Arama sonuçlarınız

1. AYHAN OTO

grand cherokee 2.7crd 100.000km bakımı

Ynt: grand cherokee 2.7crd 100.000km bakımı Mrb Her 10.000km. Motor yag bakim Her20.000km. Mazot filtresi Het 30.000kmde. On arka difransel yagii Her 40.000kmde Sadece yag bakimi Her 50.000km. Arazi sanziman yagi Her 100.000kmde otomatik sanziman yagi motor. Sivisi

2. AYHAN OTO

XJ Şanzuman Sorunu

Ynt: XJ Şanzuman Sorunu S.a uzun zamandir bende giremiyorum bildimce sana yardimci olayim hep yuksek calisiyorsa aracin emme manifoltundan cikan vakum borularina bak curuk yirtik cikik ola bilir baktin yoksaa arac calisirken manifoltun dibine abartmicak sekilde su dok bakalim sasirma yaparsa...
  3. AYHAN OTO

acil yardım 93 zj g.cherokee kafa sallama problemi(balans gibi aşırı titreme)

Ynt: acil yardım 93 zj g.cherokee kafa sallama problemi(balans gibi aşırı titreme) Fazlaa. Yukee biniyor tam cevirdiginizde on saftin katlamalaridaa yapaa bilir. Gormeden tahmini. On safti sokturun arazi sanzimanina baglanan kafayi disarda esnetin bakalim takilmaa varmii cok kuruma yapiyoorr

4. AYHAN OTO

Ynt: acil yardım 93 zj g.cherokee kafa sallama problemi(balans gibi aşırı titreme) Mrb aracii. Arazi konumunda lowda. Giderkenmi tam sag sol. Cevirdinizde. Ses yapiyor lowda yapiyorsaa normal. Diger. Yuksek. Devirde. Yapiyorsaa aks. Kafasi ola bilirrr.
  5. AYHAN OTO

Ynt: acil yardım 93 zj g.cherokee kafa sallama problemi(balans gibi aşırı titreme) mrb anlatınız şikayet trak barla rot amasör şikayetii bazı amasörler dik çalısır bazılarıda yatay çalısır önce aracın üstündeki amasörü güzelce kontrol ediin yanlış bir rot amasörü olmasın bu...

6. AYHAN OTO

Grand Cherokee 2.7 CRD Motor Lambası

Ynt: Grand Cherokee 2.7 CRD Motor Lambası Bir deneyin kablo cektirin yuzde 85 yapar

7. AYHAN OTO

zj motor sorunu

Ynt: zj motor sorunu cihaz bu ustada bakarsınız
  8. AYHAN OTO

zj motor sorunu

Ynt: zj motor sorunu Drb 3. Chrysler. Jeep. Dodge araclarda. 93modelden. 2004 de kadar giren aracin kendi cihazidir hasas butun ayarlari gorurr :-)
  9. AYHAN OTO

GRAND CHEROKE ÖN AKTARMA SESİ

Ynt: GRAND CHEROKE ÖN AKTARMA SESİ On sagda duyuyorsan arkadasim sag tekerii sök fren kaliperini sook balatanin ayaklarinin aksona basti kisma bak bakalim cukur yapmismi yaptiysa tornacida aksonu doldurt guzelce ses falan kalmazz yada guzel bir kaynakcin varsaa. Doldurcak taslicak ok

10. AYHAN OTO

zj motor sorunu

Ynt: zj motor sorunu madem araç kendi yapıyor diye ida ediyorsun arkadasım acın varsa 13 yada 14 yarım yıldızla gevşet distirbütörü çok az oynat bakalım kendisi tekrar avansı ayarllıcakmıı distiributörün içindeki okuyucu eksantirik sensörünun görevini görüyoryor bu...

11. AYHAN OTO

zj motor sorunu

Ynt: zj motor sorunu avansını drb 3 cihazı ile yaptır ekranında aktiv test bölümünde göre biliyorsun cihazla daha iyi olur bu araçlarda avans lanbası aldatıyorr
  12. AYHAN OTO

zj motor sorunu

Ynt: zj motor sorunu şimdi patlama olayı sizin usta baktıktan sonramı başladı tüptee emme manifoltun üstünde 1-8-4-3-6-5-7-2 diye sıralama yazar ordan bir takip ederek buji kabloların sıralamasına bakın eger distiribütorlede oynadılar diyorsunuz sente avan kaçık ola...

13. AYHAN OTO

zj motor sorunu

Ynt: zj motor sorunu merhaba anlatıgın arıza geç çalışıyor diyorsun sıcakendemi gec çalısıyor sogukendemi 1 saat bekleyip bastıgındamı gec calısıyor bak kontagı ilk açtın kapat birdaahaa aç kapa 6 kere tekrar et ve marş bass bir kerede alıyorsaa benzin otomatigidir oda...
  14. AYHAN OTO

Grand Cherokee 2.7 CRD Motor Lambası

Ynt: Grand Cherokee 2.7 CRD Motor Lambası S.a Merhaba arkadasım ben aranıza bugun katıldım sana bir kaç işlem tarif edeyim araç tarif ettigin arzayı yaptında 2 kişi olursanız biriniz aracın sol tarafından altına yatsın el feneri ile emme manifoltunun altına baksın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri