Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Karavanla Karadeniz Turumuz İçin Yardım
Salih bey iyi temennileriniz için teşekkürler. Elimden geldiğince ilginç ve güzel bulduğum yerleri fotoğraflayıp paylaşacağım. Çünkü paylaşıldığında çoğalan tek şeyin güzellikler olduğunu düşünüyorum.
Ynt: 7. Gezenbilir Festivali 2014
Arkadaşlar kuyuya atılan taşı çıkartmaya uğraşırken zaman geçiyor. Benim önerim bayramdan sonra 2. veya 3. Hafta sonu Aladağ larda buluşmak. Yinede çoğunluk ne derse O.
Sayın Melih Bozkurt, bende aynı mantıktan gidiyorum, ilk gün 400 km. yol alıp kendime 4 gün zaman kazandırma niyetindeyim. ;)
Sayın Yavuz Öntaş önerileriniz için teşekkürler. Sizinde tüm gezilerinizin keyifli geçmesini dilerim. Saygılarımla
Planımız 19 Temmuz da Sinop Ayancık tan başlayarak Batum a kadar gitmek, 15 gün zamanımız var. Kamping ve gezilecek yerlerle ilgili tecrübeli dostların tavsiyesine ihtiyacımız var. Şimdiden Teşekkürler
Ynt: Sigorta Fiyatlarını İndirme Mücadele Duyurusu
Çok önemli konu için teşekkürler.
Konuyu güncel tutmaya çalışmak gerekiyor. Ben imzamı attım diğer arkadaşlar sizde lütfen.
Ynt: 7. Gezenbilir Festivali 2014
300-500 mesaj oy vs. yazdınız, azıcık mesajımla fikir yazmaya çekindim doğrusu. Artık önermekten vazgeçtim ancak öneriyi beğenme hakkım olduğunu düşünerek Aladağlar fikrine katılıyorum, ortada bir yer bencede.
Ynt: Kaçkarlar
Temmuz ayında karavan ile Sinop' tan Hopa' ya hatta Batum' a kadar gitme planımız var. Bu güzergahta tavsiye edebileceğiniz kamplar varsa önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler
Ynt: Neden Yerleşik Hayat Yerine Karavanda Yaşam?
Ülkemizde, karavan kültürü ne yazık ki olması gereken yere ulaşamadı. Lafta herkes özgürlüğüne düşkün ama gereğini yerine getirenlerin ayısı çok az. Bence de karavan hayatı özgürlüğe doğru atılan bir adımdır.
Ynt: 23 Nisan Temalı Kamp Etkinliği Ankara (25-26-27-nisan-2014)
Karavanla ilk deneyimimizi burada yaşadık. Bir gecede olsa tadı damağımızda kaldı.
Sıcak merhaba ile karşılama yapan arkadaşlara,
Yiyeceğini ve içeceğini paylaşan karavan dostlarına,
JET Uçağı ile ateşimizi harlandıran becerikli...
1.Çiçek Hikmet Alper Özkan Motokaravan.
2.Ersin Güzel 4x4 Nissan Terrano
3.Şükran Abdullah TEPE CAMPER
4. Neşe, Sude, Erol Özçelik Binek otomobil
5.Gökhan ASLIHAK...
26-27 Nisan sabah erkenden katılmaya çalışacağız ( moto karavan ile ), umarım aksilik olmaz. Herkese iyi eğlenceler. Firkat, Sibel, Özden