Arama sonuçlarınız

1. A

23-28 Haziran Sümela dan Macahel e 1240 km

Ynt: 23-28 Haziran Sümela dan Macahal e 1240 km Sümela manastırındaki odalardan birinden manzara

2. A

23-28 Haziran Sümela dan Macahel e 1240 km

23 haziranda antalyadan cıkıp 28 hazıran geceyarısı donusumle bıten tek kısılık dogu karadeniz turumu bıtırdım. Mumkun oldugunca fotograflarla destekleyıp anlatmaya calısacagım ama cok bılınen ayder ve uzungolde fazla fotografa gerek oldugunu dusunmuyorum. Cunku gıden arkadaslar yeterınce guzel...
  3. A

Dogu Karadeniz Turu (Trabzon,Rize Artvin)

Ynt: Dogu Karadeniz Turu (Trabzon,Rize Artvin) MACAHALA GİTME İMKANIM OLMADI(KARAGÖL VAR MÜTHİŞMİŞ ADETA BİR CENNETİ ANDIRIYORMUŞ... GERİ BAHSETTİKLERİNİ BİRER DOĞA HARİKASI ben su an macahalden donuyorum rizedeyim, gercekten cok guzel br yermıs bekledıgımdende ıyı gectı mutlaka...

4. A

Meseregan Dağları ve Gelincik Deresi Yürüyüşü

Ynt: Meseregan Dağları ve Gelincik Deresi Yürüyüşü merhabalar fotograflar cok guzel ozellıklede ıkı kestane ve mantar sırf onları bıle cekmek ıcın oraya gelırım:) ama sızın suyun ıcınde gulumseyen karenız bana cok uzak:) malum antalya denızı sıcak
  5. A

Kişisel Galeri (doğuşlu)

Ynt: Kişisel Galeri (doğuşlu) cok guzel bır kare tebrıkler

6. A

Kişisel Galeri (doğuşlu)

Ynt: Kişisel Galeri (doğuşlu) birde ilk sayfadaki sislerin içinde diyeyim sutunlar var ruzgarlı bır anda mı cekım yaptınız bır de neresıydı:)

7. A

Kişisel Galeri (doğuşlu)

Ynt: Kişisel Galeri (doğuşlu) Aslında hangısını soyleyeyım bılmıyorum:) sanırım ıkıncı saydfa mardın agırlıklı bır tane gol gıbı bır yerde sal uzerındekı ve altındakı suyun aktıgı kareler
  8. A

Kişisel Galeri (doğuşlu)

Ynt: Kişisel Galeri (doğuşlu) cok guzel kareler bırde her fotografa bır kac kelımelık acıklama yazsanız ıyı olur dıye dusunuyorum merakta kalıyor ınsan:)
  9. A

Ynt: Dogu Karadeniz Turu (Trabzon,Rize Artvin) Tarık bey sızde trabzon artvin rize detaylı harıta var mısır veya nasıl ulasabılırım bılgınız varsa rıca edıyorum

10. A

Ynt: Dogu Karadeniz Turu (Trabzon,Rize Artvin) eğer aynı tarihlerde denk gelirsek takılabilirsiniz bize kamp alanına gelirsiniz tanışırız en azından biz kalabalık bir aileyiz gayet guzel olur bencede ben 23 hazıran cıkıp rotayı tersten baslayıp macahelden gerıye ayder uzungol seklınde...

11. A

Ynt: Dogu Karadeniz Turu (Trabzon,Rize Artvin) Yayla yolları; Tamamına yakın tüm yaylaların yolları özellikle ana güzergahlar otomobil dalil tüm araçların rahatlıkla kullanabilecekleri haldeler.Hangi otomobil ile giderseniz gidin sorun yaşamazsınız, zaman zaman şikayetiniz sadece önünüzdeki...
  12. A

Ynt: Dogu Karadeniz Turu (Trabzon,Rize Artvin) Tarık bey ben trabzonda doblo tarzı bır arac kıralayacagım sız 4*4 araclarla gelecegınız ıcın doblo yetersız kalır dıye dusunuyorum teklıfınız ıcın tesekkur ederım

13. A

Ynt: Dogu Karadeniz Turu (Trabzon,Rize Artvin) Niyazi bey kendi adıma malesef bu tarıhler iznimle cakısmıyor arastırdıgım kadarıyla Vartivor festıvalı ıle cakısıyor gorusmek uzere
  14. A

Ynt: Dogu Karadeniz Turu (Trabzon,Rize Artvin) merhabalar bende aynı rotayı 23 hazıranda bır haftalıgına deneyecegım deneyımlı arkadaslardan bılgı paylasımı rıca edıyorum rotam: trabon a varıstan(oglen) ıtıbaren sumela manastırı hamsıkoy aksam yemegı akcaabat gece yol gıdıp macahel ve donus...
  15. A

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu Herkese merhabalar Antalyada yaşıyorum, tüplü dalış ve fotograf cekmek öncelikli gezi bahanelerim:) herkese saygılar...

16. A

Ada Sahillerinde Bekliyorum (Tayland)

Ynt: Ada Sahillerinde Bekliyorum (Tayland) merhabalar cok guzel bır gezı olmus ozellıklede samui deki havaalanı gıbı bır yer gormedım antalyayı bılenler ıcın sankı beach park ın gırısı gıbı bır dıs hatlar termınalı var:)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri