Arama sonuçlarınız

1. AYHAN OTO

Volan dişlisinden gelen ses / Arka tekerlekten dönüşlerde gelen ses

Ynt: Volan dişlisinden gelen ses / Arka tekerlekten dönüşlerde gelen ses mrb viyk dediniz ses motor v kayısını sokturup hiç dinledinizmi anlatınıza göre aracı görmeden size burdan yardım ede bilcemiz kadar genelde kayış tansiyon gergi 2,7lerde çok bozuyor diger anlatınız şikayetse arka...

2. AYHAN OTO

2004 Grand Cherokee 2.7 CRD - WJ 'de Direksiyon Sorunu

Ynt: 2004 Grand Cherokee 2.7 CRD - WJ 'de Direksiyon Sorunu anlatınız arza için düzgün bir ön düzenciye gidin alt takımı kontrol etirin yada bir kişi aracın altına yatsın tekerlekler yere basarken direksiyonu hızlı bir sekilde sag sol sallasın track barın fişeklerine bakın eger sorun yoksa...
  3. AYHAN OTO

4 wheel drive switch service yazısı nedir

Ynt: 4 wheel drive switch service yazısı nedir arazi şanzımanın üstünde bir switch var ya su aldı sase yaptırdı yada o switch arzalı istersen önce kontak spreyiyle temizle bak kurtarmazsa degistir.. arazi vitesinin ayarınada bak aldata bilir tam viteslere oturmuyorsa :D

4. AYHAN OTO

İzmirde Jeep özel servisi?

Ynt: İzmirde Jeep özel servisi? hayırlı olsun abi kazasız belasız güle güle binsin :D:D:D:
  5. AYHAN OTO

İzmirde Jeep özel servisi?

Ynt: İzmirde Jeep özel servisi? istereniz yardımcı ola biliriz wep sitemizde aracınızın bakım fiyatlarıda var inceleye bilirsiniz 13 yılık yetkili servis deneyimizle

6. AYHAN OTO

Direksiyondan Ses Gelmesi

Ynt: Direksiyondan Ses Gelmesi direksiyon yagını şırıngayla rezervuardan ceke bilirsin mobil atf 320 koyarsın yerine motor yagınıda yazın 15w40 kısında 10w40 yap

7. AYHAN OTO

Direksiyondan Ses Gelmesi

Ynt: Direksiyondan Ses Gelmesi anlatınız direksiyon üst pompa arzası öncelikle direksiyon yagını degiştirin wynns direksiyom katkıısı var 2 adet ondan atın sesi kesiyor 4 araçta üst pompa kurtardık böyle 850tl falan üst pompanın fiyatı pompanın içindeki paletler aşındında yapıyor sabahları...
  8. AYHAN OTO

GC 2.7 crd VİTES PROBLEMİ

Ynt: GC 2.7 crd VİTES PROBLEMİ Mrb oncelikle akuyu ve akunun tasini sokturun ustaniza aku tasin altindan sarili kablo adeti geciyor onu ustaniza kontrol etirin direksiyon milli ona surte surte beyne gelen kablo sase yaptindada dediniz arzayi veriyor bakin once orda yoksa yuzde yuz tribün arzasidir.
  9. AYHAN OTO

2004 Grand Cherokee Overland, 2.7 CRD Yağ Basınç Göstergesi

Ynt: 2004 Grand Cherokee Overland, 2.7 CRD Yağ Basınç Göstergesi Herzaman ortada olmasi lazim cok dusunce çaan Calip check gages yaziyormu once yag musuru degistirt bak olmasa servislerde bunla ilgili rikol var beyne direk kablo cekiyorlar baypas ediyorlar ama buyuk ihtimal musur senin

10. AYHAN OTO

Grand Cherokee 2.7 CRD Motor Lambası

Ynt: Grand Cherokee 2.7 CRD Motor Lambası bu araçlar 99dan sonra amerika ile ilgisi yok kasa avusturya dizelinde motoru 270 mersedes motoru amerikalı buna neden çözüm arasın çook iyi mersedes ustan varsa ondan yardım al yetkili servisteki adam bu motoru mersedesci kadar iyi tanıyamaz biz...

11. AYHAN OTO

Grand Cherokee 2.7 CRD Motor Lambası

Ynt: Grand Cherokee 2.7 CRD Motor Lambası Yetkili servisten ayrilmis biri olarak servisin sana yapcani soyleyim once turboyla turbonun selenoitini degistircek bunlarin parasini senden aldiktan sonra cozulmezse senden emme manifotun altindaki motorla vites kolu kumandasini degistircek arzan...
  12. AYHAN OTO

grand cherokee 5,2 sağ ön teker kasma sorunu...

Ynt: grand cherokee 5,2 sağ ön teker kasma sorunu... aracı 4 lowda denedindemi yapıyor yoksa 4 high konumundamı yapıyor eger 4 lowda yapıyorsa normaldir 4 high yapıyorsa istavroz dişliside yapabilir tekere vuruyor ses diyorsan aks kafası yada porya rulmanı yapa bilir eger körük yırtık...

13. AYHAN OTO

SERVİS VE YEDEK PARCA YARDIMI

Ynt: SERVİS VE YEDEK PARCA YARDIMI mrb denge kolu burcları takıldında olmuyor kafa sallama yapıyor deneye bilirsiniz kombile alcan bizde mopar var bir müsteriye getirdik öyle duruyor yanlış anlama parca satmaya çalışıyormuş gibi aklına gelmesin rot amasörüyle birlikte çok ucuz bir...
  14. AYHAN OTO

grnd cherokee 3.0 crd şanzıman arızası için ankara da usta arıyorum

Ynt: grnd cherokee 3.0 crd şanzıman arızası için ankara da usta arıyorum geri vites için yazmadım vuruntu için yazdım geri vitese gec geciyorsa araç dolduramıyor anca dolduruyor buda dediniz gibi sanzıman yagı filtresi degişir atf4 4.6 litre koyarsınız eger bir cevap...
  15. AYHAN OTO

Ynt: grnd cherokee 3.0 crd şanzıman arızası için ankara da usta arıyorum SERVİSTE NAZINIZ GECEN BİRİYSENİZ RİCAA EDİN ARKA ŞAFT DENESİNLER ARACA GENELDE SERVİS TAKTINDA DENEME YOK PARCA ÜZERİNDE KALIYOR YADA AYNISINDAN BİR TANIDINIZDA VARSAAA 3.0 JEEP RİCA EDİN ARKAA...

16. AYHAN OTO

Grand Cherokee 2.7 CRD

Ynt: Grand Cherokee 2.7 CRD aracı yürütünüzde difranselleri dinleyin ötme varmı yokmu diye yoksaa servise gittinde lifte kalktında ön saftın arazi şanzımanına giren tarafın kafasındaki körüge bakın yırtıksa fiyatan düsün 1300tl falan bunların hastalıgı körük...
  17. AYHAN OTO

Ynt: grnd cherokee 3.0 crd şanzıman arızası için ankara da usta arıyorum MRB BU ARZA İÇİN BOSUNA ŞANZIMAN İNDİRMEYİN AYAGINIZI GAZDAN ÇEKTİNİZDE BAZEN FRENE BASTINIZDA KÜT DİYE VURUYOR VİTES DEGİŞCE AN YAPIYOR HER ZAMAN YAPMIYOR ARA ARA YAPIYOR DEGİLMİİ SORUNUZ...
  18. AYHAN OTO

(Ankara) Grand Cherokee 5.9 Jeepimi satıyorum!!!!!!!!!!!!!!!!

Ynt: (Ankara) Grand Cherokee 5.9 Jeepimi satıyorum!!!!!!!!!!!!!!!! mrb rica etsek aracınızın şasesinin son 8 rakamını mesaj olarak ata bilirmisiniz

19. AYHAN OTO

XJ Şanzuman Sorunu

Ynt: XJ Şanzuman Sorunu mrb sorun çüzüldümü gösterdinizmi merak etik dogrusu
  20. AYHAN OTO

XJ Şanzuman Sorunu

Ynt: XJ Şanzuman Sorunu Malesef izmirdeyiz biz dediniz gibi gaza fazla bastiysaniz bosluk olmayinca arac vites atmamis ayaginizi cekip tekrar verincede yardimci oldunuz atii

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri