Arama sonuçlarınız

1. M

Satılık 92 Model Defender 110

Ynt: Satılık 92 Model Defender 110 oktaycj 6 araç duruyo bu gün muayenesini yaptırdım. lpg yi işlettim. ( muayeneye gidecek arkadaşlar muayene anlatılanlar gibi sıkı değil benim land direk geçti )21/01/2009

2. M

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) alışacam be ayhanım ama organizasyon yok bursalı arkadaşlar bi toplanıp organizasyon yapalım. ilgilenen arkadaşlarla irtibata geçelim. otur otur nereye kadar vuralım kendimizi dağlara ormanlara arabalar paslandı yatmaktan >:( ;) :D
  3. M

Ynt: Satılık 92 Model Defender 110 arkadaşım 132 olsa olurda 131 pek tutulmuyomuş diyolar ;D ;D ;D

4. M

92 model LR defender 110 79000km bakımları yapılmış. lpg li. fiyat 17.750 tl düşünüyorum.MESUT BAYRAK 05335294052
  5. M

Uludağ Off-Road Sansarak Gezisi (05 Temmuz 2008)

Ynt: Uludağ Off-Road Sansarak Gezisi (05 Temmuz 2008) mk51 bilgi için teşekkürler

6. M

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu arkadaşlar benim köyümün yaylası olan bursa-inegöl-boğazova yaylasını tüm gezenbilir dostlarına tavsiye ederim. bilgi icin www.bogazova.com

7. M

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu ertürk hoşbulduk ve ilgine teşekkür ederim
  8. M

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba ben bursa dan mesut.öncelikle bu platformu hazırlayan arkadaşlara teşekkür ederim. LR defender ve jeep wilys sahibiyim.doğa aşığı biriyim birazda kendi çapımızda avcılık var. benim gibi düşünen arkadaşlarla tanışıp bilgi alışverişi yapmak...
  9. M

Uludağ Off-Road Sansarak Gezisi (05 Temmuz 2008)

Ynt: Uludağ Off-Road Sansarak Gezisi (05 Temmuz 2008) çok güzel bi gezi olmuş bu aktivitelerder bizde haberdar olabilirmiyiz. sizin gibi güzel insanları inegöl boğazova yaylasında görmek isterim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri