Arama sonuçlarınız

1. H

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) gezenbilir ailesinin her geçen gün daha da büyümesini sevinçle karşılıyorum..yeni üye olan arkadaşlar, hoş geldiniz ....

2. H

2 - 22 Temmuz 2011, Adriyatik turu

Ynt: Adriyatik gezisi Podgorica, İşkodra, Manastır erdal bey hoş geldiniz bu güzel paylaşım için teşekkür ederim sizlerin sayesinde içimizdeki "gezginci" ruhu hep canlı kalıyor. necmi durmaz
  3. H

2 - 22 Temmuz 2011, Adriyatik turu

Ynt: Adriyatik gezisi Asprovolta, Üsküp valla siz bu gezi notları ile beni en sonunda karavan sahibi yapacaksınız vede göçmen kuşlar gibi o diyar senin bu diyar benim dolaşacağım:) iyi geziler anı notlarınızı bekliyoruz..

4. H

Erdek (Kapıdağ Yarımadası) Kamp Yerlerimiz

Ynt: Erdek (Kapıdağ Yarımadası) Kamp Yerlerimiz fotoğraflar çok güzel allah içinize sindirsin...
  5. H

2010 Yazı'da Böyle Geçti...

Ynt: 2010 Yazı'da Böyle Geçti... sn.egeli ülkenin güzel köşelerinden birisi aydar yaylası ne mutlu size....gezi notlarınızı sabırsılıkla bekliyoruz..sevgiler

6. H

Şile Kaçamakları

Ynt: Şile Kaçamakları süper görünüyor... ya ben ne zaman bir motorcaravan sahibi olacağım:(

7. H

Doğu Karadeniz Gezimiz (Haziran 2006)

Ynt: Doğu Karadeniz Gezimiz (Haziran 2006) sayın gagarin ülkemizin tartışmasız en güzel bölgelerinden birisi karadeniz ve henüz bozulmadan görmek için sanırım son günler bu günler..size keyifli bir yolculuk diliyorum..
  8. H

Avrupa turu

Ynt: Avrupa turu melih bey ilginize teşekkür ederim, hüseyin beyin gezi yazılarını ilgiyle okuyorum ama şimdi yeniden içeriğe bakmamda yarar var sanırım.. sevgiyle kalın necmi durmaz
  9. H

Avrupa turu

Ynt: Avrupa turu herkese iyi haftalar diliyorum, havaların iyiden iyiye ısınması vede okulların tatile girmesi ile sanırım pek çok karavancı kardeşimiz tatil planlarını yapmış bavullarını toplamaya başlamışlardır. bende eylül ayı içinde motocaravanla hırvatistan,bosna-hersek,karabağ ve...

10. H

Ynt: 1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali (1-5 Haziran 2011)

bu güzel etkinlikte olamadığım için çok üzgünüm umarım bir gün bende katılabilirim..benzer aktivitelerin çoğalması dileği ile....

11. H

Iskandinavya 2011 Gezimiz

Ynt: Iskandinavya 2011 Gezimiz çok teşekkür ederim hüseyin bey çok naziksiniz, bu resim beni bir anda 34 sene öncesine götürdü..ilginize çok çok teşekkürler..
  12. H

Iskandinavya 2011 Gezimiz

Ynt: Iskandinavya 2011 Gezimiz hüseyin bey süper bir gezi yapıyorsunuz yolunuz hep açık olsun, eğer Schleswig'e uğrarsanız lütfen "viking tor" önünde birt resim çektirip buraya koyarsanız sevinirim bir zamanlar orada kısa bir süre kalmıştım...sevgiler

13. H

Erdek Sihirli Bahçe Kamping

Ynt: Erdek Sihirli Bahçe Kamping ülkemizde nitelikli camping sayısının artıyor olması(gerçekten artıyormu acaba?) çok güzel bir gelişme.yutr dışındaki o mükemmel camping leri görünce nasıl imreniyor insan. inşallah bu yeni mekan devamlı olur.
  14. H

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun) rıfat bey güle güle kullanın kazasız cezasız iyi günlerde inşallah. sizleri gördükçe içimdeki heyecan, azim artıyor..
  15. H

Motokaravanımın Yapılış Hikayesi; BMC Alkovan (acemikaravancı)

Ynt: Motokaravanımın Yapılış Hikayesi; BMC Alkovan (acemikaravancı) bu karavan hakkında pek çok arkadaşın ironik yaklaşımlaerı olduğunu okuyorum..acaba bir sorunmu var? donanımı banada çok iyi geldi..konu hakkında sağlam bilgisi olan arkadaşlardan yazan olursa sevinirim...

16. H

Yeni Sayfa Düzeni Çalışması ve Köşe Yazarlarımız.

Ynt: Yeni Sayfa Düzeni Çalışması ve Köşe Yazarlarımız. hadi bende merak ediyor olayım yeni sayfa düzenini:))
  17. H

Kaz Dağları'nın Zirvesi; Sarıkız

Ynt: Kaz Dağları'nın Zirvesi; Sarıkız ülkemizin gerçek doğa hazinelerinde birisi kaz dağları, hemen her köşesi ayrı güzel. gidip görenlere, gördüklerini buradan aktaranlara teşekkür ediyorum..
  18. H

1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali Duyurusu (1-5 Haziran 2011)

Ynt: 1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali Duyurusu (1-5 Haziran 2011) çok eğlenceli olacağını düşündüğüm bu buluşmaya katılmayı çok isterim ama henüz bir caravan sahibi olamadığım için katılanların izlenimlerini okumakla yetinecğim gibi duruyor. herkese şimdiden keyifli günler diliyorum...

19. H

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) iskender kardeşim hoş geldiniz bende sizin gibi yeni katılan "çaylak" lardanım, ama burada sağolsunlart herkes son derece yardımsever,arkadaş canlısı ve "bilgili"...ben kendi adıma eksik olan bilgilerimi hakkıyla tamamlıyorum..ah birde bir "motokaravan" ım...
  20. H

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) yeni katılan üyelere gösterilen ilgiden gerçekten çok mutlu oldum, paylaşmak, karşılıklı etkileşmek bu olsa gerek. gezmek tutkusu insanın içine bir kez girince galiba artık ondan kurtulmak olası değil. bütün temennim ve rüyam uygun bir motocaravanla bundan sonraki...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri