Arama sonuçlarınız

1. safakgul

Ynt: Kemerburgaz Camel Etabı 6 Mart 2011

Nasip sen oranın daha tam olarak tadını çıkaramamışındır bir sorakine beraberiz inşallah

2. safakgul

Hafta Sonu Beykoz'da Çamur Kaçamağı (06 Mart 2011)

Ynt: Hafta Sonu Beykoz'da Çamur Kaçamağı (06 Mart 2011) abi nerde kaldın öyle hıc haberde vermıyosun ya abi kopruyu gectikten sora kaldım Hakanbusa, Yücel abi, Ali abi falan telefonlaştık, yapılacak iş te belli olunca daha fazla kimseyi aramadım, bu arada aküye yaptıgımız dışardan destek...
  3. safakgul

Ynt: Kemerburgaz Camel Etabı 6 Mart 2011

tüm ekibi tebrik ediyorum resimler harika, benim pajero buyuyunce boyle olcak :)

4. safakgul

Ynt: Hafta Sonu Beykoz'da Çamur Kaçamağı (06 Mart 2011) güzel bi günden sora otobanda yolda kaldım.... Arkadaşlar sizden ayrıldıktan sora dinamo şarz kesti, otobanda yolda kaldım, inanılmaz bi telefon trafiginden sora, başka bi araba cagırdık, aküleri değiştirip yola devam ettim. nasıl...
  5. safakgul

Ynt: Hafta Sonu Beykoz'da Çamur Kaçamağı (06 Mart 2011) imkan olsa kesin bende oyle yaparım :)

6. safakgul

Ynt: Hafta Sonu Beykoz'da Çamur Kaçamağı (06 Mart 2011) benim hanım alıştı :) elinden gelse eve girmeden üzerimdekileri çıkarmaya çalışıyor, işin bu kısmı kolay onu bişekilde atlatıyoruzda, arabayı yıkamaya goturunca iş kopuyor, adamlar alışmış temiz araba yıkamaya, gorunce arabanını halini...

7. safakgul

Ynt: Hafta Sonu Beykoz'da Çamur Kaçamağı (06 Mart 2011) YÜCEL ADA ....... LADA NİVA MUHİTTİN YAMANN ........ LADA NİVA BARBOROS DUMAN ........ SUZİKİ JIMMY CEMIL ILDIZ .................. LAND LOWER 90 MUHARREM .................... LADA NİVA ALİ...
  8. safakgul

Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler?

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? 27 şubat bana uyar...
  9. safakgul

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? tamam ustad ilk yükledigim resimin başrolunde oynayan strepin ucundaki arabanın kim oldunu soylemicem ...... ;D

10. safakgul

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? Senin deneyime mi ihtiyacın varr... ;D

11. safakgul

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? Dostlar, geçen hafta ayazagadaydık, bu hafta arabanın eksikleriyle ugrascam eksikleri gidercez, bizim bolgeden arkadaşların gittigi geziyi kacırmak üzer beni ama bidahaki haftaya olursa katılmayı çok isterim.
  12. safakgul

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? Dostlar, geçen hafta ayazagadaydık, bu hafta arabanın eksikleriyle ugrascam eksikleri gidercez, bizim bolgeden arkadaşların gittigi geziyi kacırmak üzer beni ama bidahaki haftaya olursa katılmayı çok isterim..

13. safakgul

Ayazağa - Belgrad Off Road Gezisinden (13 Şubat 2011)

Ynt: Ayazağa - Belgrad Off Road Gezisinden (13 Şubat 2011) Offfff beeee ne tatlı gezi oldu, bi onceki aynı mekanda yaptıgımız gezide sırılsıklam olmuştuk ve bu kadar da keyif almamıştık, zannediyorum katılan diger arkadaşlarda en az benim kadar keyif almıştır. ;D
  14. safakgul

İstanbul Ayazağa Off Road Buluşması (13 Şubat 2011)

Ynt: İstanbul Ayazağa Off Road Buluşması (13 Şubat 2011) Bu geziye katılan, daha onceden tanıdıgım ve tanımadıgım bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim. Bu geziye katılan tüm arkadaşların içtenligi ve samimiyeti inanın birçok gurupta yoktur... Ankaralı abi o arabada bilmedigimiz bişeymi var ;D...
  15. safakgul

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? 1. evedilaz................ cj 6................................B.çekmece 2. bull....................... cj 7__l200......................Mimaroba 3. wranlercem............. 2.5...............................Yeşilköy 4...

16. safakgul

İstanbul Ayazağa Off Road Buluşması (13 Şubat 2011)

Ynt: İstanbul Ayazağa Off Road Buluşması (13 Şubat 2011) Erbaplar, yırttım kendimi ex117 leri alıp pazar günü ex lastiklerle geleyim diye ama malesef hiç biyerde bulamadım en iyi ihtimal çarşamba takıyorlar lastikleri. neyse bidahaki gezide denicez o lastikleri artık, şimdi vinç işini...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri