Arama sonuçlarınız

1. A

Duseldorf - Amstredam - Brugge - Paris - Frankfurt

Ynt: Duseldorf - Amstredam - Brugge - Paris - Frankfurt pardon park alanı klısenın hemen altındakı :)

2. A

Ynt: Duseldorf - Amstredam - Brugge - Paris - Frankfurt
  3. A

Ynt: Duseldorf - Amstredam - Brugge - Paris - Frankfurt saat 12 gıbı ıstemeyerekte olsa brugge den cıkmaya karar verdım cunku parısı merak edıyordum bırde bruge parıs arasını gunduz gıdecegım ıcın otobandan degılde kucuk kasabalarınıda gorerek gıtmek ıstıyordum. nasıl baktıgına gore...

4. A

Ynt: Duseldorf - Amstredam - Brugge - Paris - Frankfurt Cok guzel fotograflanmis bir anlatım, Amsterdam ve Bruge gercekten cok guzel yerler gitmeyenler mutlaka gitmeli.. kesınlıkle bırde parıs eklenmeli:)
  5. A

Ynt: Duseldorf - Amstredam - Brugge - Paris - Frankfurt adam sokakta resim yapıyor. Paylaşımınız için teşekkür ederim. Aslında video çekiyordum adamı görünce kestim Uzaktan fotografladim İlk Brugge fotograflarında golün olduğu kısmı resmediyor

6. A

7. A

8. A

Ynt: Duseldorf - Amstredam - Brugge - Paris - Frankfurt asagıda da bronzdan bır pegasus ata arabasını cekıyor
  9. A

Ynt: Duseldorf - Amstredam - Brugge - Paris - Frankfurt buradada kanal turu yapmak mumkun rota daha kısa ve kanallar dar ama cevrenızdekı bınalar resımlerdekı gıbı:) kanallarda kugular var meydandakı bınlarda o kadar cok detay var kı sızlerden rıcam kaydedıp zoomlayın bırde her taraf cok...

10. A

Ynt: Duseldorf - Amstredam - Brugge - Paris - Frankfurt guzel dukkanlar

11. A

Ynt: Duseldorf - Amstredam - Brugge - Paris - Frankfurt Amsterdamda gezılecek yerler yurume mesafesınde ulasım aracı kullanmaya gerek yok bu arada su dıye hep soda satılıyor mıneral water Ben aksamda son kanal turunuda yapınca marketten normal suyu buldum ve gece 24 gıbı otoparka gıttım bu...
  12. A

Ynt: Duseldorf - Amstredam - Brugge - Paris - Frankfurt Saol:) yavaş yavaş yükleyeceğim

13. A

14. A

Ynt: Duseldorf - Amstredam - Brugge - Paris - Frankfurt kanalda dolasanlar
  15. A

Ynt: Duseldorf - Amstredam - Brugge - Paris - Frankfurt ilk fotograf anne frank zaten bılıyorsunuzdur cok sıra vardı gıremedım

16. A

17. A

Ynt: Duseldorf - Amstredam - Brugge - Paris - Frankfurt Amsterdam da otopark ücretleri çok pahalı bölgesine göre 30-40€ Ödeyebilirsiniz. Bunun yerine sehrin çevresindeki yolda 4-5 noktada Park and ride sisteminde 24 saati 8€ ve sehre gidiş geliş metro bileti dahil Notlarda ağırlıklı...
  18. A

19. A

Merhabalar burada 10-07 ve 13/07/2011 tarıhlerınde araba ıle yaptıgım gezıyı anlatmaya calısacagım 10/07 de 09 da ucuz bılet buldugum ıcın Antalyadan Dusseldorf a gıttım Almanyada arac kıralamak ıcın ucuz cevresındekı ulkelere gore Havaalanından aracı alıp hemen Amsterdam a dogru yola...
  20. A

23-28 Haziran Sümela dan Macahel e 1240 km

Ynt: 23-28 Haziran Sümela dan Macahel e 1240 km aydın bey paylaşımınız için teşekkürler... bende 2008 de başladığım karadeniz turlarımı heryıl tekrarlayarak yapıyorum..ama macaheli sizin gibi göremedik , çünkü hep yağmur ve sisler içinde bulunduk... oralarda....geziyi anlatımınızda şahane...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri