Arama sonuçlarınız

1. simyaci

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu usta erzuruma yanlıs zamanda gitmissin kışın gitsen daha guzel olur erzurum :D

2. simyaci

SanDisk Extreme Pro CompactFlash Hafıza Kartı

Ynt: SanDisk Extreme Pro CompactFlash Hafıza Kartı abi teknolojiyi takip etmeyi bırak ucundan bile tutamıyor insan bir sey alıyosun 2 gun sonra 10 katı gucunde bir sey cıkıyor.... :D :D
  3. simyaci

En Sevdiğiniz Film Hangisidir ?

Ynt: En Sevdiğiniz Film Hangisidir ? into wild lord of rings My Sassy Girl (korelilerin olanı amerikalılar batırmıs filmi) :D :D PARDON u siddetle tavsiye ederim

4. simyaci

İşte Gerçek Mutluluğun Resmi...

Ynt: İşte Gerçek Mutluluğun Resmi... burda yazılanları toplayıp kitap yapalım :D
  5. simyaci

İşte Gerçek Mutluluğun Resmi...

Ynt: İşte Gerçek Mutluluğun Resmi... bence gercek mutluluk anlık deildir anlık olan seyler gecicidir gercek mutluluk bana gore azraille burun buruna geldiğinde arkana donup baktıgında guzel ve ornek yani bos bir hayat surmemetir... bir kap yemek insan icin mutluluk deildir oyle sanarsın ama...

6. simyaci

Sakarya; Serdivan Kıran Tepe'ye Öğlen Paydosu Kaçamağı (12 Ağustos 2009)

Ynt: Sakarya; Serdivan Kıran Tepe'ye Öğlen Paydosu Kaçamağı (12 Ağustos 2009) ben lisedeyken o tepeye cıkardık arabayla bir seyler alırdık tepenin adını miller tepesi koymsutuk o zamanlar :D

7. simyaci

Sigarayı Bırakmak İstemiyorum Baskı Kurmayın Diyenler Kaç Kişi

Ynt: Sigarayı Bırakmak İstemiyorum Baskı Kurmayın Diyenler Kaç Kişi uzun sure sigara icipde bırakanlar cok asabi oluyo babamdan biliyorum :D :D :D o yuzden yasaın dumanlı hava sahası :D :D :D
  8. simyaci

Erzurum Tabya Gezisi (20 Ağustos 2009)

Ynt: Erzurum Tabya Gezisi (20 Ağustos 2009) gerek yok zaten :) usta bu aş otu sadece erzurumda yetisiyormus die duydum dogrumu??
  9. simyaci

Ynt: Erzurum Tabya Gezisi (20 Ağustos 2009) harbi cok guzeldi kadayıf dolması bide aş otundan yapılan yayla corbası vardı onuda cok sevmistim ben :D :D :D

10. simyaci

Ynt: Erzurum Tabya Gezisi (20 Ağustos 2009) cidden cok guzel olur ben bu yaz erzuruma geldim ama araba yoktu

11. simyaci

Ynt: Erzurum Tabya Gezisi (20 Ağustos 2009) usta bu erzurumda ters eğim olan bir yer varmıs arabayı bıraktın mı yukarı doğru gidiyomus dogrumu dogruysa bize videosunu ekleyebilirmisiniz?? :o
  12. simyaci

Bir Tık' la Dilediğiniz Yere Gidin

Ynt: Bir Tık' la Dilediğiniz Yere Gidin Gidip gormek baska resimden bakmak baska :D

13. simyaci

Ynt: Kamp - Karavan için Faydalı Ekipmanlar

Ynt: Ynt: Kamp - Karavan için Faydalı Ekipmanlar biz plastik kalıpcısıyız sende resmi varsa bana gonderebilirmisin bide yapılsa satılır mı oda var :-\
  14. simyaci

Ynt: Ynt: Kamp - Karavan için Faydalı Ekipmanlar dogru soyluyosun abi bizimkiler biraz oyle :-[
  15. simyaci

En Sevdiğiniz Kayak Merkezi Hangisi?

Ynt: En Sevdiğiniz Kayak Merkezi Hangisi? bildiğim kadarıyla cok fazla para ayrılmıs orası için ama buyuksehir belediyesinde hiç iş yok.... bundan oncede onlar varmıs... inş yuzumuzun akıyla çıkarız...

16. simyaci

Keyifli Bir Oyun; İllerimizi Bulun Bakalım :)

Ynt: Keyifli Bir Oyun; İllerimizi Bulun Bakalım :) oyun suppeeerrr ... :D :D :D
  17. simyaci

Mısır Pramitlerinin Sırrı Çözüldü

Ynt: Mısır Pramitlerinin Sırrı Çözüldü piramitlerde benim en cok ilgimi ceken olay yılda iki defa gunesin içeri girmesi yani dediklerine gore doğduğu zaman ve öldügü zaman eger gercekten bu varsa mukemmel olan budur bence ??? ???
  18. simyaci

Köpekler Bizden Ne İster?

Ynt: Köpekler Bizden Ne İster? bundan 15-20 sene once babamın bir arkadasını gece geç saatler sokakta kopekler kovalıyor....bunu apartmanın kapısında sıkıstırıyorlar kopeklerden biri uzerine atlıyor ısırmak için bizimki o ara herhalde adrenain patlaması yasıyor ve bir eliyle kopegin agını tutup...

19. simyaci

Gitmek mi Zor Dönmek mi

Ynt: Gitmek mi Zor Dönmek mi donmek zor bencede giderken bir gazla gidiyorsun donerken adama biraz koyuyor hep biraz daha kalmak istiyor insan :'(
  20. simyaci

Ynt: Ynt: Kamp - Karavan için Faydalı Ekipmanlar altındaki sistemi gorsem bir sey kalmaz ama altan resim yok yapılamıyack bir sey deil ama zaman gerektirir... :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri