Arama sonuçlarınız

1. fuzyon26

Sitedeki Ford Ranger Sahiplerinin Listesini Çıkaralım

Ynt: Sitedeki Ford Ranger Sahiplerinin Listesini Çıkaralım Merhaba öncelikle bütün ranger kullanıcılarına , eğer 2003-2004 model xlt 4x4 bir ranger biliyorsanız satılık , bende sizin aranıza katılabilirim,internette çok var ama bu araç aynı zamanda ticari olduğu için güvenemiyorum eğer bana...

2. fuzyon26

Lada Niva Satın Almayı Düşünüyorum

Ynt: Lada Niva Satın Almayı Düşünüyorum Çok teşekkur ederim ama şu anda benim o kadar param yok ,,,ilginiz için çok teşekkurler....saygılar
  3. fuzyon26

Ynt: Lada Niva Satın Almayı Düşünüyorum Çok çok teşekkür edirim fakat nerdeyse 1 aydır o araba sitelerindeki bütün ilanlara baktım tabii bu linklerede ama ilgi ve alakamız için çok teşekkür edrim , aslında düşüncem belki eş dostlarınızda bildiğiniz güvendiğiniz bi araç vardır yada şu...

4. fuzyon26

Ynt: Lada Niva Satın Almayı Düşünüyorum Dursun ustam Satıcı ile görüştüm telefonda ama dediğin gibi yakından görmek lazım,daha önceki yazılarınızı gördüm deniz memleketinden nem dolayısıyla çürüme olur demişsiniz araç mersin de açıkça haklısınız,ama bu haftalarda gidecem heralde ,yorumunuz...
  5. fuzyon26

Merhaba doğa ve macera dostları öncelikle selam... 25 yaşında doğa sporları ile uğraşan (dağ bisikleti,trekking,kampçılık) doğaya aşık biriyim . Artık bir arazi araçı alıyım diye niyetlendim ama bütçem max 6500 tl . Bu fiyata genellikle 90-92 lada niva model araçlar var . Lise ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri