Arama sonuçlarınız

1. endurin

Tavan Damlıyor

Ynt: Tavan Damlıyor İlginiz için teşekkür ederim. Zaten parçacıların adreslerini de buradan bularak "çıkma" parça temin edebildim. Sitedeki arkadaşların birikim ve paylaşımlarından kesinlikle çok yararlanıyorum. Bursa'da gidebileceğim güvenilir bir tam teşekküllü servis olarak Mengerler'i...

2. endurin

ZJ 5.2`lerde Yüksek Hız (Overdrive) Konumu

Ynt: ZJ 5.2`lerde Yüksek Hız (Overdrive) Konumu Sn Yunusbager'in sorusuna bir öneri: overdrive=vites aşırtma. Yani, O/D düğmesi, "vites aşırtmayı devreden çıkartma düğmesi" diyebiliriz. Olmaz mı?
  3. endurin

Diyabet Hastası veya Yakınları İçin Yararlı Bir Link

Ynt: Diyabet Hastası Veya Yakınları İçin Yararlı Bir Link Bu linkten eğer bir yere varamıyorsanız, önce ilk adrese gidin, orada sayfanın sağ alt köşesinden diyabet dosyaları linkini takip edin, lütfen. Linkin de bir süre sonra çalışacağını umuyorum. Saygılarla.

4. endurin

Yüksek İrtifa Rahatsızlıkları

Ynt: Yüksek İrtifa Rahatsızlıkları Evet, yüksek irtifa konusunun içine ishal sokmanın manası yok; moderatörlerin ve yazı sahiplerinin bu konuya farklı başlık açmaları yerinde olur. Sitenin güvenilirliği ve ciddiyeti yönünden gerekli olduğunu düşünüyorum. Çünkü bilindiği gibi, internet...
  5. endurin

Bu Araç Hakkında Yorum Lütfen..

Ynt: Bu Araç Hakkında Yorum Lütfen.. Rica ederim...Dediğim gibi, yazdıklarımı ben de buradan öğrendim. Sadece, arayıp bulma süresini kısaltmış olabilirim. Emek verenlerin hepsine teşekkür ederiz.

6. endurin

Bu Araç Hakkında Yorum Lütfen..

Ynt: Bu Araç Hakkında Yorum Lütfen.. Ben size bildikerimi anlatayım, (çoğunu buradaki arkadaşlardan öğrendim) belki işinize yarar: 1-herhalde bakmışsınızdır; Sn Beatrix "2. el zj alınırken dikkat edilecek noktalar.." listesi vermişti, o liste önemli;aracın yanın gidip listeye göre bir...

7. endurin

Çıkma Yedek Parça

Ynt: Çıkma Yedek Parça Birbirini hiç tanımayan insanların arasında gerçekleşen bir alışveriş. Telefon ediyorsunuz, parça soruyorsunuz, varsa para gönderiyorsunuz ve parça geliyor. Tamamen güven unsuruna dayalı, bu olmadan yürümesi olanaksız bir ilişki. Belki adamı hiç görmeyeceksiniz hayat...
  8. endurin

Çıkma Yedek Parça

Ynt: Çıkma Yedek Parça site var ama 16/12/2009 itibarıyla pek güven vermiyor! tepki gösteren arkadaşı destekliyorum bu arada. http://www.ensaryedekparca.com/
  9. endurin

Tavan Damlıyor

Ynt: Tavan Damlıyor Özellikle 2. nolu link oldukça aydınlatıcı. Teşekkürler. Tabii, bu beraberinde başka bir soruyu daha getiriyor: yukarıdaki sorun çözülse bile, tahliye borularının, tavana dsital (uzak) herhangi bir yerinden kaçak, yırtık, kink vb. olabilir. Öyleyse, sunroof akma...

10. endurin

Tavan Damlıyor

Ynt: Tavan Damlıyor sunroof tahliye delikleri nereye açılır? Kontrol etmek için bir sonda mı kullanılmalı, olur ya görülemeyecek bir yerden tıkanabilir. Eğer çürümeyi görmemiş olsaydık, yapacağım buydu; fleksibl bir sonda ile yoklayacaktım. belki bir hortum sokup suyla denemek daha...

11. endurin

Tavan Damlıyor

Ynt: Tavan Damlıyor Sunrooflu bir araçta en korktuğum ve bizim de şu anda başımızda olan mesele: akan sunroof. Öncelikle,tarif ettiğiniz akma olayında akanyer sunroof'tandır, ön camdan gelecek sızıntılar, kendisini camın kenarlarında gösterir, lokal döşeme ıslaklığı olur; sunroof...
  12. endurin

ZJ'de Seyir Halinde D den 2 ye Almak ???

Ynt: ZJ'de Seyir Halinde D den 2 ye Almak ??? Sayın ssbman arkadaşın temel konulardaki anımsatmaları için teşekkür ederim. yararlandım. Saygılar.

13. endurin

Lastik Seçimi Konusunda Acil Yardım

Ynt: Lastik Seçimi Konusunda Acil Yardım Pirelli kullanan yok galiba; bizim aracın (96_ZJ_V8) üstünde Scorpion ATR var, 235/70/16T. caddede ıslak ve kuru sorunsuz ve sessiz gidiyor; frenajı da çok iyi bana göre. 150 ABD doları gibi fiyatı olması lazım.
  14. endurin

Ynt: ZJ'de Seyir Halinde D den 2 ye Almak ??? Evet; bu D'de kasılma diyebileceğimiz hal oluyor ve N'ye alınca sanki bir rahatlama oluyor. D'de kasılması yerine, dümdüz mantık diyor ki N'ye al da rahatlasın! Ama, ne zaman ki (yani iki gün önce!) ışıkta beklerken N'ye alıp "rahatladıktan" sonra...
  15. endurin

93 Jeep Grand Cherokee ZJ Tamir Kitapçığı

Ynt: 93 Jeep Grand Cherokee ZJ Tamir Kitapçığı Tuncay bey, ilgilendiğiniz ve harcadığınız emeğiniz için ayrıca katkıda bulunan herkese çok teşekkür ederim.

16. endurin

Ynt: ZJ'de Seyir Halinde D den 2 ye Almak ??? Şehi içi yavaş akan trafikte, el kitabına göre (teşekkürler Beatrix) 2 kullanılmalı. fakat sonrasında trafik açılınca D'ye nasıl geçileceği yazmıyordu. Şimdi ise 2'den D'ye geçilebileceğini öğrenmiş bulunuyorum. ZJ'lerde, 1,1-2 vites konsolunda...
  17. endurin

GPS Nedir?

Ynt: GPS Nedir? Doğan Bey, GPS elinize çoktan geçmiş olmalı; nasıl bir cihaz, önerir misiniz veya soruyu genelleştirerek sorayım; motosiklete uygun (garmin nuvo hariç!onu iyi ama pahalı bir seçenek olarak zaten biliyoruz) görece ucuz bir gps var mıdır? hangisidir? Ayrıca, artçıyla...
  18. endurin

Cruise Control Sorunu

Ynt: Cruise Control Sorunu böyle yaptığınız halde devreye girmediyse, sorun vardır. normalde, 60 km üzeri hıza çıkınca "cruise" (ekranda yazı çıkar) ve ardından "set" düğmelerine bastığınızda, cruise control sistemi devreye girer; gaz pedalının, ayağınızın altında "çekildiğini" hissedersiniz...

19. endurin

93 Jeep Grand Cherokee ZJ Tamir Kitapçığı

Ynt: 93 Jeep Grand Cherokee ZJ Tamir Kitapçığı bugün itibarıyla "o link" halen ölü.
  20. endurin

ZJ orijinal kriko nasıl temin edilebilir?

Ynt: ZJ orijinal kriko nasıl temin edilebilir? Yanıtlayan arkadşlara teşekkür ederim. Bizim araçta da 5 tonluk bir hidrolik kriko var; satan kişi orijinaline güvenmediği için yerine bunu kyduğunu söylemişti. Ancak sorun şu ki, bu orijinal yere (sağ arka koltuk altı) yerleştirilecek gibi değil...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri