Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet ben alırken hmc garaja götürdüm aracı arif ustanın olduğunu bilmiyorduk o zmn araca bayıldılar ankaranın sayılı araçlarından birini alıyorsun dediler cruise ve koktuk ısıtma dışında eksiksiz di sonradan öğrendik onun araç olduğunu motor şanzıman ve de ön takım komple 15 bin km önce onun...
Yanlış ustaya (usta??!!)denk gelince hem para hem zaman hem işgüç kaybı .. benimde birkaç maceram oldu aracı alır almaz allahtan çok temiz ve iyi bakılmış bir araç denk geldi de şansıma( araç topal arifin kendi aracı 2 yıl öncesine kadar eşine kayıtlı sonra ki sahibide çok düzgün bakmış) yoksa...
Pro auto deme hocam aman bizde buralardan okuyarak gittik benim 5.2 gc ye ısrarla 4.7 lt yağ alıyor dememe rağmen 7 lt yağ koydular ertesi sabahı zor ettim gidip fazlasını boşalttırdım diferansiyel toplam 1.3 @1.6 lt yağ alıyor diyorum 5 lt koyduk deyip ona göre hesap yapıyor söyleyincede bozuk...
lpg ayarlari ve sistem iyiyse motorda saglikliysa lpg candir bu araclarda benim arac benzinle lpg arasinda yakit farki litre bazinda neredeyse ayni oldugu gibi performanstada da fark yok prins marka filtreler falan yeni degisti uzun yolda 13-15 lt basma durumuna gore sehir icinde 18-20 lt arasi...
onu yazan fahri mufettistir polis degil itiraz et.motorcular sinek gibi motorlariyla kafamizi s... onlara bisey yokta 5.2-5.9 araclardan 1.0 tsi 1.3 multijet sesimi cikacakti
dogru sonradan off road a cevirmek epey masrafli ama ben orijinal haliyle bile cogu zor arazinin ustesinden gelen bu araci fazla bozmadan binme taraftariyim yinede hayirli olsun
ben de antalyadayım özellikle klima bu araçlarda harareti yukseltiyor sıcaktan ziyade.benim aracta da gosterdiginiz cizgiye kadar yukseliyor klima arti sicak arti sıkışık trafikte .yaptiğim araştirmalara gore bu normalmis ancak su eksiltme normal degil bence
bu araclarda usta yada servis cok onemli daha hafta basinda yeni aldigim zj mi pro auto antalya da bakima soktum daha diferansiyele ne kadar motora ne kadar yag konulacagini bilmiyorlar basinda durmama ve ozellikle belirtmeme ragmen benim 5.2 ye 7 lt yag koydular arkadas bu 4.7 lt yag aliyor...
deri koltuklardaki yırtıklar nedeniyle aldığım orijinal rough contry koltuk kılıflarını koltuk derilerini yaptırmam nedeniyle satiyorum kılıflar universaldir 1 ay kadar kullandım yırtık sökük sigara yanığı vs yoktur tertemizdir ilginenler pm ile ulasirsa sevinirim
Arkadaşlar merhaba yeni aldığım 97 zj için zorlukla buldugum orijinal chrysler üretimi(alpine falan değil) 6 cd changeri dvd nav geçmemden dolayı satıyorum ilgilenenler pm ile ulasabilir.
arkadaslar selam zj ye original 6 li cd changer buldum fakat changerin soketi ile uyumlu bir yuva yok anfi uzerinde benmi yanlis yere bakiyorum bilgisi olan arkadaslara ricam beni aydinlatirlarsa sevinirim
5.2 zj motorunun subapları 5.9 ile değiştirilebilirmi teknik olarak mümkünmüdür katkısı olurmu aracın gücü artarmı bilgisi olan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim
Gri 96 yı 21 e kadar veriyorlardı sunroofu silikonla sabitlemişler kassa 20 ye bile alınırdı satılmış sanırım ilanlarda yok ugr motorda siyah 96 vardı oda gaz yemiyordu 29 a veriyorlardı hmc bakımlı imiş ben şu anki aracı aldığımda murat usta sakaryaya satıldı dedi.gri olan için bizede km...