Arama sonuçlarınız

1. Firkat

Kendi Aracımızla İran - Azerbaycan - Gürcistan Seyahatimiz

Ynt: Kendi Aracımızla İran - Azerbaycan - Gürcistan Seyahatimiz Arkadaşlar bazı ülkelerde sistemin tam oturmamasından dolayı bu tür şeylerin yaşanması normal, zira orada bir memur psikolojik kural koymuş olabilir. Bizde de olmuyormu, , basit bir örnek vereyim karavan araçların muayenesini bazı...

2. Firkat

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Buğra bey bilgiler için teşekkürler, mantık olarak sozlerinize katılıyorum. Ancak benim kastettiğim kısmi sigorta gibi birşey mesela Temmuz 1 ile 15 i arası araç trafige çıkacağı için sadece bu tarihler arasında sigorta. Şimdi böyle bir uygulama yok...
  3. Firkat

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Daha önce konusu geçtimi bilmiyorum, karavanlarımızı uzun süre kullanmıyoruz, süreli bir sigorta türü yokmu merak ediyorum?

4. Firkat

Kendi Karavanını Yapanlar;2006 Pop-up Ducato Camper(atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar;2006 Pop-up Ducato Camper(atiladi) Atila bey ben Ford Transit yeni bitirdim. Ruhsat tamam muayene 2 yıllık yapıldı. Bazı arkadaşlar 1 yıllık yapıldığını söylüyor, sanırım muayenenin yapıldığı istasyona gore değişiyor. Bilgilendirmek istedim, bu arada çok iyi...
  5. Firkat

Bülent Koçoğlu Anadol'u

Ynt: Bülent Koçoğlu Anadol'u 1984 - 85 yılında Anadol kamyonetim vardı, motor kaputunu kaldırdığınızda yarısından yeri görürsünüz. O kadar sade bir motor yapısı vardır ki yolda kalmanız imkansızdır, azıcık teknik bilginiz varsa. Karburatör, benzin otomatiği, bujiler, bobin. Motor tamam...

6. Firkat

Motokaravan İçin Marka Tercihleri;Marka ve Modeller Arası Kıyaslamalar

Ynt: Motokaravan İçin Marka Tercihleri;marka Ve Modeller Arası Kıyaslamalar Memleket yolları malum, dayanıklılık açısından Ford Transit derim

7. Firkat

Karavan Yapımı Üzerine ........

Ynt: Karavan Yapımı Üzerine ........ Yazılarda resimlerde güzel eline ve fikrine sağlık
  8. Firkat

Hangi Termos?

Ynt: Hangi Termos? Aktaş ta mutfak eşyaları toptancılarından çelik gövdeli alabilirsin , ucuz e kaliteli. Ben aldım memnunum.
  9. Firkat

Bülent Koçoğlu Anadol'u

Ynt: Bülent Koçoğlu Anadol'u Bu araçları görünce gururlanıyor insan. İsmi ANADOL U olunca daha da bir başka. Kıymet bilenlerin yüreğine sağlık.

10. Firkat

Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik...

Ynt: Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik... Her ölüm erkendir yakınlarına. Bazıları gerçekten erken oluyor, sevenlerine ve yakınlarına baş sağlığı dilerim.

11. Firkat

Film Önerisi ?

Ynt: Film Önerisi ? Village , doğa ve neden doğa güzel film.
  12. Firkat

Kamp Düşmanı - Kene

Ynt: Kamp Düşmanı - Kene Çoğunlukla bahar ve ilk yaz aylarında görünüyorlar ancak mevsim değişikliklerinden dolayı yakında kış aylarında bile göreceğiz herhalde. :(

13. Firkat

Yeni Karavanım 17m3 İstanbul

Ynt: Yeni Karavanım 17m3 İstanbul Renkleri ve dizaynı bende beğendim fikrinize sağlık.
  14. Firkat

Araç Seçimi, Yardım

Ynt: Araç Seçimi, Yardım Bir arkadaşımında 2010 Niva sı var çok memnun.
  15. Firkat

Kendi Karavanını Yapanlar;2006 Pop-up Ducato Camper(atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar;2006 Pop-up Ducato Camper(atiladi) Kolay gelsin, kontra kaplamasını yaptıktan sonra üzerine ne düşünüyorsunuz ?

16. Firkat

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Şu mahkemeleri bende merak ediyorum. Paylaşırsanız iyi olur.
  17. Firkat

Elektrikli Bisikleti Araçta Şarj Etme

Ynt: Elektrikli Bisikleti Araçta Şarj Etme Şu sıralar bende ikinci aküyü nasıl şarj ederim onu araştırdım. Elektrikçilerin dediğine göre şarj esnasında fazla akım gerekiyormuş o yüzden aracın aküsünden kalın bir kablo çekmek gereli olduğunu söylediler. Sanırım böyle çözebilirsiniz. Kolay gelsin
  18. Firkat

Kendi Aracımızla İran - Azerbaycan - Gürcistan Seyahatimiz

Gezi ile ilgili gözlemlerinizide paylaşırsanız memnun olurum, teşekkürler.

19. Firkat

Ducato Camper İle 50 Günlük 2013 Avrupa Seyahatimiz

Ynt: Ducato Camper İle 50 Günlük 2013 Avrupa Seyahatimiz Bilgiler için harcadığınız zaman ve emek için teşekkürler. O kadar özenmişsiniz ki, saygı duymamak elde değil. Bende bir Avrupa turu düşünüyorum ancak bir- iki yıl sonra, tecrübe ve gözlemlerinizden faydalanacağımdan eminim. Keyifli...
  20. Firkat

Gezmeci; Bir Karavanın Doğum Belgeseli...

İyi günlerde kullanmanızı dilerim. Kendinizmi yapmayı düşünüyorsunuz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri