Arama sonuçlarınız

1. YEVGENI

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap İbrahim doğrulasın, sonra devam..

2. YEVGENI

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap TATA doğrudur Yunus. Hatta bu araç Malezya'da görev yapıyormuş. İbrahim, sanırım senin membağı bulduk tesadüfen ;D ;D
  3. YEVGENI

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap Bunu Nadir Abi 1-2 hafta önce de sormuştu. Benden pas bu arada..

4. YEVGENI

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap Robur typ LO..
  5. YEVGENI

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap Aynen odur Muammer..

6. YEVGENI

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap Nihai ipucu; Jeep olmadığı halde (marka) adında jeep kelimesi geçiyor..

7. YEVGENI

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap Bildik bir marka. Unimog tadında, PTO ünitesi, vs var misal..
  8. YEVGENI

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap Yine de zorladı, büyük firmalar küçükleri yutmuş, muhtelif ortaklıklar falan var. Uzun süre Renault altında bakındım belki ortak platform kullanmıştır masraftan kısmak için diye lakin alakasız bir yerde karşıma çıkıverdi..
  9. YEVGENI

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap Yeni soru yukarıda..

10. YEVGENI

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap 4 çeker konusuna sıradan devam edelim..

11. YEVGENI

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap İlk kez bir soruda bu kadar uğraştım. En son arama kriterlerini değiştirip incesine girdim, bir şekilde buldum haytayı..
  12. YEVGENI

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap Üzerindeki yazıları silmek için ince çalışmışsın İbrahim..

13. YEVGENI

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap Camiva (Iveco / Magirus)..
  14. YEVGENI

Vinç, Vinç Tamponu, Ruhsat

Ynt: Vinç, Vinç Tamponu, Ruhsat Boruların şaseye bağlantısı vidalıı, sabit. Hatta o vidaları da değiştirmeniz ehvendir. Mümkünse sayısını da artırın. Tampon etkisinden kastettiğiniz esneme sanırım. Esnemiyor. Benim eski Niva'ya arkadan 2 kez çarptılar yürüyen trafikte, düşük sürat olmasına...
  15. YEVGENI

Vinç, Vinç Tamponu, Ruhsat

Ynt: Vinç, Vinç Tamponu, Ruhsat Niva'nın tamponu şaseye sabitleyen borularını daha kalın olanlarıyla değiştirin. Bullbar kılıklı bir düzenek yaptırmaya gerek yok. Sadece tamponu tutan 2 güçlendirilmiş boruya sabitlenecek bir tertibat yeterli olur. Kritik nokta açılı çekiş durumunda düzeneğin...

16. YEVGENI

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap Her soruyu bilmiyorum, bu kadar ipucu ile bulmak zor değil. Bu arada soru hakkını da pas geçeyim..
  17. YEVGENI

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap İtalyan sayılır, IVECO 80'lerde satın almış markayı. E o zaman Iveco da sayılabilir. Iveco ASTRA diye geçiyor..
  18. YEVGENI

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap Marka ASTRA. Ama İtalyan kökenli olup olmadığından emin değilim..

19. YEVGENI

Çelik Motor'dan Cevap

Ynt: Çelik Motor'dan Cevap Bildiğim kadarıyla 2006 modelden itibaren karşılıyor. Normlar yükseldikçe üretici de standartları yükseltmek zorunda kalıyor..
  20. YEVGENI

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap IVEMA - GILA. 1 Soru 1 Cevap'ın eski versiyonunda sorulanlardan bu da..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri