Arama sonuçlarınız

1. Sülyman

Ne Marka ve Ne Tür Bir Çadır Almalıyım ?..

Ynt: Ne Marka ve Ne Tür Bir Çadır Almalıyım ?.. En son gittiğimiz ay kayası kampında bırak sabahın altısını akşam saat 9-10 gibi tüm çadırlara çiğ düşmeye başlamıştı. Donmamak için Sabahın 04.30 una kadar ormanın yarısını yaktı bizimkiler ;D

2. Sülyman

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Hoplama zıplamanın haricinde söylediklerinizin hepsini imkanlar el verdikçe arkadaşlarla zaten yapıyoruz. Ama crosun tadı her zaman ayrı
  3. Sülyman

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Celal ve Murat ağabey Tapkase takmayacaksanız takılan ikinci bir motor alacaksınız o zaman. ;D Hoplamak, zıplamak,uçmak çamura,,dereye girmek için Bende ikinci motor olarak sizin motorlardan düşünmüyor değilim hani. ::)

4. Sülyman

Sevdalım Motosiklet ve Motosiklet Sevdam

Ynt: Sevdalım Motosiklet ve Motosiklet Sevdam Ben bu yazını daha öncede okumuştum fakat şimdi aldığım zevki o zaman alamadım ;D Künefe,ekmek kadayıfı tadında bir yazı eline sağlık :-*
  5. Sülyman

Tarihi Önemi Olan Fotoğraflar

Ynt: Tarihi Önemi Olan Fotoğraflar Gerçekten çok güzel kareler Duygulanmamak,düşünmemek elde değil... ???

6. Sülyman

Ramazan Sonrası Enduro Tadında Bir Gezi Yapsak !..

Şu Ramazan hayırlısı ile bir çıksada şöyle güzel bir gezi yapsak.... Enduro tadında... Çamlıdere de yeni bir yere gittim. Yayla diye bir yer oranın yaylası varmış kösyayla diye oraya kamplı bir gezi düzenleyebiliriz.

7. Sülyman

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Arkaya 42 litrelik atın bir tane tapkase olsun bitsin ;D
  8. Sülyman

Anakonda Avcıları

Ynt: Anakonda Avcıları Bir videoda izlemiştim.Buna benzer bir yöntemle kollarını balığın ağzına sokup balık tutuyorlar. Tabi balıklarda insan kadar var.Yayın balığıydı sanırım.
  9. Sülyman

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Hoşgeldin genç ;)

10. Sülyman

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Süper olacak :-*

11. Sülyman

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Teşekkürler Bora.... ;)
  12. Sülyman

Motosiklet Kazalarında Yaralanmalar

Ynt: Motosiklet Kazalarında Yaralanmalar Umarım hiç kimse bu oranlarla ölçülmeye maruz kalmaz.

13. Sülyman

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Karaoğlan 2007 Honda Transalp
  14. Sülyman

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Hoşgeldin Celal Abi ;)
  15. Sülyman

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Hoşbuldum. İlginize teşekkürler Murat ağabey

16. Sülyman

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Selam İki teker dostları, Adım Süleyman, 34 yaşındayım. Ankara'da yaşıyorum. Turizm ve sigortacılık işi ile uğraşıyorum. Tüm iki teker sevdalılarına kazasız belasız günler dilerim. Gezilerde görüşmek dileği ile......

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri