Arama sonuçlarınız

1. prof_facia

Bende hayallerimin peşinden koştum ve series imi yakaladım .

Ynt: Bende hayallerimin peşinden koştum ve series imi yakaladım . aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın :) detaylı resimlerini bekliyoruz. bende series arayışı içindeyim umarım bi tanede bana nasip olur ;D

2. prof_facia

Gezenbilir Ankara; Işıkdağı Kar Üstünde Hamsi Partisi (15 Ocak 2012)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Işıkdağı Kar Üstünde Hamsi Partisi (15 Ocak 2012) Yine çok güzel bir etkinliğe imza atmışsınız hepinizi tebrik ediyorum :) Ayrıca güzel davetinden dolayı jeomad (Murat Balcı) Bey'e tekrar teşekkür ediyorum. Umarım en kısa zamanda başka bir etkinlikte görüşür ve...
  3. prof_facia

Yeni Yılın İlk Kar Gezisi - Ankara - Elmadağ (08 Ocak 2012)

Ynt: Yeni Yılın İlk Kar Gezisi - Ankara - Elmadağ (08 Ocak 2012) süpermiş yau :D

4. prof_facia

Yeni Yılın İlk Kar Gezisi - Ankara - Elmadağ (08 Ocak 2012)

Ynt: Yeni Yılın İlk Kar Gezisi - Ankara - Elmadağ (08 Ocak 2012) çok güzel ve bol atraksiyonlu bir gün olmuş :) diğer arkadaşlar yanlış anlamasın fotoğrafların hepsi çok güzel ama Serkan arkadaşımızın çektiği fotoğraflar bir harika ;)
  5. prof_facia

87 Full Donanımlı 2.5 Düz Dizel Defender 110

Ynt: 87 Full Donanımlı 2.5 Düz Dizel Defender 110 Aleyküm selam :) Görüşmek üzere kendine iyi bak.

6. prof_facia

87 Full Donanımlı 2.5 Düz Dizel Defender 110

Ynt: 87 Full Donanımlı 2.5 Düz Dizel Defender 110 Hayırlı satışlar Barış, Araç çok temiz ve diri duruyor umarım değerini bilecek birisine gider :)

7. prof_facia

bu araç hakkında bilgi

Ynt: bu araç hakkında bilgi aracın değerini bilecek birine gitmesi çok güzel olmuş, hayırlı olsun güle güle kullanın :)
  8. prof_facia

Beypazarı Off Road Grubu Etkinliği Görselleri (11 Aralık 2011)

Ynt: Beypazarı Off Road Grubu Etkinliği Görselleri (11 Aralık 2011) Paylaşım için teşekkürler :) Resimler çok güzel özellikle 2.jpg mükemmel olmuş ;D
  9. prof_facia

Alınık Arazi Aracı - 10.000 TL'ye kadar

Ynt: Alınık Arazi Aracı - 10.000 TL'ye kadar ilginiz için teşekkürler biz kapalı kabin arıyoruz. size hayırlı satışlar dilerim.

10. prof_facia

Ynt: Alınık Arazi Aracı - 10.000 TL'ye kadar aracın durmu hakkında bilgi verebilirmisin. birde varsa resimlerini atarsan daha iyi olur.

11. prof_facia

Çinden Alışveriş Dealextreme.com

Ynt: Çinden Alışveriş Dealerextreme.com bilgi için teşekkürler ama site adresinde bir hata var sanırım. doğrusu www.dealextreme.com olacak ;)
  12. prof_facia

Lada Nekadar KOnforludur,ne kadar çabuk çürür

Ynt: Lada Nekadar KOnforludur,ne kadar çabuk çürür hangi araç konusu herzaman tartışılan ve asla kesin bir sonuca bağlanamayan bir konudur. çünkü bu konu kişiden kişiye çok farklılık gösterecek kıstaslara sahiptir, mesela; en başta maddi imkanlar belirler çıtayı sonra hard offroad, soft...

13. prof_facia

Defender ariyorum 87 88 89

Ynt: Defender ariyorum 87 88 89 fazla bütçem yok demişsiniz acaba miktar üç aşağı beş yukarı kaç tl ??? mesela 18.000 tl gibi bir bütçeden bahsediyorsanız moğuz abinin defenderi gayet temiz ;)
  14. prof_facia

LR N1G sınıfı araçlarda Tüv muayene problemi

Ynt: LR N1G sınıfı araçlarda Tüv muayene problemi bilgi için teşekkür ederim :)
  15. prof_facia

Ynt: LR N1G sınıfı araçlarda Tüv muayene problemi konuyu okuduğumda biraz problemli de olsa muayene sorununun çözüldüğünü anladım zaten ama benim demek istediğim aracı incelemeye gittiğimde aracın N1G yada M1G olduğunu nereden anlarım? ruhsatta böyle bir bilgi yazar mı? açıkçası muayene ile...

16. prof_facia

Ynt: LR N1G sınıfı araçlarda Tüv muayene problemi ben LR Series almayı düşünüyorum. bu muayene işini okuyunca kafam karıştı ??? 1- aracın N1G'mi yoksa M1G'mi olduğunu nereden anlayacağız? 2- M1G'ler muayeneden sorunsuz geçmektemidir? bu sorularımı yanıtlarsanız çok sevinirim çünkü ona göre...
  17. prof_facia

Defender ariyorum 87 88 89

Ynt: Defender ariyorum 87 88 89 valla bende uygun fiyatlı series III arıyorum ama malesef yok :(
  18. prof_facia

Ynt: Alınık Arazi Aracı - 10.000 TL'ye kadar teşekkürler :)

19. prof_facia

Ynt: Alınık Arazi Aracı - 10.000 TL'ye kadar halen güncel mi ??? ;D
  20. prof_facia

1990 Model Pajeromuzu Satıyoruz - Fırsat Aracı [Son Fiyat]

Ynt: 1990 Model Pajeromuzu Satıyoruz - Fırsat Aracı [Son Fiyat] tahmin ettiğim gibi 2.000 tl.'yi bulacak :-X ilginize teşekkür ederim :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR