Arama sonuçlarınız

1. Crash

Çadır Tatili İçin En İyi 10 Adres

Ynt: Çadır Tatili İçin En İyi 10 Adres Merhaba arkadaşlar... Bende sizlere Bartın'ı önereceğim... Bartın'a bağlı olan inkumda üç kilometre altın sarısı kum pilaj, amasrada tarih, deniz ve eğlence, çakrazda camping ve oraman geezileri, ulusla tüm görekmiyle uluyayla, güzelcehisar...

2. Crash

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoşbulduk Ekrem... Dualarını canıgönülden paylaşıyorum.... özellikle de motorlarla alakalı fikirlerine:):):):)
  3. Crash

Atatürk Gibi Kimse Karizmatik Bakamaz

Ynt: Atatürk Gibi Kimse Karizmatik Bakamaz Fotograda bidaha bidaha bakıyorumda bizim Atatürkten sonra erdemli ve başı dimdik duran başka bir liderimiz olmadı... hepsinin başı önde avrupalılar önünde... malüm okadar çok adamların kapısına borç için gidiyorlarki... doğal olaarak ifade...

4. Crash

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Gezenbilirir ailesine teşrif etmekten onur ve kıvanç duyarım Zerrin... HoşbuLduk....
  5. Crash

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Merhaba arkadaşlar ben serhat... Bende sizlerdenim..Benim için gezmek, dolaşma yada biryerlere gitmek zamanı geldiğinde bende kendimi ya bi deniz kenarında, ya bi dağ başında , yada kendimin bile bilmediği biyerlerde kaybolmuş olarak bulurum...

6. Crash

Atatürk Gibi Kimse Karizmatik Bakamaz

Ynt: Atatürk Gibi Kimse Karizmatik Bakamaz Kesinlikle katılıyorum.. Bence Atamız için istediklerini söylesinler bu bakışlar onun karakterini bence gayet güzel anlatıyo... Belkide hayatta çok isteyipde ulaşması imkansız olan şeylerden biridir onunla şöyle bir masada...

7. Crash

Günaydın İstanbul...

Ynt: Günaydın İstanbul... Sanat denilen şey bence böyle bir harmonidir işte... Müzikteki notaların uyumunun ve fotografların arka arkaya dizilişinin bukadar güzel harmanlanması bence gerçekten sanattır... Emeği geçen herkeze teşekkürler... bizlerle paylaşanlarada tabiki...
  8. Crash

Türkiye'yi Hiç Böyle Gördünüz mü?

Ynt: Türkiye'yi Hiç Böyle Gördünüz mü? Bak yine diyorum, hep de diyeceğim... Macera dolu bir mesleği veya hobisi olan insanların birde fotograf çekmekye bir ilgisi olduğunda çok güzel şeyler çıkıyo ortaya... işte bir müthiş kanıt daha bu fikrime... Gerçekten çok...
  9. Crash

Mısır Kabuğundan Sanat

Ynt: Mısır Kabuğundan Sanat Abi ilginç şeyler senden çıkıyo anlaşılan... trafik çilesinden sonra bu gayet iyi geldi... eğlenceli fotograflar.. bu sanatı icra edenede bizlere ulaşmasında emeği geçen herkezi tebrik ediyorum... helal olsun, orjinal fikir:)

10. Crash

Trafik Komedisi

Ynt: Trafik Komedisi Hayırrrrrrrrr.......... Abi bu ne yaa seyrederken bile içim bi hoş oldu... Tası tarağı toplayıp Köyümüze geri mi dönsek ne :) : ) :)

11. Crash

''Hayata Bakış'' (Dağlar Kızı'nın Objektifinden...)

Ynt: ''Hayata Bakış''(Dağlar Kızı'nın Objektifinden...) Meral naber nasılsın... Çok uzun zaman oldu görüşmeyeli.. Dağlarkızı olmakla güzel fotograflar çekmeyi iyi harmanlamışsın bence... Daha önceden biliyodum fotograf çektiğinide görmek yeni nasip oldu... oda benim...
  12. Crash

Oyun: Nick mi? Avatar mı? İmza mı? Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin?

Ynt: Oyun: Nick mi? Avatar mı? İmza mı? Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin? Çamurlar ve çamurluğa yapışan sarmaşıklar : ) yani avatar:)

13. Crash

Stres Atmak İsteyen Var mı?...

Ynt: Stres Atmak İsteyen Var mı?... Şiddetin hertürlüsüne karşıyım :Pp
  14. Crash

Off-Road İçin Kullanilan Araclar Genelde Neden Eski Modeldir ?

Ynt: Off-Road İçin Kullanilan Araclar Genelde Neden Eski Modeldir ? li Arkadaşlar gerçekten çok güzel yorumlar yapmışsınız.. Bence bi arabanın yeni olması nekadar bakımlı olduğudur.. Yani sonuç olarak defransiyeli, şanzumanı, aksları yenisiyle değiştirilmiştir yada...
  15. Crash

Oh Be Sonunda Yaptılar !

Ynt: Oh Be Sonunda Yaptılar ! yaaaa kim yaptıysa ellerine sağlık.... orjinali daha zevkli ama bu da güzel oluyo.... :):):):)):)

16. Crash

Nicklerimizin Anlamı, Hikayesi...

Ynt: Nicklerimizin Anlamı, Hikayesi... Merhaba arkadaşlar... Bende crach'i seçtim... Ben müzisyenim, bateri çalıyorum uzun yıllardır.. Crash bateristlerin en çok kullandığı zilin adıdır... şu atak yaparken en son vurulan zil.. ''dıbı dıbı dıbı dıbı tıs''...
  17. Crash

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoşbulduk Mert : )
  18. Crash

Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım

Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım Dünyanın yaşanası bir yer olması için bence tek bir şey gerekli.... Keşke erkeklerin egoları olmasa...!!!

19. Crash

En Pahalı 10 Araç

Ynt: En Pahalı 10 Araç Zevkler ve renkler geyiği her konuda olduğu gibi burdada karşımızda... Valla benim arabam 77model cj5..trabzondan bartına iki günde geze geze geldim : ) bu arabayla çıksaydım yola yaptığım hızın zevki ile 6saatte gelirdim... işte iki farklı tutku...
  20. Crash

Araç Üstü Çadır

Ynt: Araç Üstü Çadır Bu araç üstü çadır olayı çok süper... Benim aracamın üstü açık bu nedenle cj'ler için bence kaput üstü çadır yapmalılar... Tek kişilik, ayak kısmıda sertleştirilmiş plastikten olmalı... cj'lerin kaputu biçok arabanın tavanından daha sağlam... Nasıl...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri