Arama sonuçlarınız

1. T

Toyota Hilüx 2010 Egzozda Siyah Duman

Merhaba... 1.Turbodaki yağ keçesi yağ kaçırırsa egzostan siyah duman atar. Bunun anlamı motor turbodan kaçan yağı yakıyor demektir. Bu sorunun tespiti için motor yağ eksiltme var mı? varsa kaynağı turbo keçesi yağ kaçağı. Yokuşta çekişten düşme sebeplerinden bazıları; 1. Hava filtre...

2. T

Yeni Alınan 2. El Araçta Yapılması Gerekenler ;

Merhaba... Yeni alınan 2. el araçta yapılması gerekenler ; Terrano için yazdım ama diğer araçlar için de geçerli. Uzunca ve emek ve para isteyen bir süreç, Bunları yaptığınız vakit yeni araç almış gibi sorunsuz kullanırsınız. 1. Hava filtresi değişecek, Mümkünse hemen şınorkele geçmekte...
  3. T

Yeni Terrano 2 Aldım Tavsiye

Merhaba... Yeni alınan 2. el araçta yapılması gerekenler ; Terrano için yazdım ama diğer araçlar için de geçerli. 1. Hava filtresi değişecek, 2. Polen filtresi değişecek, 3. Dizel ise mazot filtresi yenilenecek, 4. Benzinli ise benzin filtresi değişecek, 5. Benzinlide bujiler değişecek, 6...

4. T

Terrano 2.4 Hararet Ile Ilgili

".......................Yolda kaldık ne yapalım devam etmeyelim mi? derseniz. Önerim motoru zorlamadan su seviyesini ve ısı göstergesini izleyerek ısıyı yarısına yada az yukarısına gelecek kadar gitmek. Sonra soğumasını bekleyip , eksilen suyu tamamlayıp aynı şekilde ara molalar ile gideceğiniz...
  5. T

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

".......................Yolda kaldık ne yapalım devam etmeyelim mi? derseniz. Önerim motoru zorlamadan ısı göstergesini izleyerek ısıyı yarısına yada az yukarısına gelecek kadar gitmek. Sonra soğumasını bekleyip aynı şekilde ara molalar ile gideceğiniz yere kadar gitmek mümkün....." Ek bilgi...

6. T

.................................... Kısa bir araştırma ; 1. Terrano 2005 lerde EGR / egzostan yanmamış gazı yeniden yakmak için geri dönderen sistem var. EGR sistem arızasında ortaya çıkan problemler : Rölantide Bozulmalar Sarsıntılı Çalışma Yakıt Sarfiyatında Belirgin Artış Performans...

7. T

1994 Terrano 3.0 V6 Yardım ! ! !

Merhaba Aynı aracı kullanmıyorum ama genelde yapılması gerekenler benzeri araçlarda aşağı yukarı aynı yol izlenir: 1. Hava filtresini kontrol edip renk değişimi ve ıslaklık var ise ise değiştirmek. 2. Hava akışmetresi denilen maf sensörü temizlemek. Bozuksa değiştirmek. 3. Benzin filtresini...
  8. T

Genel olarak tüm araçlarda ve özellikle terrano 98 de motorun ısınmasına neden olacak etkenler : Kişisel olarak edindiğim tecrübe ve toparladığım bilgiler...
  9. T

devam... 2.0.Motor suyu neden eksilir? 2.1. Su boruları bağlantı kelepçelerinin gevşek veya delik olması... Motor rölantide çalışırken su kaçağı görünmeyebilir. Termostat devreye girdiğinde ve su basıncı artar. Var olan zayıf noktalardan su kayıbı bu sırada olur. Park yerinde aracın altında...

10. T

devam...... yokuşta ısınan motor suyu tamamen kapalı bir devrede döner. kalorifer ve radyatör hortomları devrede değildir. termostat devreye girmediği sürece hortomlara , ön radyatöre ve kalorifere motor suyu gelemez. hortomlar ve radyatör kapağı suyun kızgın buhar haline gelinceye kadar...

11. T

merhaba. 1.Nissan Terrano Yokuşta Isınma Sorunu nasıl Çözülür ? 2.Soğutma suyu yokuşta neden aşırı ısınır? 3.Soğutma suyu inişte neden soğur? ...................................................................................................................................................... 8...
  12. T

Kişisel olarak edindiğim tecrübe ve toparladığım bilgiler... Genel olarak tüm araçlarda ve özellikle terrano 98 de motorun ısınmasına neden olacak etkenler : 1.Hava filtresi Tıkalı ... serin hava giremediği için turbo motora giden havayı aşırı ısıtır. Motor aşırı ısınır.Hava filtresi...

13. T

devam... 2.0.motor suyu neden eksilir? 2.1. su boruları bağlantı kelepçelerinin gevşek olması. delik olması... motor rölantide çalışırken su kaçağı görünmeyebilir. termostat devreye girdiğinde belirli bir sürratin üzerinde su basıncı artar. var olan zayıf noktalardan su kayıbı bu sırada olur...
  14. T

.................................................. devam...... yokuşta ısınan motor suyu tamamen kapalı bir devrede döner. kalorifer ve radyatör hortomları devrede değil. termostat devreye girmediği sürece hortomlara motor suyu gelmez. hortomlar ve radyatör kapağı suyun kızgın buhar haline...
  15. T

merhaba. 1.Nissan Terrano Yokuşta Isınma Sorunu nasıl Çözülür ? 2.Soğutma suyu yokuşta neden aşırı ısınır? 3.Soğutma suyu inişte neden soğur? 8 aydır terrano 98 tdi kullanıyorum. yokuşta ısınma sorunu ile ben de karşılaştım. birkaç ay sorunun kaynağını bulmak için nerdeyse motorun çoğu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR