Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ceki demirine bakacak zaman olmadi arac bulma ve alma asamasinda ankara'da cok zaman gecirdik donuste isler yigildi araci parka biraktim diger aracimi kullaniyorum su an ama bakarim sokulebilen topuzsa o kolay ancak ondeki demir kibar birsey altin sarisi. bordo(gul kurusu) cherokeelerin...
o zaman prins olma ihtimali yuksek ,tankin altindaki demir onemli degil.prinslerin tanki biraz mat boyali gibi oluyor farkli diger markalardan diye biliyorum prinsse guzel bir arti .alis fiyatiniz daha da makul olmus olur.Su an 6000 tl prins bilginiz olsun.
Aldığım aracın muayenesi haftaya doluyor üzerinde çeki demiri var ruhsata işli değil ayrıca ön koruma demiri var üzerinde sislerle aldığım kişi ön korumanın aracın orjinalinde olduğunu söyledi bu araçlarda böyle bir donanım varmı standart olarak sisler sonradan takılmış ancak demir orijinalmiş...
Araç gayet güzel görünüyor sol koltuk ve direksiyon aşınması km ye göre biraz dazla ama iyi bakılmış bir araç gibi duruyor fiyatıda ne eksik ne fazla bence gayet makul check engine sorununu çözdünüzmü
Yeni aldığım araçta flowmaster 44 var sesi gayet güzel 600 km uzun yol yaptım alır almaz 2000 devir civarı ses fazla evet ama 1500 devir altında ses yok 2500 üstüde öyle biraz kafa şişiriyor ama çok zevkli eskiyine kadar böyle binerim sonra değiştirirmiyim sessiz orjinaliyle zaman gösterecek
Sizin aracınızda hayırlı olsun teşekkürler
üzerinde yazıyor genellikle ama ustalar biliyor ben çok anlamam ilk kez lpg li aracım oldu örnek bir aracın lpg tesisatı zavoli beyni atikerdi bunun gibi
benim aldığım araç prins lpg li bu arada
Herkese merhaba uzun arastirmalar sonucunda gonlumdeki aslana en yakin olabilecek araci aldim.1997 model orijinal 162 binde evveliyati bilinen bir arac boyasiz ici disi gercekten 20 yasindaki araca gore cok cok temiz sanziman ve motor cok iyi durumda alir almaz 600 km uzun yol yaptim cok keyifli...
Tesekkurler arkadaslar gokhan ustayla gorusecegim mutlaka malum siteden baktigim ilanlar arasinda 23- 33 arasi fiyatlar var 96 ve uzeri makyajsiz yedek anahtar ve anfisi orijinal ve mumkunse boyasiz degilse degisensiz yururu sanzimani motoru duzgun km si 200-250 bin civarinda bir aracin ederi...
Herkese merhabalar foruma yeni uye oldum gc 5.2-5.9 veya blazer 4.3 arac almak istiyorum ancak bu araclarla ilgili fazla bilgim yok o yuzden oncelikle yasadigim sehir antalyada iyi bir usta-servis bulmam gerkiyor bu konuda yardim rica ediyorum onun disinda gorunus olarak daha fazla begenmeme...