Arama sonuçlarınız

1. fatihk26

Navara mı, Sorento mu? Lütfen Önerileriniz...

Ynt: Navara mı, Sorento mu? Lütfen Önerileriniz... kamyonet ihtiyacınız yoksa sorento daha konforlu olabilir bence

2. fatihk26

Defender TUV Muayenesi, Güncel Bilgi Paylaşımı.

Ynt: Defender TUV Muayenesi, Güncel Bilgi Paylaşımı. teşekkürler...
  3. fatihk26

Toyota Hilux Yükseltme (2008 Mod)

Ynt: Toyota Hilux Yükseltme (2008 Mod) benim araçta arka makaslar zaten dingilin üzerindeymiş şimdi farkettim

4. fatihk26

Ynt: Toyota Hilux Yükseltme (2008 Mod) ilginize teşekkür ederim vergi demişken kasko değerini maliyeye ibraz ederek vergi dilimini bir alt dilimden ödemeyi başardım (2.0 lt araç gibi) ayrıca 4*2 leride panelvan sınıfına almışlar bildiğim kadarıyla...
  5. fatihk26

Ynt: Toyota Hilux Yükseltme (2008 Mod) helezonlar bir kaç cm.e kadar gerdirilebilir makaslarında altına takoz vs. olabilir diye düşünüyorum arkadaşınız nasıl bir yöntem kullanıyor acaba? istanbul dışındayım ben. teşekkürler...

6. fatihk26

Ynt: Toyota Hilux Yükseltme (2008 Mod) daha uygun fiyatlı dışarıdan bir şey getirtmeden mevcut parçalara o müdahale edilerek 3-5 cm yükseltme mümkün mudur?

7. fatihk26

Toyota Hilux

Ynt: Toyota Hilux anladığım kadarıyla pratik bir şey değil bende de görünürde bir şey yok
  8. fatihk26

Toyota Hilux

arkadaşlar hiluxlerde, suzukicilerin bahsettiği gibi ön tekerleklerde hub var mıdır? bunları açarak yakıt ekonomisi sağlanabilir mi? bizdeki auto disconnect differantial benzer işi mi yapmaktadır? saygılar...
  9. fatihk26

1986 Hilux Ön Makasa Kavis ?

Ynt: 1986 Hilux Ön Makasa Kavis ? belli limitlerde sıkıntı yok o zaman çok az bir miktar (5-8cm.) yükseltmek benim istediğim sadece teşekkürler...

10. fatihk26

30 Yaş Üstü Araçların Tasfiyesi Hakkında

Ynt: 30 Yaş Üstü Araçların Tasfiyesi Hakkında bence 30 yaş fazla..

11. fatihk26

Ynt: 1986 Hilux Ön Makasa Kavis ? arkadaşlar makasların kavisini artırarak yükseltmeyi anladım ama amortisörlere nasıl bir işlem yapılacak yeni amortisörmü alınmalı yoksa mevcut olanlar uyarlanabilir mi? saygılar
  12. fatihk26

Bmw Pickup

Ynt: Bmw Pickup gördüğüm en çirkin bmw

13. fatihk26

Ynt: 1986 Hilux Ön Makasa Kavis ? arkadaşlar bende merakla çalışmalarınızı takip ediyorum benimde aklımda yüksekliği azaltmadan aracı yumuşatmak var ama bu mümkün mü yada zararı olur mu bilmiyorum saygılar..
  14. fatihk26

Toyota, LR, Mitsubishi, Nissan, Suzuki, vb, Tamir ve Servis El Kitapları

Ynt: Toyota, LR, Mitsubishi, Nissan, Suzuki, vb, Tamir ve Servis El Kitapları keşke bu tip site tavsiyelerini artırabilsek bende hilux için arıyorum
  15. fatihk26

Trafik Cezası...

Ynt: Trafik Cezası... süpermiş :) :) bende deniycem

16. fatihk26

Aracımız Hazır - Mitsubishi L200 Magnum

Ynt: Aracımız Hazır - Mitsubishi L200 Magnum araç çok güzel olmuş, lastik çapının büyümesinden dolayı asfalt performansınız nasıl etkilendi? saygılar...
  17. fatihk26

Fulda Tramp 4X4 Trac31X10.50 R15

Ynt: Fulda Tramp 4X4 Trac31X10.50 R15 bu lastikler çivilenebiliyor mu? saygılar..
  18. fatihk26

M+S ve A/T Lastikler Hakkında

Ynt: M+S ve A/T Lastikler Hakkında teşekkürler

19. fatihk26

Düz Vites mi, Otomatik Vites mi?

Ynt: Düz Vites mi, Otomatik Vites mi? kesinlikle otomatik tercihim
  20. fatihk26

Açılmasını İstediğiniz Kategori Veya Başlıklar

Ynt: Açılmasını İstediğiniz Kategori Veya Başlıklar yani nasıl ki forumda ''TEKNİK'' ana başlığı altında sabit konu başlıkları var ise ''lastik'' konusu bunlara eklenebilir mi diye düşünmüştüm. teşekkürler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri