Arama sonuçlarınız

1. simyaci

Ynt: Kamp - Karavan için Faydalı Ekipmanlar

Ynt: Ynt: Kamp - Karavan için Faydalı Ekipmanlar abi ne olcak sistemle biraz oynarız ne patent kalır ne de baska bisey ...o zaman yapılabilir belki

2. simyaci

Ynt: Kamp - Karavan için Faydalı Ekipmanlar

Ynt: Ynt: Kamp - Karavan için Faydalı Ekipmanlar super bunlar turkiyede ureten yoktur tabi.. :D
  3. simyaci

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hos Bulduk :D

4. simyaci

En Sevdiğiniz Kayak Merkezi Hangisi?

Ynt: En Sevdiğiniz Kayak Merkezi Hangisi? erzurumda ciddi yatırımlar yapılmıyor bu yaz ugradik cok kotuydu bence.... daha cok ustunde durulması lazım... yollar ,otobusler ,konaklama yerleri belediyenin cok calısması lazım.... :-\
  5. simyaci

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba ben omer İstanbuL'dan gariban bir ogrenciyim ;D

6. simyaci

Trene En Son Ne Zaman ve Nereye Gitmek İçin Bindiniz?

Ynt: Trene En Son Ne Zaman ve Nereye Gitmek İçin Bindiniz? hatırladıgım kadarıyla 12-14 suruyodu galiba

7. simyaci

Arabadan Dışarıya Müzik Dinletenlerin Derdi Nedir ?

Ynt: Arabadan Dışarıya Müzik Dinletenlerin Derdi Nedir ? herkesin kendine gore bi tutkusu var bence siz bize "manyak mı lan bunlar?? " diyen yokmu sanıyosunuz...... ??? ??? :)
  8. simyaci

Trene En Son Ne Zaman ve Nereye Gitmek İçin Bindiniz?

Ynt: Trene En Son Ne Zaman ve Nereye Gitmek İçin Bindiniz? en son 5 ay once falan binmiştim erzurumdan sivasa.....sivastan ankaraya ankaradan İstanbuL'a 37 kusur saat surdu 4 kişi yataklı oda kiraladık cok guzel oldu sivasta ve ankarada gezdik...... ;)
  9. simyaci

Doğum Günlerimiz

Ynt: Doğum Günlerimiz 8 subat kova :D

10. simyaci

Wanted (2008)

Ynt: Wanted (2008) bunun bide oyunu cıktı super filmin devamı gibi tavsiye ederimmm..

11. simyaci

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme sakarya başlı başına bir cennet sapancada çok guzel yerler var kamp ve yuruyus yapmak icin tavsiye ederim.....
  12. simyaci

Çocukluğunuzda Ne Olmak İsterdiniz?

Ynt: Çocukluğunuzda Ne Olmak İsterdiniz? muhendis olmak isterdim simdi hem gemi hemde makine muhendisliği okuyorum........:D

13. simyaci

Beraat Kandili

Ynt: Beraat Kandili tum islam aleminin berat kandili mubarek oılsun
  14. simyaci

Kamp Malzemeleri Hakkında Bilgi

Ynt: Kamp Malzemeleri Hakkında Bilgi saol usta bakıcam vizeler bittiken sonra
  15. simyaci

Ynt: Kamp Malzemeleri Hakkında Bilgi usta çadır,çanta,diğer kamp malzemeleri falan!!! ustaların tecrübelerinden faydanalalım dimi..:D

16. simyaci

Ben bu islerde yeniyim ustalardan malzemeler hakkında markalarıda vererek avantaj ve dezavantajlarını bize anlatabilirler mi??

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri