Arama sonuçlarınız

1. Firkat

Karavanla Karadeniz Turumuz İçin Yardım

Ynt: Karavanla Karadeniz Turumuz İçin Yardım Sayın Omnitemporal bilgiler için teşekkürler.

2. Firkat

Ynt: Karavanla Karadeniz Turumuz İçin Yardım Salih bey iyi temennileriniz için teşekkürler. Elimden geldiğince ilginç ve güzel bulduğum yerleri fotoğraflayıp paylaşacağım. Çünkü paylaşıldığında çoğalan tek şeyin güzellikler olduğunu düşünüyorum.
  3. Firkat

Ynt: Karavanla Karadeniz Turumuz İçin Yardım Abdullah abi; daraldığım yerde mutlaka ararım sizi. Tekrar teşekkür.

4. Firkat

7. Gezenbilir Festivali 2014

Ynt: 7. Gezenbilir Festivali 2014 Arkadaşlar kuyuya atılan taşı çıkartmaya uğraşırken zaman geçiyor. Benim önerim bayramdan sonra 2. veya 3. Hafta sonu Aladağ larda buluşmak. Yinede çoğunluk ne derse O.
  5. Firkat

Ynt: Karavanla Karadeniz Turumuz İçin Yardım Sayın Melih Bozkurt, bende aynı mantıktan gidiyorum, ilk gün 400 km. yol alıp kendime 4 gün zaman kazandırma niyetindeyim. ;)

6. Firkat

Ynt: Karavanla Karadeniz Turumuz İçin Yardım Sayın Yavuz Öntaş önerileriniz için teşekkürler. Sizinde tüm gezilerinizin keyifli geçmesini dilerim. Saygılarımla

7. Firkat

Planımız 19 Temmuz da Sinop Ayancık tan başlayarak Batum a kadar gitmek, 15 gün zamanımız var. Kamping ve gezilecek yerlerle ilgili tecrübeli dostların tavsiyesine ihtiyacımız var. Şimdiden Teşekkürler
  8. Firkat

Sigorta Fiyatlarını İndirme Mücadele Duyurusu

Ynt: Sigorta Fiyatlarını İndirme Mücadele Duyurusu Çok önemli konu için teşekkürler. Konuyu güncel tutmaya çalışmak gerekiyor. Ben imzamı attım diğer arkadaşlar sizde lütfen.
  9. Firkat

Ynt: 7. Gezenbilir Festivali 2014 300-500 mesaj oy vs. yazdınız, azıcık mesajımla fikir yazmaya çekindim doğrusu. Artık önermekten vazgeçtim ancak öneriyi beğenme hakkım olduğunu düşünerek Aladağlar fikrine katılıyorum, ortada bir yer bencede.

10. Firkat

Ynt: 7. Gezenbilir Festivali 2014 Zaman ve Yer bekliyoruz.

11. Firkat

Piknik Tatil Oldu

Ynt: Piknik Tatil Oldu İki gündüz bir gece az geldi, her şey çok güzeldi, ayrıca fotoğraflar sanat değerinde, emeğine sağlık Rıfat abi.
  12. Firkat

KAVRUN YAYLASI-RİZE

Ynt: Kavrun Yaylası-rize Hiç sıkıntı etmeyin kendinize Karadenİz bölgesinde o kadar çok yayla var ki, umarım 100 yıl daha doğallığını koruyacak.

13. Firkat

Kaçkarlar

Ynt: Kaçkarlar Temmuz ayında karavan ile Sinop' tan Hopa' ya hatta Batum' a kadar gitme planımız var. Bu güzergahta tavsiye edebileceğiniz kamplar varsa önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler
  14. Firkat

Neden Yerleşik Hayat Yerine Karavanda Yaşam?

Ynt: Neden Yerleşik Hayat Yerine Karavanda Yaşam? Ülkemizde, karavan kültürü ne yazık ki olması gereken yere ulaşamadı. Lafta herkes özgürlüğüne düşkün ama gereğini yerine getirenlerin ayısı çok az. Bence de karavan hayatı özgürlüğe doğru atılan bir adımdır.
  15. Firkat

Gezenbilir; Bursa Uludağ Büyük Zirve Yolunda (17 - 19 Mayıs 2014)

Ynt: Gezenbilir; Bursa Uludağ Büyük Zirve Yolunda (17 - 19 Mayıs 2014) Merhabalar herkese, eğer aksilik olmazsa bizde Karavan ile katılmak isteriz.

16. Firkat

23 Nisan Temalı Kamp Etkinliği Ankara (25-26-27-nisan-2014)

Ynt: 23 Nisan Temalı Kamp Etkinliği Ankara (25-26-27-nisan-2014) Karavanla ilk deneyimimizi burada yaşadık. Bir gecede olsa tadı damağımızda kaldı. Sıcak merhaba ile karşılama yapan arkadaşlara, Yiyeceğini ve içeceğini paylaşan karavan dostlarına, JET Uçağı ile ateşimizi harlandıran becerikli...
  17. Firkat

Ynt: 23 Nisan Temalı Kamp Etkinliği Ankara (25-26-27-nisan-2014) Bülent bey yanıtınız için teşekkürler, gelince duruma bakacağız artık. İyi eğlenceler
  18. Firkat

Ynt: 23 Nisan Temalı Kamp Etkinliği Ankara (25-26-27-nisan-2014) Oradaki arkadaşlar balık avı durumu nasıl bilgi verebilir misiniz?

19. Firkat

Ynt: 23 Nisan Temalı Kamp Etkinliği Ankara (25-26-27-nisan-2014) 1.Çiçek Hikmet Alper Özkan Motokaravan. 2.Ersin Güzel 4x4 Nissan Terrano 3.Şükran Abdullah TEPE CAMPER 4. Neşe, Sude, Erol Özçelik Binek otomobil 5.Gökhan ASLIHAK...
  20. Firkat

Ynt: 23 Nisan Temalı Kamp Etkinliği Ankara (25-26-27-nisan-2014) 26-27 Nisan sabah erkenden katılmaya çalışacağız ( moto karavan ile ), umarım aksilik olmaz. Herkese iyi eğlenceler. Firkat, Sibel, Özden

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri