Arama sonuçlarınız

1. agca

Hyundai Galloper için Snorkel Arıyorum

Ynt: Hyundai Galloper için Snorkel Arıyorum Evet aracı satmaktan vazgeçtim keyfini çıkarmaya karar verdim.Ama bu işe yeni merak sardım pek fazla birşey de bilmiyorum.Araç 1yıldır bende.Kasası çok temiz motor biraz sarsıntılı çalışıyordu ve otomatik vites geçişlerde problem yaratıyordu.Geçen...

2. agca

Hyundai Galloper için Snorkel Arıyorum

Ynt: Hyundai Galloper için Snorkel Arıyorum Can bey bende Galppoer sahibiyim ve aracı toplama aşamasındayım şuan.Bilgilerimizi paylaşırsak çok memnun olurum.İyi günler..
  3. agca

Orjinal Toyota 15" Offroad Jantı

Ynt: Orjinal Toyota 15" Offroad Jantı İzmir deyim ama kargoyla çözülebilir sanırım.Zaten bu arada benim araç toplanıyor.Mutlaka irtibata geçelim.İyi günler..

4. agca

Ynt: Orjinal Toyota 15" Offroad Jantı 6 bijon 265 70 15 ölçülerinde lastik var üzerinde
  5. agca

Ynt: Orjinal Toyota 15" Offroad Jantı 99 model Galloper ım var.Satndart yükseklikte ona uyarmı acaba.Birde lastik olarak hangi ebatı kullanmam gerekir.Teşekkürler İyi satışlar.

6. agca

Emsalsiz Lada Niva 4x4 1997

Ynt: Emsalsiz Lada Niva 4x4 1997 Mükemmel olmuş elinize sağlık.İyi satışlar...

7. agca

Oto kontrol hizmeti

Ynt: Oto kontrol hizmeti Güzel bir hizmet
  8. agca

Hyundai Galloper 3.0 V6 Otomatik

Ynt: Hyundai Galloper 3.0 V6 Otomatik Güncel
  9. agca

Ynt: Hyundai Galloper 3.0 V6 Otomatik Çok teşekkürler

10. agca

Çok Temiz Hyundai Galloper.Otomatik vites,Deri döşemeleri pırıl pırıl.Elektrikli ayna,Klima,JVC CD-Mp3 çalar,156.000 Km de.Tartarini Marka Sıralı LPG Ruhsata işlenmiş.Motoru ve kasası gayet temiz.Birkaç parçada boya var.Değişen yok.Tüm bakımları yapıldı.08.2011 yılına kadar vizesi var...

11. agca

1987 Land Rover Defender 110

Ynt: 1987 Land Rover Defender 110 Aracınız mükemmel oldu.İyi günlerde kullanın.Bu arada Allah bebeğinize uzun ömürler versin.Bir öneri olarak söylüyorum aracınızın tüm görsellerini (ilk günden itibaren) başka bir başlıkta toplarsanız bu işe meraklı arkadaşlar için daha aydınlatıcı olur.Çünkü...
  12. agca

İzmir Grubu Muhabbet Köşesi

Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi Herkese sevdikleriyle birlikte iyi seneler..

13. agca

Hyundai Galloper 3.0 V6 OtomatikTakas Olabilir.

Ynt: Hyundai Galloper 3.0 V6 OtomatikTakas Olabilir. Abi bu yılbaşı tatili iyi gelecek umarım.Sana karşı çok mahcubum ama olanları biliyosun telefonda konuştuk.Kafayı toparlar toparlamaz sana bilgi verecem.Sana ve sevdiklerine iyi seneler dilerim.
  14. agca

Ynt: Hyundai Galloper 3.0 V6 OtomatikTakas Olabilir. Doğrudur Lpg de 30 krş civarında..
  15. agca

Ynt: Hyundai Galloper 3.0 V6 OtomatikTakas Olabilir. İşlerimizde yaşadığımız sıkıntılar sebebiyle şimdilik satıştan vazgeçilmiştir.

16. agca

Ynt: Hyundai Galloper 3.0 V6 OtomatikTakas Olabilir. topiğe vitara kelimesini ilk yazan sizsiniz, ölü bir topicte insanların birer mesaj yazmış olması beklediğiniz haberin geliş hızını mı yavaşlatıyor, alın topiği beklemey devam edin. Topik ölü değil aracımızda hala satışta.Kendisiyle...
  17. agca

Ynt: Hyundai Galloper 3.0 V6 OtomatikTakas Olabilir. 156.000
  18. agca

İzmir Grubu Muhabbet Köşesi

Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi Hepinize sağlıklı,huzurlu ve mutlu bayramlar dilerim

19. agca

Ynt: Hyundai Galloper 3.0 V6 OtomatikTakas Olabilir. İrfan Bey dediklerinizin tamamına katılıyorum.Bu aracın değeri bu değil tabikide.Fakat piyasa malum.Yaptığım takas tekliflerinin açıklamasına gelince bu araç araziye girip çıkmak için şimdilik bana fazla.Bunu satarsam da takaslarsam da bir...
  20. agca

Ynt: Hyundai Galloper 3.0 V6 OtomatikTakas Olabilir. Güncel

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR