Arama sonuçlarınız

1. D

Satılık 35x12.5x15 bf goodrich at

Ynt: 35x12.5x15 bf goodrich at 4 adet kürşadbey

2. D

Satılık 35x12.5x15 bf goodrich at

jant sorunu nedeniyle satıyorum hiç takmadım kullanmadım... fotoları en kısa zamanda çekip gönderirim 4 Adet fiyat 1500 tl
  3. D

Hilux'üm Hakkındaki Görüşlerinizi Bekliyorum...

Ynt: Hilux'üm Hakkındaki Görüşlerinizi Bekliyorum... bu arabaları hep sevmişimdir 86 modeli vardı bendede çok güzeldi:(( lastiklerine bayıldım gerçekten hayırlısı olsun...

4. D

jant seçimi hk. yardım...

Ynt: jant seçimi hk. yardım... derdime derman olacak arkadaş yokmu allah aşkına :(
  5. D

jant seçimi hk. yardım...

merhaba arkadaşlar aracıma çok uyguna bulduğum 35x12.5x15 bf goodrich all train lastiklerinfden aldım.... şimdide jant sorunu yaşıyorum her jant olmaz diyen arkadaşlarım var ve kafamı karıştırdılar 6x139.7 bijon aralığında jant arıyorum. 15x8" 15x10" olmasında bi sakınca varmıdır ikisinden her...

6. D

motor hacmi hk. yardım

arkadaşlar yeni aldığım toyota fj 40 ım 2f motora sahip 4000 cm3 yanlız şöyle bişey var ruhsatta 2385 cm3 yazıyor... motor noları tutuyor. bu bana mtv öderken acaba bi faydası olurmu yada baktırmam gerekirmi işin garibi araç tescil belgesindede aynı değer var yani sistemdede 2385 cm3 kayıtlı...

7. D

büyükçekmecede kimler çıkacak bakalım

Ynt: büyükçekmecede kimler çıkacak bakalım bende varım ;D a
  8. D

lastik yardımı....

Ynt: lastik yardımı.... cevabınız için teşekkür ederim.
  9. D

Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi

Ynt: Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi Tansel YÜCEL 83 model fj40 istanbul/beylikdüzü

10. D

lastik yardımı....

öncelikle merhabalar forumda daha çok yeniyim... yeni aldığım fj 40 ımın üzerinde 285/75/16 insa turbo lastikler var bu lastiklerin asfalt performansı tabikide çok düşük aracıma yine aynı ebatlarda %50 %50 ye lastik arıyorum şu an için bf goodrich alltrain ve general grabber at2 arasında...

11. D

Toyota Sahiplerinin Dikkatine

Ynt: Toyota Sahiplerinin Dikkatine 83 MODEL FJ 40 SAHİBİYİM...
  12. D

Off-Road Modifiyesi'nde Yapılan Yanlışlar

Ynt: Off-Road Modifiyesi'nde Yapılan Yanlışlar teşekkürler. inşallah gereken kişilerin kulaklarına biraz olsun kaçmıştır....

13. D

Muayene süresi ve renk değişimi+ tadilat

Ynt: Muayene süresi ve renk değişimi+ tadilat size fikir verirmi bilmem yaklaşık 2 sene önce aldığım aracımda bende aynı şeyleri yaşadım aldım aracı ustaya götürdüm aracım 6 ay ustadan çıkamadı bu süreçte tabi ruhsatı dahi çıkartamadım aracım komple toplandı ve renk değişikliği oldu. muayene...
  14. D

Arazi Aracında Son Nokta

Ynt: Arazi Aracında Son Nokta yanlış görmediysem basamaklar komple yakıt tankı sanki :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri