Arama sonuçlarınız

1. serdar tan

İzmir; Ürkmez Dağları Keşif Gezisi Duyurusu (10 Ocak 2010)

Ynt: İzmir; Ürkmez Dağları Keşif Gezisi Duyurusu (10 Ocak 2010) svgili ahmet şahin ve serkan yayla bu satırları size yazarken nasıl bir piskolojide oldugumu herhalde anlamışınızdır bu gezide gercekten biraz sizi sıkıştıra bilirim,en azından düz duvara kafalama cakmamayı ögerenmişin bu geziye...

2. serdar tan

Ynt: İzmir; Ürkmez Dağları Keşif Gezisi Duyurusu (10 Ocak 2010) 1.Erdal Abi 2.Ademi 3.Çağatay-Arzu 4.Hasan 5.Vosdost Ahmet 6.Serkan - Gökhan Yayla 7. Sabri bey 8-emre 9.serdar tan
  3. serdar tan

Ynt: İzmir; Ürkmez Dağları Keşif Gezisi Duyurusu (10 Ocak 2010) herhalde bu sefer bende varım gecen hafta,koyunun,olmadmadıgı yerde keciye a,celebi derler misali azı olan bazı arkadaşlarımız konuşuyor. bu hafta sanırım bizim grup eksiksiz geliyor :D

4. serdar tan

İzmir'de 2010 Yılının İlk Hadi Gidelim Off - Road Gezisi

Ynt: İzmir'de 2010 Yılının İlk Hadi Gidelim Off - Road Gezisi Duyurusu (2 - 3 Ocak 2010 ) resimlere baktıkca canım sıkıldı cooook şey kacırmışım :)
  5. serdar tan

Ynt1: İzmir'de 2010 Yılının İlk Hadi Gidelim Off - Road Gezisi Duyurusu (2 - 3 Ocak 2010 )

Ynt: İzmir'de 2010 Yılının İlk Hadi Gidelim Off - Road Gezisi Duyurusu (2 - 3 Ocak 2010 ) cünkü o iki kankaya cok kuruluyorum.... ::)

6. serdar tan

Ynt1: İzmir'de 2010 Yılının İlk Hadi Gidelim Off - Road Gezisi Duyurusu (2 - 3 Ocak 2010 )

Ynt: İzmir'de 2010 Yılının İlk Hadi Gidelim Off - Road Gezisi Duyurusu (2 - 3 Ocak 2010 ) arkadaşlar hanii fotolar merakla bekliyoruz ahmet,serkan foto koymasın yalnız ;D

7. serdar tan

Ynt: İzmir'de 2010 Yılının İlk Hadi Gidelim Off - Road Gezisi Duyurusu (2 - 3 Ocak 2010 ) arkadaşlar bende varım cumartesi akşamına katıla bilirim,selamlar
  8. serdar tan

Serkan Yayla'nın Arabasını Batıralım Gezisi

Ynt: Serkan Yayla'nın Arabasını Batıralım Gezisi arkadaşlar gercekten resimde acı ve pozisyon hiç belli olmuyor inerken orada olmanız lazımdı,, :)
  9. serdar tan

Ynt: Serkan Yayla'nın Arabasını Batıralım Gezisi alex si bozdu mastika ;Dgaliba ercoo biz eve girmeden yüklerdi fotoları normalde

10. serdar tan

Ynt: Serkan Yayla'nın Arabasını Batıralım Gezisi çok sevindim sizler için amma elbet devran döner sahalarda yerimizi alırız nejat abicim benim arabayı istediyin zaman alabilirsin kendi araban gibi

11. serdar tan

Ynt: Serkan Yayla'nın Arabasını Batıralım Gezisi neyse madem kareleri göremeyeceğiz bu durumda eğlendiğinizi ve sorunsuz tamamladığınızı bilmekle avunalım nejat abicim cok bombaydı cok eylendik..bu sefer gercekten ekip calışması yaptık,ekip saglam olmasaydı cok araba devrilirdi,cok farklı...
  12. serdar tan

Ynt: Serkan Yayla'nın Arabasını Batıralım Gezisi işte geldim burdayım ahmet.serkanı düz duvara bi cakamadık yau

13. serdar tan

Serkan Yayla'nın Arabasını Batıralım Gezisi :)

Ynt: Serkan Yayla'nın Arabasını Batıralım Gezisi :) ahmet ciiim bi sıkıntın mı var canım benim,,kıstırırım,kelebek gibin ucar.akrep gibi sokarım,dükkanda görüşürüz.benim dükkanda zaten ofroad üstü gibi oldu :D
  14. serdar tan

Ynt: İzmir Narlıdere; Hadi Gidelim Gezisi (12 - 13 Aralık 2009)

arkadaşlar başka foto yok mu?cok resim cekilmişti...doktor bey sizin fotolar nerede?
  15. serdar tan

Ynt: İzmir Narlıdere; Hadi Gidelim Gezisi (12 - 13 Aralık 2009)

emeyi gecen arkadaşlara bende cok teşşekkür ederim cok zevk aldıgım mütiş gezilerden biriydi.. :)

16. serdar tan

İzmir Narlıdere; Hadi Gidelim Gezisi (12 - 13 Aralık 2009)

Ynt: İzmir Narlıdere; Hadi Gidelim Gezisi (12 - 13 Aralık 2009) erdal abicim bu sefer kalabalık geliyoruz yarın görüşmek dileyigle
  17. serdar tan

Ynt: İzmir Narlıdere; Hadi Gidelim Gezisi (12 - 13 Aralık 2009) 1-Erdal & Hayat & Kerem--------------97 Disco-300 Tdi 2- Ahmet Şahin ( vosdost ) 3- serdar tan mxsi nivayla ( 19 inch jantlı ) 4-Aykut Varıcıoğlu LR.110...
  18. serdar tan

Ynt: İzmir Narlıdere; Hadi Gidelim Gezisi (12 - 13 Aralık 2009) 1- Ahmet Şahin ( vosdost ) x 2- serdar tan mxsi nivayla 3- 4- 5-

19. serdar tan

Ynt: İzmir Narlıdere; Hadi Gidelim Gezisi (12 - 13 Aralık 2009) erdal yaman, olmazsa olmazımız muklaka bekliyoruz gitarınla beraber.. kamplı olması taraftarıyım bende
  20. serdar tan

Ynt: İzmir Narlıdere; Hadi Gidelim Gezisi (12 - 13 Aralık 2009) slm izmir gene kıpırdamaya başlıyor,ben nivayla gelecem,musso cok yakıyo,x5,işimi görmüyo cok yakıyo,lr ise batıyor ne varsa gene niva,gene niva ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri