Arama sonuçlarınız

1. A

Ağutosta Rize Ayder Yaylasında Kamp Kuracağız

Ynt: Ağutosta Rize Ayder Yaylasında Kamp Kuracağız Avusor veya kavarun yaylaları kalabalık olur mu temmuz ağustos gibi ?

2. A

Arı kovucu

Ynt: Arı kovucu Ateşin üzerine biraz yeşillik atmakta da fayda var. ;D
  3. A

2 Kanyon, 2 Şelale 4 gün

Tek kelimeyle 'muhteşem' bi kamp olmuş. Tüm forum üyelerimizin böyle güzel kamplar yapması dileğiyle. Saygılar..

4. A

Tek Başına Kampın Artı ve Eksileri

Ynt: Tek Başına Kampın Artı ve Eksileri Benim bildiğim kadarıyla ayıları öldürmenin cezası sadece milli park alanlarında var.Bu söylediğim ayı üzerine saldırınca.Yani kendini koruma amaçlı.
  5. A

Ynt: Tek Başına Kampın Artı ve Eksileri :D Ayı spreyine netten baktım ama birşey bulamadım.

6. A

Ynt: Tek Başına Kampın Artı ve Eksileri Ayılar için ayı spreyi var bildiğim kadarıyla ama hiç görmedim :) Bir tabanca (yoksa kurusıkı da olabilir sesi var görüntüsü var) birde biber gazı yeterlidir tüfek ile uğraşmayın derim :)

7. A

Güzeloluk Yaylası Kampı.

Ynt: Güzeloluk Yaylası Kampı. Çok güzel bir kamp olmuş inşallah forumdaki tüm üyelerde böyle yerlerde böyle güzel kamplar yaparlar. :)
  8. A

pala

Ynt: pala Süper olmuş herkese lazım bunlardan. :D
  9. A

Çakı ve Bıçak Seçimi

Ktılıyoru m colombinın çaksını aldım 20 tl ama çakı tam anlamıyla döküldü colombia almayın ne alırsanız alın :(

10. A

Çakı ve Bıçak Seçimi

Geçmiş olsun.

11. A

Shogun a karar kılmış gibiyim...

Ynt: Shogun a karar kılmış gibiyim... Bencede shogun doğa için pek uygun değil gibi albatros bence ideal.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri