Arama sonuçlarınız

1. M

İnegöl Boğazova Yaylası (23-24 Ocak2010)

Ynt: İnegöl Boğazova Yaylası (23-24 Ocak2010) ekrem boğazova geziniz harika olmuş ellerinize sağlık. biz geçen hafta gittik kar yoktu inşallah bu hafta sonu bizde gezeriz karda

2. M

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? arkadaşlar ben bursa dan mesut bayrak defender den vitaraya transfer oldum. :'( :'( :'(
  3. M

Suzuki Vitara Ekipmanları

Ynt: Suzuki Vitara Ekipmanları serkan bey 93 3k vitara sağ salıncak tablası bulunurmu acaba

4. M

Vitara Salıncak Tablası Sorunu

arkadaşlar pazar günü vitaranın sol salıncak tablasını yamulttum. bu parçayı düzelttirmek ne kadar sağlıklı bir problem çıkarırmı.tecrübesi olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim
  5. M

93 vitara 3k yakıt tüketimi

Ynt: 93 vitara 3k yakıt tüketimi hocam motor yakma meselesi araçla alakalı değil ayhanla aramızda olan bir mesele fakat lpg o kadar çekinilecek konu değil bu zamlarla ister istemez taktıracağız lpg yi. babamın kullandığı 2003 model 5 kapı vitara daha var 36.000 km de LANDİ marka lpg taktık...

6. M

Ynt: 93 vitara 3k yakıt tüketimi ayhan bey benim bir arkadaş lpg ile motoru yakmak üzere ondan kararsıs kaldım ;D ;D ;D

7. M

Ynt: 93 vitara 3k yakıt tüketimi aracı aldığımda lpg işli değildi ondan söktüm. taktırmaya karar veremedim daha
  8. M

Ynt: 93 vitara 3k yakıt tüketimi teşekkür ederim.
  9. M

15 gün önce 93 model 3 kapı karbüratörlü bir vitara aldım.araçta lpg vardı km,de ş.içi 20 krş yaktı.şimdi lpg,yi söktürdüm benzin ile ş.içi 36 krş (10lt/100km) yaktı. bu benzin değerleri normalmidir lastik ebadı 30 9.5 15. tecrübe eden arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.

10. M

Sezon için hazır SJ80 Samurai.

Ynt: Sezon için hazır SJ80 Samurai. ali kardeş arabaları satıyoz ne yapacaz bende defenderi sattım 2 gün oldu

11. M

CB Halk Bandı Telsiz

Ynt: CB Halk Bandı Telsiz 2 adet pmr cobra ile takas düşünürmüsün
  12. M

SATILIK VEBOSTA

Ynt: SATILIK VEBOSTA vebosta satılmıştır teşekkür ederim

13. M

SATILIK VEBOSTA

Ynt: SATILIK VEBOSTA markası eberspacher modelı 92 veya 93 tel 0533 5294052
  14. M

SATILIK VEBOSTA

satılık alman malı benzinli vebosta 250 tl
  15. M

nissan navara turbosu satılık

çalışır vaziyette nissan navara turbosu 1250 tl

16. M

BUDAK; Uludağ - Aynalı Göl (8-9 Ağustos 2009)

Ynt: BUDAK; Uludağ - Aynalı Göl (8-9 Ağustos 2009) yolu doğadan geçenlerle birgün bir yerde mutlaka karşılaşırız
  17. M

BUDAK; Uludağ - Aynalı Göl (8-9 Ağustos 2009)

Ynt: BUDAK; Uludağ - Aynalı Göl (8-9 Ağustos 2009) çok güzel gezi olmuş fotağraflar harika bizde 11 temmuzda çıkmıştık ayağınıza sağlık.
  18. M

Uludağ Göller Bölgesi Kamplı Aktivite (11-12 Temmuz 2009)

Ynt: Uludağ Göller Bölgesi Kamplı Aktivite (11-12 Temmuz 2009) emir kardeş sorularını ben cevaplıyayım. yukarısı soguk çıkarken mutlaka yoldan odun toplayıp çıkın ve giyecekleri sağlam tutun. traktörle çıkarsınız ama içiniz dışınıza çıkar birde bayağı toz yutarsınız fakat göreceğiniz yerler...

19. M

Ynt: Uludağ Göller Bölgesi Kamplı Aktivite (11-12 Temmuz 2009) erdin abi bu geziyi organize ettiğin ve bize gösterdiğin abilik için teşekkürler ayrıca deklanşörün dert görmesin resimler harika :-* :-* :-*
  20. M

Ynt: Uludağ Göller Bölgesi Kamplı Aktivite (11-12 Temmuz 2009) resimler harika abi ama benim resmimi koymamışsın ağlarım ama

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri