Arama sonuçlarınız

1. biracayipadam

Off Road Aracı AranıyorDU.

Ynt: Off Road Aracı AranıyorDU. ALDIYSANIZ arabayi gosterin bize...:)

2. biracayipadam

Ynt: Off Road Aracı AranıyorDU. ders niteliginde bir anlatim olmus.emeginize saglik. umarim yeni aracinizda boyle seyler basiniza gelmez...japonda SIKINTI cekmeniz cok zor..sizi yolda birakmaz.. hayirli olsun yeni arabaniz...
  3. biracayipadam

Ynt: Off Road Aracı AranıyorDU. lada`yi niye kullanamadiniz? belkide suzikiyede kullanamayacaksiniz?

4. biracayipadam

Toyota Hilux Baştan Başa Bakım

Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım kayboldunuz umarim hersey yolundadir? unuttuk sanmayin...
  5. biracayipadam

Satılık toros :) yok böyle bir komedi

Ynt: Satılık toros :) yok böyle bir komedi guzel yazmis yazan.. komik ;D

6. biracayipadam

korando ln 3200

Ynt: korando ln 3200 fotograf koyarsaniz seviniriz.:)) saygilar..

7. biracayipadam

Subaru Forester

Ynt: Subaru Forester cok guzel araba, anladigim kadariyla turbosuz 2000 motor,100 km de kac litre yakiyor?.14 litrenin altinda yakmiyor diye biliyorum.. onun disinda hicbir problem yok arabada..:)
  8. biracayipadam

Alexa Eklentisi

Ynt: Alexa Eklentisi bu konuyu sonuna kadar okumadim belki belirtilmistir eger belirtilmisse ozur dielrim simdiden.. ben indirdim programi,indirdikten sonra program secin diye kutucuk cikiyor.hangi programi secmeliyim. kisacasi ben calistiramadim...:((
  9. biracayipadam

Sayfalarda Görüntüleme Problemi !...

Ynt: Sayfalarda Görüntüleme Problemi !... bu sorun herkesde var tadi tuzu kalmadi sitenin.... admin bir seyler yaz lutfen.,....

10. biracayipadam

Satılık Willys

Ynt: Satılık Willys hayirli pazalar cok guzel olmus araciniz...yurt disindayim yurtta olsa dusunurdum... kabinden de fotograf gosterirseniz cok sevinirim...

11. biracayipadam

Gezenbilir Aydın Grubu

Ynt: Gezenbilir Aydın Grubu aydin cine dogumluyum.ailem hala orada.ben 12 yildir kirgizistan bishkek`te yasiyorum..1981 dogumluyum.. sizi buradan takip etmek isterim...
  12. biracayipadam

Aydın'da OffRoad

Ynt: Aydın'da OffRoad slm arkadaslar ben Aydin Cine`liyim.12 yildir kirgizistan`da yasiyorum. hele o jeep WILLYS cocukluguma goturdu beni.Baannemle pazara giderdik o jeeple koyden sehre..:))) Aydinimizi iceren bu fotolari hep gormek isteriz..hasretimi trasliyorsunuz,tesekkurler...

13. biracayipadam

Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım HIdrolik direksiyon olmamasi kotu olmus..artik kola kuvvet:)) cok guzel gozukuyor,ortaya cok iyi bir sey cikacak. kaputun altini salonunda fotograflarini gormek isteriz....
  14. biracayipadam

Arazide kullanılacak araç YaRdIm!!!

Ynt: Arazide kullanılacak araç YaRdIm!!! 12 yildir kirgizistanda yasiyorum.niva`nin harman oldugu yer burasi.vataninda dahi niva`ya ragbet yok. kesinlikle japon`a bakin.baska bir seye bakmaya gerek yok.suzuki iyi bir secim. japon dediysemde toyota rav4,honda crv kesinlikle bakmayin onlar arazi...
  15. biracayipadam

2001 ML320 mi yoksa 2002 Grand cherokee mi ?

Ynt: 2001 ML320 mi yoksa 2002 Grand cherokee mi ? almadiysaniz ikisinide tavsiye etmem... mersede G KLAS alabilirsiniz.tabiki biraz tuzlu.. daha az bas agrisi daha ariza isterseniz japon modelleri bakmanizi tavsiye ederim..

16. biracayipadam

Neden bu araçların hepsi JEEP :))

Ynt: Neden bu araçların hepsi JEEP :)) Buyuk ihtimalle film abd` de cekilmis onun icin jeep diye dusunuyorum..:))) ve de standart hangi 4x4`e bu donanimi yapsak bu zorlu parkurlardan gececektir.tabi ayni plotu kullanmak kaydiyla:)) benimde amerkanlara karsi bir antipatim var.bana hic guven...
  17. biracayipadam

Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım ne oldu ustalar hasta mi oldu?
  18. biracayipadam

Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım ne kadarlik isi kaldi? 20 gun demistiniz... ama bu islerde genelde evdeki hsp carsiya uymaz..

19. biracayipadam

Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım cok guzel olmus.. takipteyim...
  20. biracayipadam

Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım sonucu cok merak ediyorum ::) kac para tutacak?harcanan emege 10 tane sifir hilux alinir.. :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri