Arama sonuçlarınız

1. vizyon22

Koca Ayak

Ynt: Koca Ayak süper

2. vizyon22

Yeni Aracım...

Ynt: Yeni Aracım... .
  3. vizyon22

Duble Yollarda Hız Sınırı 110 Oluyor

Ynt: Duble Yollarda Hız Sınırı 110 Oluyor yasa degıstımı acaba.

4. vizyon22

Hyundai ix35

Ynt: Hyundai ix35 müthiş konforlu bir arac.ama arazıye kımsenın gırecegını sanmıyorum.
  5. vizyon22

Yeni Aracım...

Ynt: Yeni Aracım... hayırlı olsun.

6. vizyon22

JEEP Patriot 2.0 CRD Hakkında Düşünceleriniz?

Ynt: JEEP Patriot 2.0 CRD Hakkında Düşünceleriniz? hafif arazi şartlarında problem olacagını dusunmuyorum.

7. vizyon22

Ynt: JEEP Patriot 2.0 CRD Hakkında Düşünceleriniz? tşk. kısmetse önümüzdeki ay 2.0 crd almayı dusunuyorum.
  8. vizyon22

Ynt: JEEP Patriot 2.0 CRD Hakkında Düşünceleriniz? stabilize yolda her aracta aynı sorun oluyor az cok. sizce en buyuk eksisi nedir.
  9. vizyon22

Ynt: JEEP Patriot 2.0 CRD Hakkında Düşünceleriniz? yol tutuşu ve kabin sessizliği nasıl acaba..

10. vizyon22

Ynt: JEEP Patriot 2.0 CRD Hakkında Düşünceleriniz? patriot sahibi arkadaslar bize aracları hakkında bilgi verirlerse seviniriz.

11. vizyon22

Ynt: JEEP Patriot 2.0 CRD Hakkında Düşünceleriniz? new interior patriot oldukca iyi olmuş...içi komple yenilenmiş..
  12. vizyon22

Bir Nivanın Hikayesi

Ynt: Bir Nivanın Hikayesi bende böyle bir lada ile off roada baslamak ıstıyorum 93 model temız bır niva buldum.ustaya baktıracam. tecrubelı arkadaslardan yardım ıstıyorum. hangı aksamlarda sorun cıkabılır özellıkle nerelerine baktırmalıyım(diff. motor ön aksam v.s).model eskıdıkce encok...

13. vizyon22

Dacia Duster

Ynt: Dacia Duster ne kadar bir fiyat olmasını bekliyorsunuzki. bu özellikteki bir 4x4 fiyatı en az 1.5 katı.
  14. vizyon22

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? süper...
  15. vizyon22

Dacia Duster

Ynt: Dacia Duster bu araçtan alan yokmu arkadaslar.

16. vizyon22

Dacia Duster

Ynt: Dacia Duster deri döşemeli duster. fena olmamış.
  17. vizyon22

Öyle mi, Böyle mi Derken Dacia Duster Araç Fiyatı Belli Oldu.

Ynt: Öyle mi, Böyle mi Derken Dacia Duster Araç Fiyatı Belli Oldu. ne zaman turkıyede olacakmış..
  18. vizyon22

Honda HR-V

Ynt: Honda HR-V 2006 hrv ler farklı oldugu soylenıyor doğrumudur. 4x4 e manuelde gecebılıyormus..

19. vizyon22

Dodge Durango

Ynt: Dodge Durango selam 98 durango almak ıstıyorum.bana arac hakkında bılgı verırsenız sevınırım. yedek parca sorunu varmıdır. lpg uyumu nasıldır. asfallt konforu nasıldır bılgılendırısenız sevınırım...... sımdıden teşekkurler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR