Arama sonuçlarınız

1. esattas

20.000 Bakım ücretleri

Ynt: 20.000 Bakım ücretleri Alt izalasyondan kastınız nedir?Nasıl birşey bu?

2. esattas

Renault Duster Ön Tampon Koruma ve Sis Farları.

Ynt: Renault Duster Ön Tampon Koruma ve Sis Farları. TÜRKİYEDE O KADAR GİRİŞİMCİ VAR.BU PARÇANIN ÇOK DAHA GÜZELİNİ İSTESE 250 TL YE MAL EDER AMA NEREDE.....:((
  3. esattas

Ynt: Renault Duster Ön Tampon Koruma ve Sis Farları. HEYECANLA SİZDEN VE BREZİLYADAN HABER BEKLİYORUZ...:)

4. esattas

Ynt: Renault Duster Ön Tampon Koruma ve Sis Farları. DUSTER IN TÜM MODELLERİNE UYMAKTADIR.AMA GETİRMEK MÜMKÜN OLMADI.1 SENE ÖNCE BULMUŞTUM AMA OLMADI.RENAULT MAİS KADAR SORUMSUZ VE UMURSAMAZ BAŞKA BİR ARAÇ ÜRETİCİSİ YOK TÜRKİYEDE.NASIL OLSA HER ŞEKİLDE SATILIYOR MANTIĞI İLE HAREKET...
  5. esattas

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Motor bölümü lastiklerini nereden ve kaça aldınız.Birde arkada kullandıklarınızı nereden temin edebiliriz.

6. esattas

DUSTER CHIP INANILMAZ GÜZEL

Ynt: DUSTER CHIP INANILMAZ GÜZEL sİZ FİYAT OLRAK KAÇA YAPTIRDINIZ

7. esattas

Ynt: DUSTER CHIP INANILMAZ GÜZEL BENİM YAPTIRDIĞIM FİRMANIN BAYİSİ VAR ORADA.ALPER BEY İLE İRTİBATA GEÇERSENİZ HALLEDER O.
  8. esattas

Ynt: DUSTER CHIP INANILMAZ GÜZEL Selim usta sonuçta yetkili servis.Yaptırın demez kesinlikle.Bu konuda da her konuda olduğu gibi çok bilgili.Ancak selim ustanın bu işlemi yaptıranların işlemden sonra araçlarını nasıl kullanacaklarını bilmeside mümkün değil.Yaptır der siz araca limitlerinin...
  9. esattas

Ynt: DUSTER CHIP INANILMAZ GÜZEL Kesinlikle yazılım diyorum.Bu bahsedilenlerin hiçbiri iptal olmadı.Onlar araç üzerinde özel modifiye yaptıran ve farklı ekipmanlar taktıran kullanıcıların aşırı performans amacıyla limitleri kaldırttığı seçenekler ve tehlikeli.Ayrıca bu tip işlemleri isteyen...

10. esattas

Ynt: DUSTER CHIP INANILMAZ GÜZEL Biliyordum ama yalnış yönlendirme olmasın diye firma ile görüştüm.Burada yazılanlar isteye bağlı olarak iptal edilebilen seçenekler.Bu seçenekleri aşırı performans isteyen ve araca performansla ilgili fiziki donanım ekleyen kullanıcılar(NOS gibi özel hava...

11. esattas

Ynt: DUSTER CHIP INANILMAZ GÜZEL Bu saydıklarınızın hiçbiri iptal olmuyor.Bi araştırın isterseniz hariçten takılanlar tavsiye edilmiyor...
  12. esattas

Ynt: DUSTER CHIP INANILMAZ GÜZEL Arkadaşlar tek şart chip ten önce nasıl kullanıyorsanız sonrada aynı şekilde kullanacaksınız bukadar ...... :) )Sanırım 100 km 0.75 tasarruf gibi duruyor şimdilik..Buda depoda 4-4.5 lt gibi olur sanırım.Ama bariz belli etti kendini.

13. esattas

ARKADAŞLAR CHİP İŞİNDE GEÇ BİLE KALMIŞIZ.YAKLAŞIK 8 AYLIK ARAŞTIRMALARIM BİTTİ VE BUGÜN İTİBARİ İLE CHİP YAPTIRDIM.8 AYDIR BU İŞİ ARAŞTIRDIM VE İŞİN PROFESYONEL BİR FİRMA TARAFINDAN YAPILMASI DURUMUNDA EKONOMİ VE PERFORMANSIN BERABER OLDUĞUNU GÖRDÜM.YER MASLAK TA VE TEK İŞLERİ BU.İNANIN FİRMANIN...
  14. esattas

Dacia Duster Araç içi Termometre Montaj Yerleri

Eeeee Nereden alacaz link veta daha fazla detay varmı....:)))
  15. esattas

Duster Radio/Radyo - CD çözümlemeleri :)

Ynt: Duster Radio/Radyo - CD çözümlemeleri :) Biraz abartı benzetmeler olmuş.Ben duster ıma çok para harcadım aksesuar olarak ama bir gün dahi ses sistemi ve teyp gelmedi aklıma.Gayet tatmin edici alaınca göreceksiniz.

16. esattas

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? ÖNDEKİ APARAT FİYATI VEYA NEREDEN ALINDIĞI İLE İLGİLİ BİLGİ VE DAHA FAZLA RESİM VARMI ACABA
  17. esattas

Otomatik Kapı Kilitleme

Ynt: Otomatik Kapı Kilitleme İSTANBUL ÇEKMEKÖYDE EREN OTOMOTİV
  18. esattas

Dacia Duster Araç içi Termometre Montaj Yerleri

ürün için link verebilirmisiniz

19. esattas

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? ORİJİNAL MUZ SİLECEK VAR SERVİSLERDE RENAULT MARKA DUSTER İÇİN.İKİSİDE 50 CM.
  20. esattas

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi Hocam bune sürat.Süpersin .Ön koruma kaça mal oldu acaba.Birde hangi şehirdesiniz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri