Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Adanoff; Karagöl Gezisi Duyurusu (27 Şubat 2011)
cumartesıden gıdılse cok harıka olur gunu bırlık cok uzak buz gıbı havada uyku tulumunun ıcınde ohhhhhh sabah ınsan ne kadar dınc kalkar super olur ;D
Ynt: Adanoff; Yedi Kuyu Yaylası Off Road Gezisi (20 Şubat 2011)
selam adana off road cok harıka gezı olmuş resımlerde cok harıka emegı gecen herkese ayrıayrı teşekkuredıyorum sagolun :)
Ynt: Adanoff (20.02.2011) Batık Gemi - Kum ve Çamur Keyfi
;D ;D selam ben yokum ya ona mecburen cırak llazım o şanslı da sızsınız ;D ama ben gelınce papucunuz dama atılır şimdiden soylıyeyım ;D ;D
Ynt: Adanoff (20.02.2011) Batık Gemi - Kum ve Çamur Keyfi
selam adana off road batık gemının ora ıyıdır ama sızınkıde off road mu sız gelın burda bomba road var bır gorsenızz ben bomba road yapıyorum burada ;D ;D ;D ;D ;D
Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi Duyurusu (06 Şubat 2011)
ha unutmadan yengemın soyledıklerını dınleyın bence :D kurban oldugum yengecıgım cok ozledım senı :D
Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi Duyurusu (06 Şubat 2011)
selam herlkese cok şukur karar verdınız beklemekten baya yoruldum yaff :D herkese kolay gelsın zevklı ve kazasız gezılerrrr allahas emanet olun :)
Ynt: Gezenbilir Çukurova Grubu; Karboğaz Off Road Gezimiz (30 Ocak 2011)
sızı anlıyorum mahmut usta ıle gorustunuzmu ıstanbuldan gerek yoktu bence amcam olur onunla bır konussanız daha ıyı olur oda adanada ben yakın olsam ılgılenırdım cok uzagım sıze
Ynt: Gezenbilir Çukurova Grubu; Karboğaz Off Road Gezimiz (30 Ocak 2011)
selam foremost abısı racacı yollayın bana ben takarım takmak o kadar zormu yaff :D