Arama sonuçlarınız

1. mustafaguney

defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur halildinkci_06@hotmail ve uysalburak@gmail.com mail adreslerinize gönderildi. uzun zamandır foruma girememiştim mesajlarınızı yeni gördüm. faydalı olmasını dilerim...

2. mustafaguney

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur rica ederim efendim. bilgisayar başında oldugum sürece ,hele ki siz de izin verdikten sonra, memnuniyetle paylaşırım.
  3. mustafaguney

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur Hayırlı olsun..Keyifli sürüşler dilerim. mail adresinize gönderildi

4. mustafaguney

Trafik Cezası İptali Mümkün Mü?

Ynt: Trafik Cezası İptali Mümkün Mü? paylaşım için teşekkür ederim...
  5. mustafaguney

Ynt: Trafik Cezası İptali Mümkün Mü? Sn merkezci, %10-%30 lımıtının aşılması durumunu yeni ögrenmiş oldum. evet %50 fazlası diye birşey yokmuş. ayrıca "cezanin tebliğ süresi değildir 10 gün , trafik şubesi ceza tarihinden itibaren 7 gün içinde postaya vermek zorundadır." aslında bunu belirtmek...

6. mustafaguney

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur hayırlı olsun, kazasız belasız ve cezasız binmeniz dileğiyle... mail adresinize gönderildi.

7. mustafaguney

Ynt: Trafik Cezası İptali Mümkün Mü? öncelikle tecrübelerini paylaşan dostlara çok teşekkür ediyorum. forumlarda yaptıgım araştırmalarda EDS harici cezalarda fotografın gönderilmediği şeklinde bilgiler var. haklılığınızı ispat edecek kanıtınız yoksa iptal olmuyormuş.(o anda orada değildim...
  8. mustafaguney

Ynt: Trafik Cezası İptali Mümkün Mü? teşekkür ederim
  9. mustafaguney

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur rica ederim Özay Bey ne demek...estagfurullah

10. mustafaguney

Ynt: Trafik Cezası İptali Mümkün Mü? Ahmet Bey itiraz için tebliğ zarfının arkasında sulh ceza mahkemesine itiraz edileceği yazıyor. Ankara'da tüm kaza,ceza vs işleri artık tek bir yerden Kurtuluştaki trafik merkezinden yapılıyor diye biliyorum. Acaba bir bilginiz var mı, oraya gitmeden...

11. mustafaguney

Ynt: Trafik Cezası İptali Mümkün Mü? Sn tafa 4196 kendimden eminim fakat acaba dedirttiriyorlar. :) oldum olası polisle devletle en ufak şey için karsı karsıya gelmekten korktum :) güzergah evime gittiğim yol,çok iyi biliyorum, bir de şöyle bir kafamı karıstıran durum var,iyi bişeymiş gibi...
  12. mustafaguney

Merhabalar,20.12.2013 saat 20:20 de Ankara'da, İstanbul Yolu Merkez istikametinde Hız ihlalinden (106 km/h) 343 Tl para cezası bugün geldi. O yolda hız sınırı 70Km/saat ve sabit kameralı radarla tesbit ediliyor. bu hıza dikkat ediyorum ama hız sınırını aşmış olsanm dahi fotograf gelmediği...

13. mustafaguney

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur Ferhan Bey mail adresinize gönderdim...Faydalı olması dileğimle...
  14. mustafaguney

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur Özay Bey asıl teşekkürü hakeden sizsiniz... Özellikle benim gibi yeni meraklılar için çok çok faydalı bilgi deposunu paylaştınız. İş ve sosyal hayattaki bencilliklerden bıkıp,sinir stres küpü olmuşken forumu bulmak...
  15. mustafaguney

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur Özay Bey memnuniyetle gönderirim ben... ..ve hatta gönderdim :)

16. mustafaguney

Bir Defender Hikayesi de Benden

Ynt: Bir Defender Hikayesi De Benden konuyu hortlatayım :) tarık bey ölçüler hala duruyorsa bana da gönerir misiniz? mustafaguney14@gmail.com tesekkürler
  17. mustafaguney

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur çok teşekkür ederim...iyi aksamlar
  18. mustafaguney

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur ilginize teşekkür ederim.. forumu incelediğim kadarıyla 3.5 benzınlı düşünüyorum...ama her türlü fikre,öneriye açıgım. (sıkıntı olmazsa diğer katalogları da yollarsanız cok sevinirim ) zaten alma aşamasında sizlerin...

19. mustafaguney

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur merhabalar,6 saattir forumdan ayrılamadım ve üye olarak ilk mesajımı da size atıyorum. forumdaki dostlugunuz,bırbırınıze baglılıgınız için takdir ve tebrik ederim. birçok araba forumunda bulundum,ben de volvo...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri