Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Toyota Hilux Yükseltme (2008 Mod)
ilginize teşekkür ederim vergi demişken kasko değerini maliyeye ibraz ederek vergi dilimini bir alt dilimden ödemeyi başardım (2.0 lt araç gibi) ayrıca 4*2 leride panelvan sınıfına almışlar bildiğim kadarıyla...
helezonlar bir kaç cm.e kadar gerdirilebilir makaslarında altına takoz vs. olabilir diye düşünüyorum arkadaşınız nasıl bir yöntem kullanıyor acaba? istanbul dışındayım ben. teşekkürler...
daha uygun fiyatlı dışarıdan bir şey getirtmeden mevcut parçalara o müdahale edilerek 3-5 cm yükseltme mümkün mudur?
arkadaşlar hiluxlerde, suzukicilerin bahsettiği gibi ön tekerleklerde hub var mıdır? bunları açarak yakıt ekonomisi sağlanabilir mi? bizdeki auto disconnect differantial benzer işi mi yapmaktadır? saygılar...
Ynt: 1986 Hilux Ön Makasa Kavis ?
arkadaşlar makasların kavisini artırarak yükseltmeyi anladım ama amortisörlere nasıl bir işlem yapılacak yeni amortisörmü alınmalı yoksa mevcut olanlar uyarlanabilir mi? saygılar
Ynt: 1986 Hilux Ön Makasa Kavis ?
arkadaşlar bende merakla çalışmalarınızı takip ediyorum benimde aklımda yüksekliği azaltmadan aracı yumuşatmak var ama bu mümkün mü yada zararı olur mu bilmiyorum saygılar..
Ynt: Aracımız Hazır - Mitsubishi L200 Magnum
araç çok güzel olmuş, lastik çapının büyümesinden dolayı asfalt performansınız nasıl etkilendi? saygılar...
Ynt: Açılmasını İstediğiniz Kategori Veya Başlıklar
yani nasıl ki forumda ''TEKNİK'' ana başlığı altında sabit konu başlıkları var ise ''lastik'' konusu bunlara eklenebilir mi diye düşünmüştüm. teşekkürler