Arama sonuçlarınız

1. Tuğrul SADIKLAR

2006 Ranger Thunder.. 2006 L200 Magnum Ne dersiniz?

Ynt: 2006 Ranger Thunder.. 2006 L200 Magnum Ne dersiniz? bakın bi yanlış anlamayı açıkladık temizledik. 97 olayını sormam bazı avrupa veya amerika menşeyli modellerin isim farkından dolayı ülkemizde bazı yanlış isimlendirmelere neden olmaktalar, tam takip edemediğimden navaranın amerika...

2. Tuğrul SADIKLAR

Ynt: 2006 Ranger Thunder.. 2006 L200 Magnum Ne dersiniz? sanırım şu yakıt olayında da tl yerine lt yazmak faydalı olur, malumunuz akşamdan sabaha lt fiyatları yerinde durmuyor..
  3. Tuğrul SADIKLAR

Ynt: 2006 Ranger Thunder.. 2006 L200 Magnum Ne dersiniz? Almanca bilmediğimden tek kelimesini anlamadım videonun ne anlatıyor bilemedim :) ama dediğim gibi tork değerleri verilmişki hala söylediğim gibi l200 ağır kalıyor, ve en önemlisi 1997 de navara görmedim bi gören varsa banada söylesin...

4. Tuğrul SADIKLAR

TROFF Camiboğazı Selboğazı Çakırgöl

Ynt: TROFF Camiboğazı Selboğazı Çakırgöl :) bundan sonra telefonu boynuma asacam arkadaş :)
  5. Tuğrul SADIKLAR

Ynt: 2006 Ranger Thunder.. 2006 L200 Magnum Ne dersiniz? bak öncelikle bişeyi açıklığa kavuşturmak lazım, aracı kullanımın ne şekilde olacak? çünkü görüş isteyen kişi kendi kullanımına göre bir araç arıyor ve burdan görüş soruyor,eğer firmaların fabrika değerlerine bakacak olsaydı gider...

6. Tuğrul SADIKLAR

Ynt: 2006 Ranger Thunder.. 2006 L200 Magnum Ne dersiniz? Valla bayrama magnumu önerdiğime göre bi sıkıntım yok demektir. bizim işimiz kağıt üstündeki değerler veya firmanın reklam çalışmalarıyla ilgili değil oyüzden reklam kokan hareket son resim :)

7. Tuğrul SADIKLAR

Ynt: 2006 Ranger Thunder.. 2006 L200 Magnum Ne dersiniz? arkadaşlar Allahınızı severseniz şu fotoğraf seisinin sonunda bulunan "neden l200 4x4" yazılı bölümü kaldırın. hele yeni l200 aitse komple kaldırın :)
  8. Tuğrul SADIKLAR

Ynt: 2006 Ranger Thunder.. 2006 L200 Magnum Ne dersiniz? bayram al bi magnumda rahat et daaaaa,ne yoraysın milleti. amerikana kanma japondan şaşma.
  9. Tuğrul SADIKLAR

TROFF Karadağ

Ynt: TROFF Karadağ olay yeri önemli tabi eğer bi rampa tırmanıyorsak tamire gerek yok Taha al boşa yeter :))))

10. Tuğrul SADIKLAR

TROFF Karadağ

Ynt: TROFF Karadağ İnşallah kamplı gezilerimizden birine denk gelirsiniz de tam tadında olmuş olur..

11. Tuğrul SADIKLAR

TROFF Karadağ

Ynt: TROFF Karadağ oda doğru mesafe baya uzak, eh resimler yetmiş anlaşılan bu tadı almanıza...
  12. Tuğrul SADIKLAR

TROFF Karadağ

Ynt: TROFF Karadağ Bizde katılmayanları affetmiyoruz :)

13. Tuğrul SADIKLAR

TROFF Karadağ

Ynt: TROFF Karadağ şükürler olsun her gezi eğleniyoruz,aksilik çıkmadan tamamlayıp işi keyfinde bırakıyoruz..
  14. Tuğrul SADIKLAR

Ynt: TROFF Camiboğazı Selboğazı Çakırgöl Soğudu mehmet, tam tabiriyle altın vuruşu yaptık,görüp göreceğimiz bunlardı sanırım. telefon konusunda haklısın,şuan ayıcell bi hatla çalışıyodur.
  15. Tuğrul SADIKLAR

Ynt: TROFF Camiboğazı Selboğazı Çakırgöl Gel mehmet bekliyoruz, bu arada malum yerde kaybettiğim telefonu aradım ama bulamadım :)))) senin generalin kemiklerinin bi pas atmaya ihtiyacı var hakkatten...

16. Tuğrul SADIKLAR

TROFF Karadağ

Ynt: TROFF Karadağ o zaman dönüşte bir zahmet haber ver başkan.
  17. Tuğrul SADIKLAR

TROFF Karadağ

Ynt: TROFF Karadağ hemde bensiz,fotoğraf çektiniz mi bari? ajanda olayında haklısın yarın yanındayım,malum yıl sonu abi projeleri zor bela yetiştirdik şimdi eksiklerini tamamlıyoruz :)))
  18. Tuğrul SADIKLAR

TROFF Karadağ

Ynt: TROFF Karadağ ta kendisi mi abi tam orası mı? :)))) başkanım nerdesin ya yüzüne hasret kaldık yine

19. Tuğrul SADIKLAR

TROFF Karadağ

Ynt: TROFF Karadağ bin yılın geyiğini yapmış meteolojiciler :)))
  20. Tuğrul SADIKLAR

TROFF Karadağ

Ynt: TROFF Karadağ aramaya devam,61 cm i bulduk mu tamamdır kış sezonunu kapatabiliriz :)))

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri