Arama sonuçlarınız

1. esattas

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi Plaka ışığına takılan kamera bulursanız hepimiz için süper olur

2. esattas

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Nerede Satılıyor bilgilendirirsen seviniriz.
  3. esattas

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Alın size Renault Duster.......:))

4. esattas

Duster Kolçak

Ynt: Duster Kolçak KAYNAK BENİM:) SERVİSDE TAKTIRDIM VE YANIMDA TAKILDI.DACIA NIN MONTAJ KLAVUZU İLE GELİYOR VE ZATEN BUNU NETTEN İNDİREBİLİRSİNİZ.RENAULT UN ORİJİNAL POŞETİNDE SERVİSE GELİYOR.MARKASI ARMSTER.BU FİRMA MARKALARA KOL DAYAMA ÜRETİYOR VE KALİTELİ BİR MARKADIR.BU ARADA EK BİR BİLGİ...
  5. esattas

Duster Kolçak

Ynt: Duster Kolçak ARKADAŞLAR SERVİSLERDE ORİJİNAL OLARAK DENİLEN TAKILAN KOL DAYAMA LAR ARMSTER ÜRÜNLERİDİR BİLGİNİZE.VE PİYASADAN 100-120 TL YE TEMİN EDİLEBİLİR.LİNKLERDEKİ ÜRÜNLER ORİJİNALDİR.

6. esattas

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? LED UYGULAMALARININ ÜCRETİ VE BAGAJ HAVUZU ÜCRETİNİDE BİLDİREBİLİRMİSİNİZ.BİRDE BAGAJ HAVUZUNU NEREDEN ALDINIZ.İYİ AKŞAMLAR

7. esattas

Dacia Duster Krom Aksesuar

Ynt: Dacia Duster Krom Aksesuar Siz bunları nereden aldınız ve fiyatı neydi acaba..
  8. esattas

Duster Macera Paketi Montajı

Ynt: Duster Macera Paketi Montajı Yok maalesef taksit.Aldığınız dönemde renault un herhangi bir kartla anlaşması varsa o dönem yedek parçaya girdiği için taksitten yararlanırsnız.Alt demirler ayrı satın alınıyor.HOş durmadığı için almadım.
  9. esattas

Duster Macera Paketi Montajı

Ynt: Duster Macera Paketi Montajı Evet aracı satın alırken macera kitinde bulunan tüm aksesuarları 1400 tl ye aldım.Bu fiyat bayiye maliyet fiyatıdır.Araç beyaz renk olduğu için aksesuarlar kendini göstriyor.Tavsiye ederim.Resimdeki gibi bir görüntü oluyor.

10. esattas

Dacia Duster Araç içi Termometre Montaj Yerleri

BEKLENEN ÜRÜN GELDİ.HERKESE TAVSİYE EDERİM.YURTDIŞINDAN TAKİP EDİYORDUM ORADAN DAHA UCUZA BİRŞEY İLK KEZ BURADA GARANTİLİ SATILIYOR ARTIK... http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=20024878&productid=otm842394#Gorseller

11. esattas

Duster Radio/Radyo - CD çözümlemeleri :)

Ynt: Duster Radio/Radyo - CD çözümlemeleri :) Peki gümrükde takılmayacakmı sorunsuz geliyormu ya el koyarlarsa....:))
  12. esattas

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi Çok teşekkür ederim sağolun.Aksesuarlar 1800 tl yi buldu.Yakında koyarım resimleri.

13. esattas

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi 1.umiterkan (Dacia Duster 4x4 1.5 dCi 110hp ABS ASR ESP 4AİRBAG)-RİZE 2.kahraman1520 ( Dacia Duster Laureata 4x4 1.5 dcı 110 hp - Beyaz) ADANA 3.akirafes Duster 4x2 1.5 dCi-İSTANBUL 4.serkanefe Duster 4x4 1.5 dCi 110hp, ABS ASR ESP, 4AIRBAG + GÜVENLİK PAKETİ...
  14. esattas

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı