Arama sonuçlarınız

1. A

23-28 Haziran Sümela dan Macahel e 1240 km

Ynt: 23-28 Haziran Sümela dan Macahel e 1240 km gidip görmek gerek oraları hersey için tesekkürler elinize saglık.... cok tesekkur ederım aslında herkes nıyetlenıyordur ama gıdılmıyor nedense :) kesınlıkle gıdılmelı...

2. A

Doğum Fotoğrafı Hakkında Yardım

Ynt: Doğum Fotoğrafı Hakkında Yardım ailecek mutluluklaaaaaaaaaar:)
  3. A

506 Tane Olağanüstü Fotoğraf...

Ynt: 506 Tane Olağanüstü Fotoğraf... özellikle cekım bılgılerının verılmesını begendım cok cok tesekkurler :)

4. A

Ynt: 23-28 Haziran Sümela dan Macahel e 1240 km Fotoğraflar eşliğinde detaylı anlatımınız için teşekkürler Darısı izleyipte gitmek isteyen herkesin başına ve inşallah diyorum tesekkur ederım bence de herkesın darısı basına:)
  5. A

Doğum Fotoğrafı Hakkında Yardım

Ynt: Doğum Fotoğrafı Hakkında Yardım merhabalar bende kendimden örnek vereyim katkısı olursa 2 ay once benımde kızım oldu ben doguma gırdım ve hıcbır sıkıntı cıkmadı benım acımdan hatta bekledıgımden bıle rahat gectı zaten yanınızda hemsıreler doktorlar ordusu var sıze sakınce esınızın...

6. A

Ynt: 23-28 Haziran Sümela dan Macahel e 1240 km zaten dag bayır cıkınca ayder ve uzungol un merkezının ne kadar turıstık oldugunu fark edeceksınız mutlaka oralarda guzel ama gercek daha yukarılarda:)

7. A

Ynt: 23-28 Haziran Sümela dan Macahel e 1240 km amacım trabzon ve dogusuydu ozellıkle macaheldi. antalyadan aracla gıtmek yorucu olurdu benım ıcın bırde antalyadakı aracım orada kullanabılcegım bır arac degıldı sız kac gun planlıyorsunuz gezınızı ve anladıgım kadarıyla butun karadenızı...
  8. A

Ynt: 23-28 Haziran Sümela dan Macahel e 1240 km Dilek hanım ben Antalyada yasadıgım ıcın ucakla trabzon a gıdıp oradan arac kıraladım
  9. A

Ynt: 23-28 Haziran Sümela dan Macahel e 1240 km freegraf cok tesekkur ederım sıze de cok cok gezmeler:)

10. A

Ynt: 23-28 Haziran Sümela dan Macahel e 1240 km Dilek hanım begenmenize sevindim ve de bir not ekleyeyim sizden sonra baslıga : saat 03 ten sonra bakınız dıye:) ınsallah agustosta gıdersınız bende bıldıklerımıo ıhtıyac olursa paylasırım. sadece ertelemeyın derım:)

11. A

Kıyı Karadeniz

Ynt: Kıyı Karadeniz bir daha gıtmek ıcın bahane olur boylece:)
  12. A

Kıyı Karadeniz

Ynt: Kıyı Karadeniz oncelıkle fotograflar cok guzel ozellıklede cay toplayan teyzenın karesı cok cok guzel hem netlıgı hemde cekım acınız sankı bıraz daha mı surdurseydınız gezınızı:) bende ıkı ay once oralardaydım http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=58480.0...

13. A

Ynt: 23-28 Haziran Sümela dan Macahel e 1240 km gezi yazımı sonlardırırısam bıraz gecte olsa:) tozluktan sonra anayola cıkıp surmene ye gıttım bılenler ıcın bozo pıde de mola verdım aracı teslım gunum bırgun sonraydı Ataturk koskunu gezdım boztepeydı sanırım trabzonu gorebılecegım bır yer...
  14. A

Ynt: 23-28 Haziran Sümela dan Macahel e 1240 km Aracın ufak tefek keyfe keder işlerini halletmeye çalışıyorum şu aralar LPG sini falan taktırıcam... Mali durumları da düzeltirsem arazi için hazır bir ara ufak bir gezi planlarsan Antalya'da gezeriz inşallah. kendine iyi bak murat kolay gelsın...
  15. A

Ynt: 23-28 Haziran Sümela dan Macahel e 1240 km Aydın Bey Açıklamalar için teşekkürler. Şu sıcak havalarda oralarda olmak vardı. Neyse az kaldı... Orhan gecmez sımdı bu gunler:)

16. A

Ynt: 23-28 Haziran Sümela dan Macahel e 1240 km Orhan bey oncelıkle ıltıfatlarınız ıcın cok tesekkurler sorularınız ıcınse sunları soyleyebılırım arac suzıkı grand vıtara ıdı oldukca ıyıydı benım ıcın sadece ıkı yerde 4*4 e aldım o da bırıncısınde yolda yagıstan dolayı gevseme vardı...
  17. A

Dogu Karadeniz Turu (Trabzon,Rize Artvin)

Ynt: Dogu Karadeniz Turu (Trabzon,Rize Artvin) bence tek basınıza hıcbır problem olmaz ben tek basıma 1.5 ay once gezmıstım bakmak ıstersenız .... http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=58480.0
  18. A

Ynt: 23-28 Haziran Sümela dan Macahel e 1240 km Muratcım orada fazla foto yok 10 tane falan kısa olunca ama bır ara koyarım tabı kı:) sen neler yapıyorsun disco 1 inle

19. A

Ynt: 23-28 Haziran Sümela dan Macahel e 1240 km benim yaşam alanlarımı yayınlamaya devam ediyosunuz... o zaman dogru yoldayım:) gezgının yolu bir:)
  20. A

Ynt: 23-28 Haziran Sümela dan Macahel e 1240 km Çok güzel tek kelimeyle çok güzel bende c.tesi sabah İzmirden çıkıp sizinkinkine yakın bir gezi yapmayı planlıyorum umarım bir terlik olmucak, emiğinize sağlık paylaşım için çok teşekkürler devamını bekliyorum-z, cok tesekkur ederım umarım sızın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri