Arama sonuçlarınız

1. emmy

Honda Transalp & Bmw F 650 GS Karşılaştırma

Ynt: Honda Transalp & Bmw F 650 GS Karşılaştırma Transalplerde ABS yokmu?

2. emmy

Ynt: Honda Transalp & Bmw F 650 GS Karşılaştırma bmw tek silindir olduğundan titreşim yapıyor ama yakıt yönünden tasarruflu .. fakat honda çift silindir olduğu için titreşim olayı yok gibi ama fazla yakıyo deniyo.. herşey birarada olmuyo sanırım :D
  3. emmy

Niva için Köpek Römorku

Ynt: Niva için Köpek Römorku kusura bakmayın damdan düşer gibi konuya girdim ama..yukarıdaki resimlerde mekanizmayı görür görmez içime sinmedi derken, aklımdan geçenleri cenk bey yazı vermiş bile .. ama illada böyle birşey yapıcam derseniz köpeğinizi aracınızda, eşyalarınızı yaptığınız römorkta...

4. emmy

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu ktm lerin iyi motorlar olduklarını duymadım değil..ama çevremde kullanan arkadaşımda olmadığı gibi motoru yakından bile göremedim .piyasada az var sanki.o yüzden hiç düşünme fırsatım olmadı. sanırım biraz araştırmam gerek..:)
  5. emmy

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu hoşbulduk.. benim hız yapmaya pek merakım yok..lastik ebadına gelince kalın lastik bende güven hissi uyandırıo nedense..bu yüzden motoru biraz büyütmek istiyorum zamanı geldi gibi :) aslında kafamda cbf600 haricinde bmw f650 gs ve transalp var.. f 650...

6. emmy

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu hoşbulduk teşekkürler..

7. emmy

Ynt: Honda Transalp & Bmw F 650 GS Karşılaştırma ufuk bey sanırım siz bayağı dertlisiniz transalp ve bmw konusunda. :).bahsettiğiniz sorunlar hiç aklıma bile gelmezdi.. Kuzenimde vstorm var gerçekten çok memnun fakat bnm gibi 1.74 boyunda olan birine biraz büyük oluyor o motorlar.. güzel...
  8. emmy

Herkese Merhaba, Honda Transalp ve Bmw F 650 GS arasındaki farklar bu iki motorun avantajları ve dezavantajlı yönleri nelerdir ? Kalite, dayanıklılık, güç, güven,sürüş, performans, estetik ve teknik açıdan hangisinin daha iyi olduğu hakkındaki yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim..
  9. emmy

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu merhaba,, şimdilik resimdeki cbr 125 var.. büyütürsem gözüm cbf 600 lerde ..Bu arada klasik motorlarıda severim ;D..

10. emmy

BMW R51 1938 Üretim

Ynt: BMW R51 1938 Üretim yaprağa benzetemedim ben...su damlasına benzediğinden dolayı "Damla Depo" diye biliyordum ben halbuki..

11. emmy

Mesaj Yazdığım Her Yerden Gelen Mesajlar

Ynt: Mesaj Yazdığım Her Yerden Gelen Mesajlar Mesaj yazdığımızda "Haber ver" yerine "haber verme" yazsa ve "haber verme" ye tıklandığında "haber ver " olarak buton isim değişse(dönüşümlü) daha iyi olmazmı . Anlatabildimmi bilemiyorum ama kullanıma göre butonun ismi değişse daha iyi olur...
  12. emmy

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba Nehir .. Bu arada bekarım derken yanlış anlaşılmasını istemem..herhangi bir arayış için katılmadım buraya .kesinlikle yani. yukarıda kendimden bahsederken çıkı verdi öle :) walla doğruyu söylemek gerekirse bekarlığın sultanlık tarafı ağır basıyo...

13. emmy

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba ben Emrah.. 1978'liyim maliye mezunuyum,sigorta uzmanıyım,bekarım :)) İstanbul'da oturuyorum. Kayak, fotoğrafçılık , kaya tırmanışı vb.ilgilendim. (Kayak hala yapıyorum) klasik arabalar, 4x4'ler , motosikletler, tekneler herzaman ilgi alanlarımdır.
  14. emmy

Kartepe, Uludağ'ın Tahtına Aday

Ynt: Kartepe, Uludağ'ın Tahtına Aday şu ana kadar Kartalkaya, Palandöken ve Uludağ da çok kez kayak tatili yapan biri olarak Kartepe özetle rezalet biryer.. Kartepe'ye 3 sene içinde arkadaşlarımla 3-4 defa gittim, otelde de kaldım maşukiyede kuzenimin evinde de kaldık. Bu süre içerisinde...
  15. emmy

1987 Land Rover Defender 110

Ynt: 1987 Land Rover Defender 110 ilk sayfadan beri roman okur gibi bütün sayfaları zevkle okudum..kolum uyuşmuş , gözlerimde ağrımaya başladı ama buna değdi. bu kadar saatten sonra bende bişiiyler yazma hakkını buldum kendimde ;D umarım herkes aracına dilediği restorasyonu yaptırma fırsatı...

16. emmy

Land Rover Defender 110 El Kitapları

Ynt: Land Rover Defender 110 El Kitapları Hazine gibi bilgiler verdiğiniz için teşekkür ederim..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR