Arama sonuçlarınız

1. endurin

1999 WJ Isıtma Sorunu

Ynt: 1999 WJ Isıtma Sorunu Ben Bursa'dayım gerçi; gene de gerekebilir. Teşekkürler.

2. endurin

1999 WJ Isıtma Sorunu

Ynt: 1999 WJ Isıtma Sorunu Ervam arkadaş, probleminizi söylediğiniz gibi özenli bir şekilde çözen, birikim sahibi usta nerede bulunuyor? Gerektiğinde kendisine nasıl ulaşabiliriz? Malum, araçlarımız yaşlı ve giderek daha da yaşlanacak, biz de masraf edip binmeyi planlıyoruz. Anormal...
  3. endurin

ZJ orijinal kriko nasıl temin edilebilir?

Ynt: ZJ orijinal kriko nasıl temin edilebilir? Herhalde Ankara veya İstanbul hurdacılarına veya orijinal parça satanlara sormak gerekecek. Halen bulamadık, uygun bir zamanda bakacağız herhalde.

4. endurin

96 ZJ soğutucu suyu neden sürekli eksilir?

Ynt: 96 ZJ soğutucu suyu neden sürekli eksilir? Dışardan bakınca gerek hazne ve gerekse motor kapağının (görülebildiği kadarıyla) conta hattı temiz. Zaten 5.2 motor çok büyük ve dıştan bakınca her tarafı pek görülmüyor. Motor kapak contasından kaçak ihtimali de olabilirse de, motor kapak...
  5. endurin

Ynt: 96 ZJ soğutucu suyu neden sürekli eksilir? Servis "bir gece kalsın görelim" diyor; sanırım öyle olacak. İkinci (kaçıncı?) el araba alınca, her an sür-prüz çıkabiliyor. Sonucu burada yazarım, birkaç gün sonra. Acaba buna benzer sorun yaşayan olmuş mu, onu merak ettim. saygılar.

6. endurin

ZJ Bagaj Perdesi.

Ynt: ZJ Bagaj Perdesi. Bir yıl geçmiş aradan fakat, bizimki biraz yıpranmış durumda olduğundan, eğer ilan güncelse talip oluruz. Saygılar.

7. endurin

96 zj, soğutma suyu sürekli olarak eksiliyor. ilk olarak bir ay kadar önce başladı. orta konsoldaki ekran arıza uyarısı verdi ve kapalı sistemde nasıl eksilir diye şaşırdık ama su ilave ettik. on - onbeş gün önce yine oldu, yine ekledik... derken birkaç günde bir, hatta sabahtan akşama...
  8. endurin

ZJ 96 model almak istiyorum

Ynt: ZJ 96 model almak istiyorum Genel kanı, bir 96-98 bir ZJ nin 20 -22 bin lira civarında bir paraya mal olduğudur. bunun ne kadarını satıcıya, ne kadarını servise-tamirciye verdiğiniz duruma göre değişir. Dolayısıyla, ilanda sözü geçen fiyat aralığında düzgün bir araç...
  9. endurin

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu adım Seçkin, insan sağlığı alanında çalışıyorum (tıp doktoru), Türkiye'de seviyeli ve ciddi olan, karşılaştığım ilk site burası. Emek harcayanlara saygılar, böyle devam etmesini dilerim. kolay gelsin.

10. endurin

MTV 2010 "Önemli"

Ynt: MTV 2010 "Önemli" ilgi ve emeğiniz için teşekkürler

11. endurin

Tavan Damlıyor

Ynt: Tavan Damlıyor Ucuzunu bulan arkadaşlar lütfen bizi de mahrum etmesinler; zira verdiğimiz para içime oturdu(fena halde) üstelik yapılan işi de çok beğendiğimi söyleyemem. Yalakalık peşindeki servis teşrifatçılarıyla muhatap olmanın ızdırabını da saymıyorum. Saygılar
  12. endurin

Rot Amortisörü

Ynt: Rot Amortisörü Ukalalık addedilmezse eğer, bunun diğer adı "steering damper" olup, tercemesinden anlaşılabileceği üzre, ön tekerlerklerin yol ve arazi şartları (çukur, taş, tümsek vb) dolayısıyla ani hareketini engelleyerek düz gidişi ve/veya istenen doğrultuda gidişi kolaylkaştıran...

13. endurin

Rot Amortisörü

Ynt: Rot Amortisörü mükerrer (aşağıda)
  14. endurin

F650GS için Yan Çanta Tavsiyesi

Ynt: F650GS için Yan Çanta Tavsiyesi Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.. Burada sadece deneyimlerimizi aktarıyoruz; farklı kullanıumlar için farklı işlevler öne çıkacaktır tabiatıyla. Örneğin, artçının rahatı da bir etken olabilir yan çanta seçiminde ve tabii ki çadır,mat. vb ilaveler...
  15. endurin

F650GS için Yan Çanta Tavsiyesi

Ynt: F650GS için Yan Çanta Tavsiyesi 2001 GS için biz kappa K40 kullanıyoruz. Size v35 uymadığına ve Givi E36NJ düşündüğünüze göre, motor üzerindeki çanta aparatlarınız bizimkiyle aynı olmalı; çünkü biz de önceleri görece küçük-havalesi az bir çanta düşünmüştük, Kappa K33N uymamıştı. En...

16. endurin

94 Grand Cherokee 5.2 Motor Arıza Tesbiti

Ynt: 94 Grand Cherokee 5.2 Motor Arıza Tesbiti 5,2 zj-GC için sanırım normal değil; eğer O/D düğmesine basmamışsanız 2000 civarında vites yükseltmesi gerek, LPG de de aynı şey. Akıl vermek kolay ama, herhalde aracınızı bir jeep servisine "bırakıp" kontrol ettirmek gerekecek gibi görünüyor...
  17. endurin

İnegöl'de Off - Road Yapmak

Ynt: İnegöl'de Off - Road Yapmak Buralar İnegöl'ün ne tarafına düşüyor? Yer-lokasyon verebilrseniz sevinirim. Saygılar.
  18. endurin

Toplama Arazi Aracı

Ynt: Toplama Arazi Aracı Bunlar iç anadoluda oldukça yaygındır; başka yörelerde de benzerleri muhakkak yapılmış-kullanımıştır. Örneğin Ankara kırsalında adı "pat-pat" tır, en az 25 yıldan beri -olasılıkla daha fazla zamandır- kullanılıyor olması lazım. Plakasız olduklarından, anayollara...

19. endurin

Kene Isırması - Kırım Kongo Kanamalı Ateşi

Ynt: Kene Isırması - Kırım Kongo Kanamalı Ateşi Dr. Mustafa Yalçın çok doğru ifade etmiş. Uyarılarına kesinikle kulak verilmesi gerektiğini tekrarlamakta yarar var. Bunlara bir - iki ilave yapmak yararlı olabilir. Çünkü, dış mekanlarda faaliyette bulunan...
  20. endurin

Tavan Damlıyor

Ynt: Tavan Damlıyor Uçan Sörfçü; teşekkürler bilgilendirme için.Ustalık bireysel bir konu sonuçta, dediğiniz gibi. Bu arada Mahirisa arkadaşın işaret ettiği konu da aynı sonucun farklı nedenlerden kaynaklanabileceğinin bir örneği olmuş, sevincini paylaşıyorum. Bütün çıkma parçalar için...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri