Arama sonuçlarınız

1. A

Zj 5.2 Engine Check 42 & 43, Cruise Muamması

benim 97 5.2 de de aldigimdan beri cc sorunlu cruise yazisi cikiyor ancak set etmiyor .hata kodu almadim ac kapa kontak ile ama cihaza baglatmadim kendi aldigim elm 327 cihaziyla baglayamadim orada cikarmiydi bilemedim .cc vakum yapiyor dugmelerde elektrik var onada baktirdim ancak roket teli...

2. A

Mtv Ve Kasko Değerinin %5 I Mevzusunda Gelişme Varmı?

gecen hafta dilekceyi verdim bu hafta bir alt dilimden odedim yuzde 5 mevzuu simdilik aynen devam
  3. A

5.2 Üstadlardan Acil Yardım

olur olur ufak tefek arizasida olur misal benim 97 5.2 nin direksiyon takirti gicirtisi vardi kutu aciacak 600 tl dediler benim usta bilyesini yagladi fistik gibi oldu 30 tl aldi sadece ,ustan yoksa zaten bulasmamak lazim bunlara,teyp degistirdik amfi baglantisini yapamadi tesisatcilar en son...

4. A

5.2 Üstadlardan Acil Yardım

motor komple yapilacaksa 10 bin civari sanziman 4-5000 civari arazi sanzimani 3000 civari on duzen 2000-3000 civari tum sivilar 1000 civari lastikler 1500-2000 civari direksiyon kutusu 1000-1500 civari tabi ufak tefeklerini bilemeyiz heryerinden ariza cikabilir bu araclarda ona gore alin sizin...
  5. A

Grand Cherokee 5.2 Direksiyon Gicirtisi

3 aydır 1 damla bile yağ akmadı direksiyon kutusundan hiç eklemede yapmadım ama dediklerin başımıza gelmeden ustaya bırakalım aracı

6. A

yazın yaklaşık 30 ml kadar yağ kaçağı oldu tamamladık sonra yağ katkısı koyduk ondan sonra hiç yağ kaçağı olmadı seviye tam olması gerektiği yerde yağı değiştirsek dedik yağın rengi kıvamı gayet yerinde ama kasnak vs bilemiyorum yağı şanzımanda kullandığımız atf 4 olarak değiştirsek uygunmu...

7. A

merhaba arkadaslar 97 gc 5.2 min direksiyonu cevirirken bir gicirti ve sanki sinyal kolu atarken ki gibi bir tikirti sesi duyuluyor on duzen sifir direksiyon ve rot ayari yeni bosluk yok suruste direksiyon ip gibi ses ic kisimdan geliyor wd 40 ile biraz mudahale ettim ancak fazla degismedi sizce...
  8. A

Jeep Grand Cherokee 5.2 P0441 Hata Kodu

YUkarda bir arkadaşın paylaştığı cihaz minik beyaz bişey android üzerinden torque dr obd vs denedim ancak ecuya ulaşılamadı diyor acaba ecunun sigortası fln mı attı yurtdışında öyle bişey bahsedeliyordu bi forumda
  9. A

Jeep Grand Cherokee 5.2 P0441 Hata Kodu

Linkteki cihazdan aldım bugün ancak ecu ya ulaşılamadı diyor android torque ve birbaşka programla denedim olmadı araç 97 gc fikri olan varmı geri verip wifi olanı alsak birşey değişirmi

10. A

5.2 Grand Cherokee Limited Ile Ilgili Yardim

3 teki km digerleri usa yani mil gordugum kadariyla o yuzden km leri yuksek dedim ilk kriter olmasada onemli

11. A

dosemeler yeni degismis 3. aracin belli ama arac diri duruyor dusunulebilir diger araclar usa versiyon km leri 1.6 ile carpinca epey yuksek cikiyor hos 200 bin altinda arac cok cok zor tabi nasil kullanildigida onemli
  12. A

istanbulda ki siyah arac hos digerleri km yuksek mil olarak dusunursek ben almamis olsam istanbul daki siyah olani ciddi ciddi dusunurdum zaten temiz ve bakimli zj icin 35-40 arasi 96 ve uzeri kasa icin makul fiyatlar daha asagisina yapilacak masrafla ayni paraya gelir

13. A

sorunludur araclari o yuzdendir.30 a temiz zj ozellikle 96 ve uzeri cok zor o 5 bini de katip sorunlari cozulmus bir arac alin bence kolay gelsin
  14. A

hocam 30 alti araclar baya masrafli 35 -40 araligina cikarsaniz temiz zj bulabilirsiniz ben mayista aldim aracimi ve cok arac baktim antalya ankara istanbul araclarin cogu bitikti
  15. A

hangi fiyat araliginda arac bakiyorsunuz

16. A

Üzerinde onca off road donanımı ile araziye çıkmamıştır yazan yeni yapıldı sadece 1 haftalık aksesuar diyenlerden uzak durmak gerek onun dışında soğuk iklim aracı gibi bu araçlar ama ben antalyada 45 derece sıcakta dahi sorun yaşamadım motor zaten 100-110 derecede çalışıyor zorlarsan onun...
  17. A

Satılık Grand Cherokee Orijinal Teyp Ve Changer

1997 gc 5.2 aracımdan çıkma orijinal teyp ve 6 lı cd changer temiz sorunsuz teybin vidalama ayakları kırık ayak ya da çerçeve ile takılabilir ilan no sah...485696836
  18. A

97 Model 5.2 Zj Şanssızlıklar Serüveni

İlana koymuşsunuz aracı içinize sinmedimi

19. A

Beklerim hocam manavgatta çalışmıştım 5 yıl önce dostlar var orda da uzun zamandır uğrayamadım geldiğimde ararım numaranızı pm atarsanız
  20. A

Olabilir telde görüştük biz ben herkesle konuşmam t lde falan dedi o aracı aldığın için konuşuyorum dedi hoşuma gitmedi tepeden tavrı işi herkesin yoğun mesela hmc murattan öyle bir tavır göremezsin ne zaman ararsan ama sizin hikayedeki sahipleniş hoşuma gitsede dönüşte başınıza gelenlerde onun...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR