Arama sonuçlarınız

1. Crash

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Yaw 157 sayfa olmuş biz daha yeni geldik mekana.. Neyse canım geç olsun güç olmasın... Herşeyin bi zamanı var bence ve bizimki bugüne kısmetmiş... Merhaba arkadaşlar ben serhat.. Bartınllıyım... Baterim , cj5'im fakan gez...

2. Crash

Aracım ve Tavsiyeleriniz

Ynt: Aracım ve Tavsiyeleriniz erd araban gerçekten güzelmiş... üzerindeki aparatlar gayet iyi...sana bi offroad için cant ve tekerlek lazım..Şu 6-7cm kadar dışarı çıkaran cantlardan ve arazi için uygun bi tekerlek almanı tavsiye ederim... bu takımı 1500ytl ye uzakdoğudan gelen...
  3. Crash

Araç Üzerindeki Değişiklikler ve Yasa

Ynt: Araç Üzerindeki Değişiklikler ve Yasa Eger görünüşünü beğenmiyorsan tampon altına kıvrılacak şekilde menteşeyle bi çeki demiri yapabilirsin iyi bi tornacı bulupta.. ama dikkat et yük menteşeye değil tampona binsin.. menteşe sadece katlanmak için görev yapsın.. aklında bişeyler...

4. Crash

9. İsoff Off-Road Oyunları Gezenbilir Grubu (31 Ekim - 01-02 Kasım 2008)

Ynt: 9. İsoff Off-Road Oyunları Gezenbilir Grubu (31 Ekim - 01-02 Kasım 2008) Fatih abi eline sağlık... Keşke TRT'nin programı da sen yapsaydın... Offroad oyunlarının nekadar zevkli ve heyacanlı geçtiğini görseydi millet.. TRT'nin en başarılı olduğu yer bence yaylada bile...
  5. Crash

9. İsoff Off-Road Oyunları Gezenbilir Grubu (31 Ekim - 01-02 Kasım 2008)

Ynt: 9. İsoff Off-Road Oyunları Gezenbilir Grubu (31 Ekim - 01-02 Kasım 2008) Ya arkadaşlar hayran kaldım sizlere ve enerjinize.. Bende ercovadaydım ve oyunlara katıldım ilk defa, belki arabadan tanırsınız.. O arabasında tekerlek bile olmadan balataları yakmak pahasına jeepi çamur...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri