Arama sonuçlarınız

1. ELEMENT TRADE

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Daha öncede bu konu ile ilgili söyle bir açıklama yazmıştık umarım sorunuza cevap olur. Merhaba arkadaşlar, Ukalalık kabul etmezseniz size bu konuda biraz bilgi vereyim. Ben bu firmayı kuralı 5 sene oldu ama 24 senelik bi otomotiv geçmişim var dolayısıyla trafik...

2. ELEMENT TRADE

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Merhabalar Herkese tekrardan iyi bir sene ve sizlerin deyimiyle boollll çamurlu yollar diliyorum :) Çok ayrı bir konu olacak ama A Rh - ( negatif )kana ihtiyacımız var. Bu gün olmaya bilir ama istanbul da olup bu kan grubuna uygun arkadaşlar yardımcı olabilirse çok...
  3. ELEMENT TRADE

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Güzel bir yıl...mutlu başlangıçlar...sağlıklı günler...huzur dolu yaklaşımlar...ve bereketli paylaşımlar...2010 yılında ve gelecek her yılda sizinle olsun!

4. ELEMENT TRADE

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Bu arada arkadaşlar , Element aynı zamanda size sigorta,2.el araç bulma ,araç kiralama , trafik işlemleri vs. gb her türlü konuda çok rahatlıkla yardımcı olabilecektir . Aklınızda bulunsun lütfen ;) Telefonlarımızı bir kez daha yazayım 0532 215 19 33/ 0216 360 83 60
  5. ELEMENT TRADE

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Merhaba omergin snorkelin markası safari ve evet hilux için var.Rakamda bir değişiklik yok.250 € + kdv

6. ELEMENT TRADE

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Merhaba arkadaşlar, Ukalalık kabul etmezseniz size bu konuda biraz bilgi vereyim. Ben bu firmayı kuralı 5 sene oldu ama 24 senelik bi otomotiv geçmişim var dolayısıyla trafik müşavirleri ile de yakın çalışmışlığım ;) Bizimkiler tarzında araçlarda daha aracın ruhsatı ilk...

7. ELEMENT TRADE

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Bu arada yazmayı unuttuğum bir şey daha var. Araç içi kaplama ( 800 .-tl ), ruhsata işletme , sigorta ve muayene işlemlerinizi de biz takip edebiliyoruz.
  8. ELEMENT TRADE

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar SNORKEL .... 250 € Tüm ürünlerimiz orjinaldir. Araçlarınız da istediğiniz herşeyi yapabilme imkanına sahibiz. :) Tanışmak dileğiyle , Canan Bıyıkhan
  9. ELEMENT TRADE

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Merhaba Beyler :) Uzunca bir süredir yazışmalarınızı takip ediyorum .Aslında sizlerle firma olarak arkadaşlarım yazışıyor ;) ben ise aranızdan bir tek Bülent bey'i şahsen tanıyorum. Bu arada buradan firmamızı sizlere de tanıtma imkanını bizlere tanıdığı için...

10. ELEMENT TRADE

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar HERKESE GÜNAYDIN :) HAYIRLI GÜNLER OLSUN

11. ELEMENT TRADE

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Bülent bey Bizim aracımız sizin aracınızla aynı. muayeneye gittiğimizde winç te hiç problem yaşamadık. Sadece çekidemiri için hafif bi problem çıkartır gibi oldular ama oda aşılıyor.
  12. ELEMENT TRADE

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Bülent Bey WARN Vinç 9000lik 4ton-------------------- 1500Euro (montaj dahil ) MileMarker 4000kg---------------- - 3000euro

13. ELEMENT TRADE

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Merhaba Element Trade olarak bizimde hayırlı olsun dileklerimizi kabul et :) Görüşmek üzere.
  14. ELEMENT TRADE

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Merhaba Bülent Bey, Yeni telefon numaralarımız diye bir şey yok aslında biz halen eski numaralarımızı kullanıyoruz :) Ama yine de vereyim . 0532 215 19 33 / 0532 742 38 53 / 0216 360 83 60
  15. ELEMENT TRADE

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Arka kapak üzerine sepet koyamazsınız bülent bey sizde BAKFLİP var. Sepet koyduğunuz zaman kapak açılıp kanırken problem yaşarsınız.Bir uygulama yapılabilir ama hem arka görüşü tamamıyle kesmiş olursunuz hemde söylediğim gibi kapağı etkiler

16. ELEMENT TRADE

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Bülent bey sizin için
  17. ELEMENT TRADE

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar bukadar beyaz araç koyduk az çok bi fikir oluşmuş mudur ??? :)
  18. ELEMENT TRADE

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar ...

19. ELEMENT TRADE

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar ..
  20. ELEMENT TRADE

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar ..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri