ,işte o gün herkes defender'ci olucak :D
  9. turkogluturker

Lütfen Dikkat! Traktörüm Çalındı..

Ynt: Lütfen Dikkat! Traktörüm Çalındı.. gecmiş olsun insallah en kısa zamanda bulunur...

10. turkogluturker

Binek aracta HI LIFTY ile lastik değişimi

Ynt: Binek aracta HI LIFTY ile lastik değişimi merhabalar focus ların kriko baglantı yeri öndemi cok ilginc

11. turkogluturker

Berussa Havacılık ve Doğa Sporları Derneği

Ynt: Berussa Havacılık ve Doğa Sporları Derneği hayırlı olsun ibrahim umarım hersey istedigin gibi olur ,bursa'da yamacparasütünün hızla geliştigini görmek cok güzel ve sevindirici iyi calısmalar diliyorum...
  12. turkogluturker

Bu Moglar'ın Modeli Ne?

Ynt: Bu Moglar'ın Modeli Ne? askın jeep teki gri unimog bi garip yaw,sanki baska bişey gibi dogal halinden uzaklasmıs hiç hos degil orjinalligini korumalı bence

13. turkogluturker

Yamaç Paraşütü Hakkında Yardım

Ynt: Yamaç Paraşütü Hakkında Yardım merhabalar hangi sehirde yasıyosun gosist ona göre alternatifler sunabilirim ayrıca www.yamacparasutu.net ten havacılık siteleri bölümünden arayabilirsin yasadıgın sehre yakın klüpleri sevgiler..
  14. turkogluturker

Bu Moglar'ın Modeli Ne?

Ynt: Bu Moglar'ın Modeli Ne? oyuncak gibi bu kasa benimde cok hosuma gidiyo....
  15. turkogluturker

Karacasu Uçuşları

Ynt: Karacasu Uçuşları tebrikler keyifli bir gündü herhalde, karacasu aydınamı baglı bölgeyle ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsem yolumuzda düser oralara illlaki görmek isterim iyi ucuslar termiginiz bol olsun sevgiler

16. turkogluturker

Fotoğraflar ile Yeni Sarı Defender'ım

Ynt: Fotoğraflar ile Yeni Sarı Defender'ım konuyu biraz dagıtmıs yada renklendirmiş olucam galiba ama o resimler gercek bi poz daha gönderiyorum selamlar saygılar
  17. turkogluturker

Fotoğraflar ile Yeni Sarı Defender'ım

Ynt: Fotoğraflar ile Yeni Sarı Defender'ım ertugrul bey hayırlı olsun güle güle kullanın bu aracı gruptan birinin aldıgı aklıma gelmemişti,ilanı gördügümde hayran kalmıstım araca resimlerini kopyalayıp arşive attım,bu arada resimlerden sonra özelden msj lar geldi aracı benim zannedip :) bilgi...
  18. turkogluturker

Ynt: Kayseri'de Yamaç Paraşütü 2.el kanat almak araba almak gibidir anlamazsan yolda bırakabilir elinde patlayabilir ,ben 2000 yılından beri 2.el kanatlarla uctum 2007 temmuzda aldım ilk sıfır kanadımı bu mevzu biraz derin uzar gider ,biz takım olarak egitim ve malzeme satışı artık yapmıyoruz...

19. turkogluturker

Ynt: Kayseri'de Yamaç Paraşütü merhabalar malzeme konusunda bende senin tam tersine 2.el kanat tavsiye etmiştim bi ara noktayı bulalım dedim, sıfır kanat almak tabiiki daha iyidir maddi gücünüz uygunsa neden olmasın ancak temiz kullanılmıs 2.el bi kanat yaklasık 800-900€ avantaj saglarki az bi...
  20. turkogluturker

Türkıye'de Eşi Yok. Land Dızel 1991 110 Satıyorum.

Ynt: Türkıye'de Eşi Yok. Land Dızel 1991 110 Satıyorum. arac satıldı galiba.........

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR